Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Βλαδιμηρε, δεν παιρνεις κανα Sugden ? Να χεις θερμανση για το σπιτι και το χειμωνα...
Και ειναι (λεγεται) και Top ενισχυτης.

Καλα... ακου δεν θελουν να βαλουν πετρελαιο στην πολυκατοικια...

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

...Από την ειδησεογραφία : .... πάει κι' η Κλωντίν Οζέ

images

...το πρώτο κορίτσι του 007.....("Επιχείρηση κεραυνός").....

Ααααααχχχχχ ...... :nounder:

Βρε μπας και μαζευονται ολες τους ... σε πιο high στεκια ? :rolleyes:
Γιατι σ'αυτο το κωλοχανειο για πλανητη, οξειδωση και ελευθερες ριζες ΔΕΝ αφηνουν χαϊλικια !
Την καταδικη μου μεσα :icon15: .... τετοιο καλλος, να βασταει τοσο λιγο ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ !

Πριν λίγο καιρό έδωσα έναν κινέζο θηριώδη... 53 κιλά με τα πρώτα (αρκετά) βατ σε τάξη Α... ό,τι πρέπει για χειμώνα, έβραζε βέβαια το καλοκαίρι. Όπως πλησίαζες στο μέτρο, τον ένιωθες!

Βρε Βλαδίμηρε..δείξε λίγο κατανόηση...

Μου ποστάρεις τα δυό γατιά σου πάνω στον ενισχυτή,μια βδομάδα αφού έχασα τον δικό μου??

Και που έγραψα οτι κοιμόταν πάνω στον ενισχυτή λόγω θερμότητας??

Ελεος δηλαδή!!!

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Βρε Βλαδίμηρε..δείξε λίγο κατανόηση...

Μου ποστάρεις τα δυό γατιά σου πάνω στον ενισχυτή,μια βδομάδα αφού έχασα τον δικό μου??

Και που έγραψα οτι κοιμόταν πάνω στον ενισχυτή λόγω θερμότητας??

Ελεος δηλαδή!!!

χίλια συγνωμη Δημήτρη, δεν μου'κοψε...
μίλαγα με τον Κώστα Ρ. στο τηλ και τα βλέπω να την κάνουν πάλι εκεί για ύπνο και του λέω, -κοιτα τι κάνουν τα σκασμένα πάλι!! τι σκατά θά'χει ο ενισχυτής μου μέσα.. κάτσε να σου στείλω φωτό με το viber να δεις..
μου λέει, -Εγώ θα είχα πάθει τρία εγκεφαλικά
κλείνουμε το τηλ και χωρίς να το πολυσκεφτώ, την ανέβασα...

Ναι βρε Vlad ...

Πασαρε του τον εναν απο τους δυο ... να μην κρυωνει ο ενισχυτης του ! :rolleyes:

Toν τιγρε, κατα προτιμηση. :flute:

και εγώ να μπορούσα να αποχωριστώ κάποιο απο τα 2 Μάνο, η Διονυσία θα μου έκοβε το λαρύγγι! -μη σου πω τι άλλο !!

Θα τον πας για επισκεψη :flute: .... στο σπιτι ενος πολυ καλου φιλου ! :rolleyes:
Ολως τυχαιως θα τον ξεχασεις ... και θα πας την αλλη μερα να τον μαζεψεις.
Κατσιασμενο απο χαδακια :love: ....

Στειλτου εναν (απο τους τοσους) αιλουρους που εχεις.
Να ευφρανθει και ηρεμισει λιγο η καρδουλα του.

στην αυλή είναι 3 μικρά που ζουν παρέα με τα μεγαλύτερα αδερφάκια-ξαδερφάκια και τις μανάδες. αλλά περνάνε ζάχαρη...
το θέμα είναι να βρει κάποιο δύστυχο, εγκαταλελειμμένο, μόνο του... όπως εγώ αυτά τα 2
να του δώσει χαρά, αγάπη, ευκαιρία για ζωή. οχι να του στερήσει τους δικούς του...
έτσι δεν είναι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

στην αυλή είναι 3 μικρά που ζουν παρέα με τα μεγαλύτερα αδερφάκια-ξαδερφάκια και τις μανάδες. αλλά περνάνε ζάχαρη...
το θέμα είναι να βρει κάποιο δύστυχο, εγκαταλελειμμένο, μόνο του... όπως εγώ αυτά τα 2
να του δώσει χαρά, αγάπη, ευκαιρία για ζωή. οχι να του στερήσει τους δικούς του...
έτσι δεν είναι;

Αναμφιβολα ...
Δυσκολο να διανοηθω οτι με τετοιο γατομανι εκει κατω ... δεν θα βρεθει ενα !
Ε-Ν-Α !

Θα τον πας για επισκεψη :flute: .... στο σπιτι ενος πολυ καλου φιλου ! :rolleyes:
Ολως τυχαιως θα τον ξεχασεις ... και θα πας την αλλη μερα να τον μαζεψεις.
Κατσιασμενο απο χαδακια :love: ....

εδώ είναι που σίγουρα θα μου τα κόψει !!!!!
άκου να τον ξεχάσω...
καλύτερα να έρθει εδώ ο Ιωάννου και να αρχίσει τα παρακάλια. τουλάχιστον θα την γλιτώσω με απλή κατσάδα.
(για τον Ιωάννου δεν ξέρω...)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αναμφιβολα ...
Δυσκολο να διανοηθω οτι με τετοιο γατομανι εκει κατω ... δεν θα βρεθει ενα !
Ε-Ν-Α !

Ας έρθει τότε να κατέβουμε παρέα στην αυλη με φαϊ παραμάσχαλα και όποιο του κάνει κέφι το παίρνει μαζί του....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

χίλια συγνωμη Δημήτρη, δεν μου'κοψε...
μίλαγα με τον Κώστα Ρ. στο τηλ και τα βλέπω να την κάνουν πάλι εκεί για ύπνο και του λέω, -κοιτα τι κάνουν τα σκασμένα πάλι!! τι σκατά θά'χει ο ενισχυτής μου μέσα.. κάτσε να σου στείλω φωτό με το viber να δεις..
μου λέει, -Εγώ θα είχα πάθει τρία εγκεφαλικά
κλείνουμε το τηλ και χωρίς να το πολυσκεφτώ, την ανέβασα...

Εγώ συγγνώμη Βλαδίμηρε,αντέδρασα πολύ άδικα απέναντί σου.

Είσαι καλόψυχος άνθρωπος.Εσύ πόσταρες την χαρά της ζωής,τί πιό όμορφο?

Απλά είμαι στην φάση θυμού τώρα και προσπαθώ να τον διαχειριστώ,ατυχώς προς το παρών.

Ερχονται τα Χριστούγεννα και δεν νοιώθω κανένα "πνεύμα" γιορτινό φέτος.

Μόνο κακός και γκρινιάρης γίνομαι,μέρα με την μέρα.

σαν τον Εμπενίζερ Σκρούτζ

Bah! Humbug !

Ειναι τριτη φορα μεσα σε δεκαπεντε μηνες που σπαω το τζαμι αφης (vitre tactile) του κινητου μου.
Eυτυχως που το αλλαζω ο ιδιος καθε φορα (αλλα με το οριτζιναλ παντα, αν βαλεις ιμιτασιον εχασες τα λεφτα σου), αλλιως θα μου στοιχιζε ακριβα "το αθλημα".
Και το βασικο.... δεν ξερω καν πως και γιατι σπαει. Δεν πεφτει καπου.
Μηπως ειναι ιδιαιτερα ευθρασυστο ; Ειναι ενα Microsoft (Nokia) Lumia 535.
Ti συμβαινει με δαυτα; Του εχω και θηκη πληρη και κλειστη, και προστασια του εκραν με υποτιθεται αθραυστο καλυμα... Αρχιζει και μου τη δινει ασχημα η υποθεση.

Προφανώς η συσκευή δεν είναι επίπεδη.

Έχει κάποια κύρτωση ή κυρτώνει εκεί που την βάζεις (τσέπη, τσάντα Κλπ) και έτσι σπάει το τζάμι.

Προφανώς η συσκευή δεν είναι επίπεδη.

Έχει κάποια κύρτωση ή κυρτώνει εκεί που την βάζεις (τσέπη, τσάντα Κλπ) και έτσι σπάει το τζάμι.

Χμμμ... οντως και τσεπη και τσαντα. Πρεπει να προσεχω. Να βρω μια εναλακτικη....Ευχαριστω.

Status
Not open for further replies.