Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

....

Είμαστε κακομαθημένοι στην Ελλάδα, τέτοιες ουρές δε συναντάμε ούτε στο ΤΣΜΕΔΕ.

Συμφωνω. Οχι συγκεκριμενα για τις ουρες αλλα γενικα. Και απο τον τροπο που μιλαμε στο γκαρσονι για παραδειγμα η φωναζουμε καποιον υπαληλο να μας εξυπηρετησει...
Ποσο ευκολα θιγομαστε, προσβαλομεθα και διαφορα τετοια. Και οι ουρες βεβαια... πιστευω και οτι η οδικη συμπεριφορα οφειλεται σε αυτην την αγανακτηση του να περιμενει καποιος στην ουρα. Το συνδρομο του "ξερεις ποιος ειμ'εγω ρε...".
Το πρωτο πληθυντικο που χρησιμοποιω ειναι για τους τυπους βεβαια.

Ωπα ρε Ζωρζ,χαλάρωσε λίγο.!!

Στην Αθήνα ζώ και δεν έχω δει ποτέ να φέρονται άσχημα σε γκαρσόνι (ισα ισα που το φιλοδώρημα είναι γενναίο),ούτε σε υπάλληλο,ούτε στις ουρές στην ΔΕΗ και στις τράπεζες!

Εχουμε πάψει από καιρό να τρώμε ανθρώπινο κρέας..

Ναι ... ακομα και στα προπυργια της ειρωνιας και αγενειας ... ΔΟΥ και Πολεοδομιες.
Οντως, ΔΕΝ ειναι οπως παλια (10 χρονια πριν και βαλε).

Και το γραφει καποιος που σας ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ με την απεχθεια του για δημοσιες υπηρεσιες.

Ετσι για το γαμωτο, θα παω για ενα ψιλοκομμενο στον Τσαρουχα ... 5 το πρωι.
Αν δεν με κοιταξουν αναποδα την στιγμη που θα τελειωνω το ψιλοκομμενο (για να αδειασω το τραπεζι)
μαλλον εχει πεσει και το τελευταιο προπυργιο (αγενειας). Ειτε απο αναδουλεια ειτε οχι ...

Bio Filter με ενεργό άνθρακα! Μας δουλεύεις άνθρωπέ μου; Αν σου έβγαλε κάποια ένδειξη BF πες το..
Μου'φυγε η μπυρα απο την μυτη!!!!!!

Δοθεισης της ευκαιριας, μιας που ειπες για φιλτρο, ηθελα να ρωτησω απο καιρο αν εχει κανεις ιδεα για φιλτρο νερου για την βρυση. Εχω βαρεθει να πεταω μαχαιροπηρουνα που σκουριαζουν απο τα αλατα.

Δεν με ενδιαφερει φιλτρο για να πινω νερο απο την βρυση. Ουτε και φιλτρο που μπαινει στην κεντρικη παροχη που εχω δει μερικα. Ενα απλο φιλτρο θελω για την βρυση της κουζινας να κραταει τα αλατα, μονο για να γλυτωσω τα μαχαιροπηρουνα που σκουριαζουν. Εχει ασχοληθει κανεις με το αντικειμενο;

Δοθεισης της ευκαιριας, μιας που ειπες για φιλτρο, ηθελα να ρωτησω απο καιρο αν εχει κανεις ιδεα για φιλτρο νερου για την βρυση. Εχω βαρεθει να πεταω μαχαιροπηρουνα που σκουριαζουν απο τα αλατα.

Δεν με ενδιαφερει φιλτρο για να πινω νερο απο την βρυση. Ουτε και φιλτρο που μπαινει στην κεντρικη παροχη που εχω δει μερικα. Ενα απλο φιλτρο θελω για την βρυση της κουζινας να κραταει τα αλατα, μονο για να γλυτωσω τα μαχαιροπηρουνα που σκουριαζουν. Εχει ασχοληθει κανεις με το αντικειμενο;

Για κατακράτηση αλάτων θες μάλλον αντίστροφη όσμωση, δε σου λέω τίποτα άλλο για να μη σε μπερδέψω, ρώτα εδώ είναι ειδικοί και στέλνουν παντού, όταν είχα τρία ενυδρεία ό,τι είχε σχέση με φίλτρο αυτούς μου είχαν συστήσει και μένα κι είχα μείνει ευχαριστημένος.

Γυρναω απο το σουπερ-μαρκετ και βλεπω εναν πιτσιρικα μπροστα μου (οχι πανω απο 30, ουτε κατω απο 25)
να μουρμουριζει ....

"Μα που παω ο μαλ@κας, που παω" ... :icon15: ....

:laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout:

(κατι χαρτια ξεφυλλιζε, το κακομοιρο το παιδι ... δεν παμε καλα ... ο κοσμος παραμιλαει :laugh:)

Μακαρι ... ΜΑΚΑΑΑΑΑΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ....

Πολυ φοβαμαι ομως ... ηταν τιμολογια η κατι αισχρα εργασιοκεντρικο. :nounder:

Kυριοι, οι σημερινοι νεοι (εν Ελλαδι) ΦΟΒΑΜΑΙ ... οτι "τεντωνονται" τρεις φορες αισχροτερα απο οτι εμεις (την δεκαετια του 80 και 90 και 00).

Δεν ειμαι στατιστικολογος, αλλα ... με λιγοτερα ατομα ο ιδιος φορτος δουλειας (τουλαχιστον ο ιδιος) ειναι κατι που δεν επιδεχεται πολλαπλων ερμηνειων.

ΣΤΙΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !

Για κατακράτηση αλάτων θες μάλλον αντίστροφη όσμωση, δε σου λέω τίποτα άλλο για να μη σε μπερδέψω, ρώτα εδώ είναι ειδικοί και στέλνουν παντού, όταν είχα τρία ενυδρεία ό,τι είχε σχέση με φίλτρο αυτούς μου είχαν συστήσει και μένα κι είχα μείνει ευχαριστημένος.
Ευχαριστω φιλτατε. Θα τους κανω ενα τηλεφωνο αυτους που μου προτεινες να δω τι θα μου πουν.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Φίλε μου αν σκουριάζουν τα μαχαιροπήρουνα ,τότε το πρόβλημα είναι στα μαχαιροπήρουνα ,που υποτίθεται είναι από ανοξείδωτο μέταλλο ,οπότε λίγο δύσκολο να σκουριάζουν .Μάλλον κάτι άλλο εννοείς ,υποθέτω .

Βρέχει και αλλού εκτός απ το Ξυλόκαστρο?

Μου αρέσει που ήρθα να τσικνίσω με καλό καιρό αλλά δυνατό αέρα.

Απ το απόγευμα το γύρισε σε βροχή,ευτυχώς έφερα "προμήθειες".

Αντε και του χρόνου πάλι..

Status
Not open for further replies.