βγηκε η δευτερη σεζον με τα κινεζικα ζομπι (το βασιλειο)
Φοβάμαι ότι θα πέσω στην τρύπα του youtube. Κάποια πρόταση για netflix ?
Έχω λίγο "παιδικά" γούστα. GoT, LOTR κι έχω ένα κόλλημα με ταινίες του 60. Ξαναείδα και φτερά του έρωτα και μου ξανά άρεσε..ε προσανατόλισέ μας λίγο και εσύ! Τι τραβά η ψυχή σου;
Ευχαριστώ. Το έβαλα στη λίστα.Αν έχεις γυναίκα μαζί σου και σου αρέσουν τα ισπανικά,να δείτε το TOY BOY
Είναι αστυνομικό με συνεχείς ανατροπές και μυστήριο,αγωνία,λεφτά,ωραίες παραλίες,διεφθαρμένους αστυνομικούς και καλίγραμμους στρίπερ (εδώ κολλάει η γυναίκα που λέγαμε)
Πάντως εμείς το τελειώσαμε σε δυό ημέρες,μας κράτησε απ την μύτη.
Έχω λίγο "παιδικά" γούστα. GoT, LOTR κι έχω ένα κόλλημα με ταινίες του 60. Ξαναείδα και φτερά του έρωτα και μου ξανά άρεσε..
Χαμός γίνεται στην δεύτερη σεζόνΞεχασα να αναφερω για οποιον το ξεκινησει απο την πρωτη σεζον.
Η σταθμη φωτεινοτητας μαυρου στην version SDR και οχι στην HDR (αν υπαρχει) ειναι λαθος. Χρειαστηκαν 7 κλικ κατω στην φωτεινοτητα μαυρου για να αποδιδεται σωστα η εικονα. Αλλιως εχει πεπλο και γκρι μαυρο.
Την δευτερη σεζον δεν την εχω τσεκαρει ακομη.
Ξεχασα να αναφερω για οποιον το ξεκινησει απο την πρωτη σεζον.
Η σταθμη φωτεινοτητας μαυρου στην version SDR και οχι στην HDR (αν υπαρχει) ειναι λαθος. Χρειαστηκαν 7 κλικ κατω στην φωτεινοτητα μαυρου για να αποδιδεται σωστα η εικονα. Αλλιως εχει πεπλο και γκρι μαυρο.
Την δευτερη σεζον δεν την εχω τσεκαρει ακομη.
Σαν μεγάλη Παρασκευή μυρίζει.
Δεν σε πλησιάζει άνθρωπος στα 5 μέτρα αν το βάλεις αυτό!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.