Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Εγώ πήγα προχθές στο Πλαίσιο για να φτιάξω καινούριο HTPC-4K.

Φανταζόμουν ουρές και αποστάσεις αλλά τελικά ήμουν από τους ελάχιστους πελάτες.

Εξυπηρετήθηκα άμεσα (όλοι με μάσκες),χτες το παρέλαβα και όλα μια χαρά.(μου βγήκε η ψυχή βέβαια να το φέρω αγκαλιά σπίτι μου,κόντεψα να σωριαστώ τρείς φορές !!!)

Ναθ υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με την μεγάλη ύφεση: Τώρα έχει γίνει pause. Όχι ότι το πρόβλημα δεν είναι τρομακτικό, όμως όσο απότομα πέφτουν τα χρηματιστήρια, αντίστοιχα απότομα ξανανεβαίνουν. Το θέμα είναι να τελειώσει η μπόρα, και η οικονομία θα στρώσει πιο γρήγορα από ότι σε περιόδους 'κανονικής' ύφεσης.

Το'χω ξαναγράψει, εδώ θα φανούν οι πραγματικοί ηγέτες και οι γιαλαντζί. Πρέπει να σκεφτούν πολύ out of the box.

Λιγο να απομακρυνθει ο φοβος του θανατου απο μη ελεγχομενη αιτια οπως η πανδημια και η πηγαια βλακεια ερχεται στην επιφανεια.

https://www.protothema.gr/greece/ar...ia-apo-meli-tou-adiexousiastikou-horou-video/

Είναι που από την βλακεία τους κινδυνεύουμε όλοι αλλιώς θα ήταν ωραίο να πληρώσουν για αυτή.

Τι φταίμε εμείς οι υπόλοιποι όμως.

Πάντως, έτσι γίνεται πάντα. Αν το χειριστείς με κακό τρόπο, σου λένε είσαι ανίκανος, αν το χειριστείς καλά σου λένε οτι δεν ήταν παρα μια γριπούλα... Αν μάλιστα, το χειριστείς τόσο καλά ωστε να φαίνεται οτι ήταν εύκολο, αρχίζουν οι θεωρίες συνομωσίας και σου λένε οτι τους στερείς την ελευθερία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εγώ σε ακούω, εσύ με ακούς? :D

Δεν εννοούσα τους "ιούς" - υπάρχει πιο κατάλληλο για το ποστ του Kosh... to "ζώα και άνθρωπος" - ταιριάζει γάντι, αλλά για pcr δεν ήθελα να το ονομάσω... :)

Είναι που από την βλακεία τους κινδυνεύουμε όλοι αλλιώς θα ήταν ωραίο να πληρώσουν για αυτή.
Τι φταίμε εμείς οι υπόλοιποι όμως.

Αυτό συζητάγαμε σήμερα. Ότι ίσως ένα από τα καλά της πανδημίας είναι ότι ήταν ένα ισχυρό σοκ που ίσως να επιτρέψει στην σιωπηλή πλειοψηφία των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων να σταματήσουν να πιπιλάνε την καραμέλα των λίγων ηλιθίων γιατί "που να μπλέκεις τώρα".

Σιγά σιγά ίσως επικρατήσει η κοινή λογική, για να δούμε.

Παράκληση. Μην αρχίσουμε κεκαλυμμένες πολιτικές συζητήσεις.
Δεν μου αρέσει να διαγράφω posts.

Επίσης σας παρακαλώ να αποφεύγετε χαρακτηρισμούς ζώα, ηλίθιοι κλπ.

Δείξτε ψυχραιμία και κατανόηση. Περάσαμε μια ιδιαίτερη κατάσταση, σε όλους μας την έχει δώσει. Με υστερίες όλοι μέσα ή όλοι YOLO δεν καταλήγουμε πουθενά.

Last edited:
Όχι με πειράζει η υποκρισία. Εσένα σε πειράζει κάτι που έχει να κάνει με συμπεριφορά και όχι με την πανδημία. Εσύ είσαι λάθος. To έγραψα και πιο πριν. Ας το σχεδίαζαν καλύτερα το μετά το τέλος της καραντίνας. Αν δεν μπορούν (που δεν μπορούν αλλά ποσώς μας ενδιαφέρει, ας έρθει ο επόμενος) ας το παραδεχτούν επιτέλους.

Μεταξύ των δύο δράσεων, το ένα μπορεί να αλλάξει. Το άλλο δεν μπορεί να αλλάξει. Μάντεψε ποιο είναι αυτό. Πάντως όχι οι κοινωνικές συναθροίσεις. Fact.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Λοιπόν, το νήμα κλείνει για να καθαριστεί από ποστ πολιτικίζουσας υφής και παραληρηματικού ύφους.

97033637_3085889768115861_215136848886890496_n.jpg

Μην ξεχασετε τις μανουλες σημερα.

Nαι ... ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα η Αννιτα ! :laugh:
Επεσε η δημοτικοτητα στο μηδεν ... :flipout:

Ουτε το ΕΣΡ μπορουσε να κανει τιποτα .... μια χαρα :rolleyes:

Nαι ... ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα η Αννιτα ! :laugh:
Επεσε η δημοτικοτητα στο μηδεν ... :flipout:

Ουτε το ΕΣΡ μπορουσε να κανει τιποτα .... μια χαρα :rolleyes:

Θα θυμάσαι, φαντάζομαι, ειδικά εσύ, τον Sandro Munari, έτσι;

https://www.youtube.com/watch?v=yFVKc9nASHo

άντε σου έβαλα και τη Λάντσια Στράτος! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Θα θυμάσαι, φαντάζομαι, ειδικά εσύ, τον Sandro Munari, έτσι;

https://www.youtube.com/watch?v=yFVKc9nASHo

άντε σου έβαλα και τη Λάντσια Στράτος! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

"εκεί που κάθεσαι... λες, δεν βάζω λίγη Munila στα χέρια μου"?

Εκεί πέθανα! :flipout:

Status
Not open for further replies.