Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

εκτος των αλλων γιατι τα παππουδια φορανε μασκες

Aυτο .... νομιζω οτι μπαινει στην λιστα των ALL-TIME CLASSICS ! :proud:
Mαλλον σε αλλο πλανητη ζω εγω ... αλλα πραγματα βλεπω ! :nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μην το γελας γιατι καπως ετσι σκεφτονται στο eurogroup.Να το περασουν απο πολλσ κοσκινα το ταμειο ανακαμψης . Μην πας πεσουν πολλα τα λεφτα και αποτομα .Και απογοητευτουν οι επενδυτες απο την σπαταλη :flipout:
Λιτός βίος. Ο καταναλωτισμός αλλοτριώνει τον άνθρωπο.

1ον ελάχιστα παππουδια έχω δει να φορούν σωστά τη μάσκα. Σχεδόν πάντα η μύτη είναι έξω ή η μάσκα είναι εντελώς χαλαρή (χωριά ότι το ύφασμα καμία φορά έχει λεπτότητα που παραπέμπει σε νεγκλιζέ). Στους νεώτερους 1 στους 3 που βλέπω, τουλάχιστον έχει σωστά φορεμενη μάσκα.
2ον η μάσκα ως γνωστόν προστατεύει το άλλον όχι εκείνον που τη φορεί. Ειδικά η πανινη δεν είναι μέσο ατομικής αλλά συλλογικής προστασίας. Αρα δεν έχει σημασία να φοράει το παππουδι μάσκα αλλά ο περιγυρος του.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Aυτο .... νομιζω οτι μπαινει στην λιστα των ALL-TIME CLASSICS ! :proud:
Mαλλον σε αλλο πλανητη ζω εγω ... αλλα πραγματα βλεπω ! :nounder:
Και που πανε τα παππουδια στην Ελλαδα ? Κανα σουπερμαρκετ, καμμια λαικη, κανα καφενειο, κανα atm.Το καφενειο το εχουν ψιλοκοψει,στα sm φορανε μασκες (οπως και οι αλλοι ), στην λαικη λιγοτερο .Φορανε δηλαδη , αλλα το θεμα ειναι οτι οι νεοι που μενουν μαζι τους εχουν ξεσαλωσει :)

Και που πανε τα παππουδια στην Ελλαδα ? Κανα σουπερμαρκετ, καμμια λαικη, κανα καφενειο, κανα atm.Το καφενειο το εχουν ψιλοκοψει,στα sm φορανε μασκες (οπως και οι αλλοι ), στην λαικη λιγοτερο .Φορανε δηλαδη , αλλα το θεμα ειναι οτι οι νεοι που μενουν μαζι τους εχουν ξεσαλωσει :)

Να βρεθουμε, να μετρησουμε ποσα παππουδια φορανε μασκα και ποσα οχι ?
Γιατι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ η Θεσσαλονικη να ειναι τοσο διαφορετικη απο την Αθηνα.
Εκτος αν ζεις καπου αλλου .... (και κανω λαθος).

Οσον αφορα τους νεους, το πα : ολο το αναθεμα θα πεσει πανω τους (αν δεν βγει γρηγορα το εμβολιο).
Διοτι θα τους απαιτηθει μια ωριμοτητα-περισκεψη, που ΑΠΛΑ δεν προλαβαν να ζησουν και αναπτυξουν.
Οι μεγαλυτεροι (σκ@τ@ στην μουρη τους) .... ξεχνανε ΠΟΛΥ ευκολα την δικη τους νιοτη !!!
Και το κυριοτερο : την απαραμμιλη απλοτητα και αφελεια των εποχων που αξιωθηκαν να ειναι νεοι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Να βρεθουμε, να μετρησουμε ποσα παππουδια φορανε μασκα και ποσα οχι ?
Γιατι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ η Θεσσαλονικη να ειναι τοσο διαφορετικη απο την Αθηνα.
Εκτος αν ζεις καπου αλλου .... (και κανω λαθος).

Τι να σου πω, μπορει τα δικα σας τα παππουδια να ειναι πολυ γλετζεδικα :)

Παντως ειναι γενικη παραδοχη νομιζω οτι πλεον τα κρουσματα αφορουν πολλους νεους (σεβαστο δυστυχως ποσοστο σε μεθ ) λογω της κοινωνικης συναναστροφης και λογω οτι και τα παππουδια εχουν ..κρυφτει.

Γλεντζεδικα ?

Οταν επιβληθηκε το lockdown ... ηταν οι ΠΡΩΤΟΙ που βγηκαν εξω στους δρομους. Τουλαχιστον, στην γειτονια μου.
Με νομιμη δικαιολογια η οχι (.... οχι οτι ηταν κατι φοβερο να πουν οτι δεν χειριζονται κινητο, αλλωστε).
Εγω ημουν στο μπαλκονι .... και ΚΑΤΩ ... κυκλοφορουσε ο Καποδιστριας με τον Μακρυγιαννη !

Μασκα ? ... τι ειναι αυτο ? ....

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πάντως κακώς συγκρίνονται οι συναυλίες με το γήπεδο. Δεν είναι δα και πολύ συνηθισμένο σε συναυλίες να φωνάζουν 30,000 άνθρωποι με όλη τη δύναμη τους, ούτε να κρέμονται σαν τσαμπιά από κάγκελα κλπ. Και πολλά άλλα βέβαια που είναι μεγάλη κουβέντα.

Και στις συναυλίες ο κόσμος τραγουδάει, δε κάθεται μουγκός. Επίσης δεν είναι όλες οι κερκίδες σαν την 4/7/13/21 για να κρέμονται στα κάγκελα. Μια χαρά μπορούν να λειτουργήσουν οι κερκίδες με τον νορμάλ κόσμο και αποστάσεις όπως στις συναυλίες.

Το θέμα είναι αν οι ομάδες - ποδοσφαιρικές ΑΕ έχουν την πυγμή να εφαρμόσουν κάτι τέτοιο ή αν θα κάνουν πάλι τα χατήρια στους οργανωμένους στρατούς τους.

Και στις συναυλίες ο κόσμος τραγουδάει, δε κάθεται μουγκός. Επίσης δεν είναι όλες οι κερκίδες σαν την 4/7/13/21 για να κρέμονται στα κάγκελα. Μια χαρά μπορούν να λειτουργήσουν οι κερκίδες με τον νορμάλ κόσμο και αποστάσεις όπως στις συναυλίες.

Το θέμα είναι αν οι ομάδες - ποδοσφαιρικές ΑΕ έχουν την πυγμή να εφαρμόσουν κάτι τέτοιο ή αν θα κάνουν πάλι τα χατήρια στους οργανωμένους στρατούς τους.

Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει γήπεδο, ποτέ δεν έχω κάτσει με τους μουρλούς, όταν μπαίνει γκολ όμως χάνει η μάνα το παιδί, ενώ οι φωνές είναι σε όλη τη διάρκεια.

Όσο για τις συναυλίες, υπάρχουν συναυλίες και συναυλίες. Ναι, τα μπουζούκια θα'πρεπε να απαγορευτούν όπως και τα πανηγύρια (που σωστά απαγορεύτηκαν), όμως δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο να βλέπεις πχ κοινό να γκαρίζει στην 5η Μάλερ.

όμως δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο να βλέπεις πχ κοινό να γκαρίζει στην 5η Μάλερ.

Είναι φασαρτζίδικο έργο.... αν θέλεις να σε ακούσει ο διπλανός σου θα πρέπει να γκαρίσεις :p

Από τα έργα που -στάνταρ- κουρδίζει ξανά στη μέση η ορχήστρα.

Εδω δεν ειναι ικανες να οργανωσουν ουτε 15 ατομα.Εβλεπα τα ευρωπαικα και αλλος παικτης/φυσικοθεραπευτης/προπονητης φοραγε μασκα, αλλος δεν φοραγε, αλλος ειχε την μυτη εξω

Θα ζητησουν και... αποστασεις μεταξυ ''φιλαθλων'' , ποσο μαλλον μεταξυ οπαδικων γιδιων ? :)

Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάει γήπεδο, ποτέ δεν έχω κάτσει με τους μουρλούς, όταν μπαίνει γκολ όμως χάνει η μάνα το παιδί, ενώ οι φωνές είναι σε όλη τη διάρκεια.

Όσο για τις συναυλίες, υπάρχουν συναυλίες και συναυλίες. Ναι, τα μπουζούκια θα'πρεπε να απαγορευτούν όπως και τα πανηγύρια (που σωστά απαγορεύτηκαν), όμως δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο να βλέπεις πχ κοινό να γκαρίζει στην 5η Μάλερ.

Η συζήτηση ξεκίνησε από την παραπάνω αναφορά σε συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, όπου λογικά δε κάθονταν όλοι βουβοί. Θα συμφωνήσω πάντως πως ο κίνδυνος μετάδοσης είναι μεγαλύτερος στα γήπεδα ποδοσφαίρου και πολύ μεγαλύτερος σε κλειστά στάδια.

Εδω δεν ειναι ικανες να οργανωσουν ουτε 15 ατομα.Εβλεπα τα ευρωπαικα και αλλος παικτης/φυσικοθεραπευτης/προπονητης φοραγε μασκα, αλλος δεν φοραγε, αλλος ειχε την μυτη εξω

Θα ζητησουν και... αποστασεις μεταξυ ''φιλαθλων'' , ποσο μαλλον μεταξυ οπαδικων γιδιων ? :)

Αυτός ο αφορισμός για τον κόσμο που πηγαίνει γήπεδο πρέπει να σταματήσει. Είμαι 48 ετών και σοβαρός οικογενειάρχης και μου αρέσει να πηγαίνω γήπεδο. Φυσικά πάω στην θύρα 1 (επίσημα) του ΠΑΟΚ και όχι στην 4 που κάθε 5 μέτρα μυρίζει χασίς. Το θέμα είναι αν οι ΠΑΕ θα ήθελαν 5-10k κόσμο σαν και μένα για να έχουν και έσοδα ή τους είναι αδύνατο να πουν όχι στους οργανωμένους.

Ε το μυαλο τους ειναι σιγουρα εκει , στην επιστρφη των φιλαθλων : ) Μπορει να δεχονται το 1/4 η το 1/3 των φιλαθλων, οπως ελεγαν , η να το παιξουν Σουηδοι για να κινηθει η οικονομια και η επιχειρηματικοτης.Σιγουρα θα πρωτοστατησουν αυτοι που εχουν πληγει περισσοτερο, Ιταλοι και Ισπανοι :))

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αυτός ο αφορισμός για τον κόσμο που πηγαίνει γήπεδο πρέπει να σταματήσει. Είμαι 48 ετών και σοβαρός οικογενειάρχης και μου αρέσει να πηγαίνω γήπεδο. Φυσικά πάω στην θύρα 1 (επίσημα) του ΠΑΟΚ και όχι στην 4 που κάθε 5 μέτρα μυρίζει χασίς. Το θέμα είναι αν οι ΠΑΕ θα ήθελαν 5-10k κόσμο σαν και μένα για να έχουν και έσοδα ή τους είναι αδύνατο να πουν όχι στους οργανωμένους.

Αυτες ειναι οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα.Ο κανονας λεει οτι ειναι τοσο φιλαθλοι οσο απολιτικ και τεχνοκρατες ειναι καποιοι αλλοι.Ειναι, βαρδα μονο μην τους θιξεις την ιδεολογια :)

Status
Not open for further replies.