Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Τελεια η γάτα !

Αλλα οποια κανει αυτη την απασχόληση θα ζητησει και ενσημα (βαρειά, γιατι πολυ δουλειά για γάτα)...

Ας το γνωρίζει ο κάτοχος της γάτας, (η το ανάποδο, ο άνθρωπος της κατόχου)

Έτσι!
Την γάτα δεν την έχεις εσύ!
Εκείνη σε ανέχεται (επειδή είναι πολύ καλή)! :D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφού δεν συχνάζετε στα φωτογραφικά, δεν θα την είδατε.
Ιδού μια καινούρια φωτό της Λενιώς:

Guardian Sphinx
by Chris Brn, on Flickr

Από στιλ σκίζει!

Σιγά μη σκίζει.... Κάτσε να μεγαλώσει ή Zizel που προς το παρόν αρέσκεται στο να κοιμάται πάνω από το κεφάλι του πεθερου μου με τα πόδια να κρέμονται και θα σου πω εγώ !!!! Γατάκια !!!!

cb1fe1a5bff8c2fc6a04495354c2fc66.jpg

Πολύ ζουζούνι η Ζιζέλ! :D

Και το Λενιώ από όταν ήταν γατάκι έτσι κάνει.
Το καλοκαίρι κοιμάται στα πόδια μου, το χειμώνα στο κεφάλι μου (θέλει να ξαπλώνει σε φυσική τρίχα για να ζεσταίνεται!) :flipout:

Γιαυτο και εγω ψοφαω για σκυλακια .... ΜΟΝΟ !

Μια ζωη ξοπισω σου θα ειναι. Σε παντρευονται.
Ανεχονται (σχεδον) τα παντα και δεν σε ξεσκιζουν επειδη τα χαιδεψες ΕΝΩ κοιμοντουσαν.

Βλακες ξεβλακες ... τους παω με τα χιλια ! Αρκεστειτε εσεις να ειστε αξεσουαρ της "κυριας".

Γιαυτο και εγω ψοφαω για σκυλακια .... ΜΟΝΟ !

Μια ζωη ξοπισω σου θα ειναι. Σε παντρευονται.
Ανεχονται (σχεδον) τα παντα και δεν σε ξεσκιζουν επειδη τα χαιδεψες ΕΝΩ κοιμοντουσαν.

Βλακες ξεβλακες ... τους παω με τα χιλια ! Αρκεστειτε εσεις να ειστε αξεσουαρ της "κυριας".

Όλα είναι θέμα... κολοκυθόπιτας.
με δυο λόγια ότι του αρέσει του καθένα (εμένα μου αρέσουν όλα- απλά δεν έχω χρόνο για σκυλάκι).

Πάντως ξέρεις τι λένε:
- με τον σκύλο έχεις ακόλουθο
- με την γάτα ισότιμη σχέση.

Ναι καλά, άντε να χαιδεψεις τον δικό μου όταν είναι σε βαθύ ύπνο και θα πάρεις σαν απάντηση δύο χαυλιόδοντες και ένα βαθύ γκρρρρρρρρ

Εμένα πάντως το Λενιώ, δεν με έχει γρατσουνίσει ποτέ!
Βέβαια μαζί μου νιώθει απόλυτη ασφάλεια από όταν ήταν μωράκι.
Το τι πείραγμα της κάνω δεν λέγεται, και αυτή η παμπόνηρη κάνει ότι θυμώνει και τάχα μου επιτίθεται και μετά στήνεται πάλι να την πειράξω. :flip out:
Το μόνο που κάνει είναι ότι καμιά φορά γίνεται σκύλα γάτα και με ξυπνάει μέσα στα μαύρα χαράματα γιατί θέλει να φάει κονσέρβα.
Έχει πάντα κροκέτα διαθέσιμη αλλά άμα την πιάσει όρεξη για μεζέδες με ξυπνάει.
Επίσης καμιά φορά με ξυπνάει γιατί έχει μεγάλη ανάγκη για να παίξει! :flipout:

Ναι καλά, άντε να χαιδεψεις τον δικό μου όταν είναι σε βαθύ ύπνο και θα πάρεις σαν απάντηση δύο χαυλιόδοντες και ένα βαθύ γκρρρρρρρρ

Ενα κοκκινοτριχο σετερ που ειχα (Δημοτικο) το χαιδευα ενω κοιμοταν
... και σηκωνε το δεξι πισω ποδι πανω. :flute: Κουναγε και ουριτσα ! :p

Λιγο προστυχη κινηση :laugh: .... αλλα ουτε γρυλλισματα, ουτε δαγκωματα.

[/COLOR]Αφού δεν συχνάζετε στα φωτογραφικά, δεν θα την είδατε.
Ιδού μια καινούρια φωτό της Λενιώς:

Guardian Sphinx
by Chris Brn, on Flickr

Από στιλ σκίζει!

Πανέμορφη, και επιβλητική !

Και καταπληκτική φωτογραφία.

Εγω βλεπω που και που διαφορ;α νηματα φωτό αλλα δεν την ειχα δει.
Γοητεία :aktion033:

Το μόνο που κάνει είναι ότι καμιά φορά γίνεται σκύλα γάτα και με ξυπνάει μέσα στα μαύρα χαράματα γιατί θέλει να φάει κονσέρβα.
Έχει πάντα κροκέτα διαθέσιμη αλλά άμα την πιάσει όρεξη για μεζέδες με ξυπνάει.

Tα ίδια κάνει και η δικιά μας.

DSCF2333.jpg

Fiona, στα κέλτικα "η όμορφη". Τρίχρωμη, οι Γερμανοί τις λένε Glueckskatze, γούρικες γάτες. Εδώ είναι λίγο συγχυσμένη, δεν της αρέσουν οι φωτογραφίες, ή τουλάχιστον δεν είχε τη διάθεση. Και Natural Born Killer. Στον κήπο μας δεν είχε επιζήσει ούτε αρουραίος, ούτε φίδι, ούτε σαύρα. Τώρα έχει πατήσει τα 11 και βγάζει όλο παραξενιές και γκρίνια. Η μετακόμιση στη Γερμανία δεν της άρεσε καθόλου, ούτε βελτίωσε τη διάθεση της.

Θα καταγγειλω ολους τους κυνοφιλους .... :smash:

Απο τοτε που ξεκινησε η γατοφιλια, ακομα και οι κυνοφιλοι .... δηλωνουν γατοφιλοι ! :laugh:

Τι χαλια ειναι αυτα ? :furious3:

Fiona, στα κέλτικα "η όμορφη". Τρίχρωμη, οι Γερμανοί τις λένε Glueckskatze, γούρικες γάτες. Εδώ είναι λίγο συγχυσμένη, δεν της αρέσουν οι φωτογραφίες, ή τουλάχιστον δεν είχε τη διάθεση. Και Natural Born Killer. Στον κήπο μας δεν είχε επιζήσει ούτε αρουραίος, ούτε φίδι, ούτε σαύρα. Τώρα έχει πατήσει τα 11 και βγάζει όλο παραξενιές και γκρίνια. Η μετακόμιση στη Γερμανία δεν της άρεσε καθόλου, ούτε βελτίωσε τη διάθεση της.

Oντως Fiona (ομορφη) και επιβλητική. Μην πω ψαρωτική.
Ειχα (σε μια άλλη ζωή) και γω 2 τέτοιες γάτες, τριχρωμες με πολυ λευκό...Την Σαντυ και τον Τσικο (που ηταν θηληκό γατί αλλα τον λέγαμε Τσικο).
Ακόμα τις θυμάμαι, και πάντα θα τις θυμάμαι.

Εχω γνωρισι και ζησει και με σκυλιά και με γατιά (σ'αυτην την "άλλη ζωή" που ελεγα, προ της εξόδου μου). 3 Boxers 3 Colley και ενα μπασταρδο εχουν περάσει απο τη ζωή μου χωρις να υπολογισω το basset οταν ημουν νηπιο. Και πολλές γάτες (ταυτόχρονα).

Τα αγαπησα όλα, αλλα οι γάτες (που γνωρισα μετά τους σκυλους) με κατέκτησαν.
Ακόμα και σημερα έρχονται στα ονειρά μου, (οι σκυλοι ποτέ).

Μάλιστα πριν να αποκτησω τον σημερινό μου γατο (μετά απο πολλά πολλα χρονια που δεν ειχα ζωο, ουτε ηθελα) μου ετυχε ενα περίεργο προενακτηριο όνειρο :flipout: :flipout:

Τεσπα...

Ο Μινόϊ
Κοίτα στρεςς...
IMG_3751.jpg

Ειναι πονηρός αυτος ο γάτος σου λέω, σε κόβει για να καταλάβει τι σκεφτεσαι.

Σ'αυτη την φάση ειναι " θα με ενοχλησει τωρα που ειμαι ωραία εδω ; "
Ενω κοιμάται, κατάλαβε, ανοιξε το μάτι και αρχιζει και το σκεφτεται...

Θα μαυρισω στο ξυλο :furious3:αυτη την μουσατη, φαλακρη Αντουανετα που λεγεται .... Μπογδανος !

Ο ανθρωπος ειναι για λογοτεχνικες βραδιες .... ΟΧΙ για το ποστο που τον εβαλαν !

Last edited:
Θα μαυρισω στο ξυλο :furious3:αυτη την μουσατη, φαλακρη Αντουανετα που λεγεται .... Μπογδανος !

Ο ανθρωπος ειναι για λογοτεχνικες βραδιες .... ΟΧΙ για το ποστο που τον εβαλαν !

Δε σε λυπάμαι. Αφού βλέπεις ΣΚΑΙ τα τραβάει η όρεξή σου.

Το κοντή ξέχασες. :flipout:
(Μα αν δεν δεις ΣΚΑΙ και Μεγκα, πώς θα ξέρεις τι λένε; )

Τα θέλει και σένα ο..

..οργανισμός σου!

Status
Not open for further replies.