Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Δεν είναι δούλεμα ρε συ. Διαπιστωμένες περιπτώσεις, κατα γενική ομολογία, είναι... :)))

Mπορουσες να γραψεις "ολα τα ξυλα εχουν την ιδια γλυκια μυρωδια οταν καιγονται".
ΔΕΝ ειναι υποχρεωση μου να το ξερω ! Αφου ερχομαι και ρωταω ... :icon15:

Δεν έχοιυν όλα τα ξύλα ωραία μυρωδιά. Εξαρτάται απο το δέντρο/θάμνο, το πόσο στεγνά είναι, αν είναι ακατέργαστο ξύλο ή εμποτισμένα με χημικά κομμάτια απο ξύλινη κατασκευή κλπ. Και την διάθεση ή το γούστο του καθενός. Κάτι που αρέσει σε μένα μπορεί να φανεί απωθητικό σε κάποιον άλλον.

Μολις αλιευθηκε (απο την πανω δεξια γωνια του περιηγητη μου) .... :laugh:

Eligible greeks.png

Eρωτησεις .... 3 τω αριθμω .... :p

1) απευθυνεται σε αλλοδαπες που επισκεπτονται το avclub (!!!) προς αναζητηση γαμπρων ?
2) απευθυνεται σε αλλοδαπες που εχουν ατιμασει τις μανες τους και ... αναζητουν εξιλεωση ?
3) απευθυνεται σε gay που ψαχνουν (απελπισμενα ?) συντροφο εντος του avclub ?

Ευχαριστω (για τις απαντησεις σας) προκαταβολικα .... -bye-

Απευθύνεται σε όσους μπήκαν σε παρόμοια site.
Έτσι δουλεύουν οι διαφημίσεις. Με ρουφιάνο.

Η μπάρα έγινε ροζ λόγω της διαφήμισης, ή είναι μόνιμα έτσι;
Εγώ πάντως δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις, εκτός από την αρχική σελίδα του φόρουμ. Που βλέπω σχετικές με το φόρουμ. Μήπως επειδή έχω το adblock;

Διαφημισεις βλεπω απο τοτε που μπηκα στο AVclub ... το 2010.
Να πω την μεγαλη αμαρτια μου > εχω γελοια προστασια απο adware (sniffers κλπ).
Ομως, σε site γνωριμιων εχω να μπω .... εφτα ολοκληρα χρονια. Αν θελετε με πιστευετε !
Και τοτε που μπηκα ΕΦΡΙΞΑ ... και διεγραφτηκα την επομενη μερα.
Η χαρα της αμαμητης 50αρας > ΟΧΙ, δεν θα παρω !!!

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Η μπάρα έγινε ροζ λόγω της διαφήμισης, ή είναι μόνιμα έτσι;
Εγώ πάντως δεν βλέπω καθόλου διαφημίσεις, εκτός από την αρχική σελίδα του φόρουμ. Που βλέπω σχετικές με το φόρουμ. Μήπως επειδή έχω το adblock;

Προφανώς λόγω adblock Γιώργη.

Μάνο δεν είναι αναγκη να βγεις στη γύρα. Πατάς κλικ σε κάτι το ένα φέρνει το άλλο απο περιέργεια και καταλήγεις υποψήφιος γαμπρός.
Βγαίνουν και σε μένα ουκ ολίγα τέτοια.

Mαλλον πηραν χαμπαρι οτι τρωω εξω ! ... :laugh: ... (εργενης γαρ, ευφυεστατη ανακαλυψη :icon15:)

ΓŽΒ€ΓΖ’ΓŽΒ΅ΓŽΒ»ΓŽΒ΅ΓŽΒΌΓŽΒ΅ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒ­Γβ€š μΡ Γβ€žΓŽΒΏ ΓŽΒΆΓΕ’ΓΒΓŽΒΉ.png

Επισημανση στον δικτυακο μου Ρουφιανο : -bye-

δεν ειναι λιγο προκλητικο να προτεινεις σε εναν εργενη (της μεταπτωχευτικης ελλαδος) ... γαριδες σωτε με ουζο ? :icon15:

That's life...
Εμένα με έχει τσακίσει στις διαφημίσεις για τα 3D printed vmoda!
Ξέρει ακόμη και ποια δεν κάθισα να ακούσω στην έκθεση!
Spooky!
:flipout:

Mαλλον πηραν χαμπαρι οτι τρωω εξω ! ... :laugh: ... (εργενης γαρ, ευφυεστατη ανακαλυψη :icon15:)

View attachment 121092

δεν ειναι λιγο προκλητικο να προτεινεις σε εναν εργενη (της μεταπτωχευτικης ελλαδος) ... γαριδες σωτε με ουζο ? :icon15:

Να σε δω και να πίνεις ούζο... :laugh:

View attachment 121092

Τουλαχιστον θα μπορουσαν να βαλουν στα Ελληνικά το Φινοκιο...που ειναι ο μαραθος, γνωστος απο την αρχαιοτητα, γιατι κατα τον μυθο μεσα σ'αυτον ο Προμηθεας εκρυψε την φωτιά.
Ασε που το φινοκιο....σημαινει επίσης "αδελφη".

Εδώ ή στη Γαλλία; Πρώτη φορά το ακούω...

Στην Ιταλια.

Και συχνα με μια χαρακτηριστικη κινηση που τα δαχτυλα χτυανε πισω απο το αυτι.
Αλλα δεν ειναι χυδαιο. Ειναι απλά η λεξη που χρησιμοποιειται.

Ακριβως

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμενα μου συνέβει κατι ακόμα πιο κουφό.

Προχθες εψαχνα στο Ιντερνετ πληροφορίες για τους Τσεροκυ (μια απο τις ριζες του Τζιμυ Χεντριξ).

Δεν μπορεις να φανταστεις σημερα τι μου βγαζει σε διαφημιηστικές εικονες .... Απιστευτο.

Status
Not open for further replies.