Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Εμένα μου την δίνει οτι -εξαιτίας βλακείας δικιάς μου-,λόγω υγείας δεν μπορώ να βγώ απ το σπίτι ούτε για ΣΜ.
Καραντίνα κανονική,αρχίζω να τα παίρνω.
Καραντίνα κανονική,αρχίζω να τα παίρνω.
Εγω όταν σκέφτομαι ότι πριν 10 χρόνια δεν αγόρασα καμια 10αρια όταν μου έλεγες φίλος μου ότι έκαναν 10 το ένα...Τρελαθηκε ο κοσμος... το Bitcoin ξεπερασε τα 38 000 δολαρια !!!
Οταν σκεφτομαι απο που ξεκινησε.
Πραγματικα τρελαθηκε ο κοσμος.
Εγω όταν σκέφτομαι ότι πριν 10 χρόνια δεν αγόρασα καμια 10αρια όταν μου έλεγες φίλος μου ότι έκαναν 10 το ένα...
Εγω όταν σκέφτομαι ότι πριν 10 χρόνια δεν αγόρασα καμια 10αρια όταν μου έλεγες φίλος μου ότι έκαναν 10 το ένα...
Τα 5 και 10 και 20 ευρω ειναι μεροκαματο και επιβιωση.
Για τα εκατομμύρια δεν ξέρω, αλλά ο καθένας την επιβίωση την ορίζει αλλιώς. Ένας ΔΥ των 1000 ευρώ στην Ελλάδα για παράδειγμα, λογικά αν χάσει τη δουλειά του θα πρέπει να βρει από κάπου 600-700 ευρώ το μήνα που είναι τα ανελαστικά του έξοδα.
Ένας γιατρός στη NYC αν χάσει τη δουλειά του, θα πρέπει να βρει κάπου 6000-7000 το μήνα, απλά και μόνο για να μη βρεθεί στο δρόμο και να συνεχίσει να έχει ασφάλιση.
Τα νούμερα για έναν Κινέζο αγρότη σε ένα χωριό μπορεί να είναι 60-70 το μήνα.
Κοινώς, δεν είναι το ίδιο πράγμα το χρήμα για όλους, και δεν είναι μικρότερο το δράμα ενός απολυμένου γιατρού στη ΝΥ από έναν απολυμένο αγρότη στην Κίνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.