Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Κακά τα ψέματα εντός πόλεως οι έλεγχοι είναι μετρημένοι στα δάκτυλά σε κάποιες κεντρικές αρτηρίες κάποιες ώρες.. Για εντός δήμων ούτε λόγος
Από την αρχή της πανδημίας εκεί που συναντώ έλεγχο καθημερινά είναι στα διόδια πουθενά αλλου δεν με έχουν ελέγξει
Από Δευτέρα περνώντας για δουλειά στις 07:00 τον έλεγχο τον διοδίων θα δείξω τη δήλωση από Εργανη, την εκτύπωση από taxis, την κάρτα μέλους ΤΕΕ (άλλο και αυτό) και θα έχω και την αστυνομική ταυτότητα
Την ίδια μέρα κάποιος από την κηφισια θα ξυπνήσει κατα τις 11:00 θα στείλει 6 με sms, θα κατέβει Φάληρο για περπάτημα με φιλους και δεν θα ελεγχθεί καθόλου... Οκ

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Στην ενημέρωση χτες είπε η άλλη η "ειδικός" πως η κακοκαιρία που έρχεται και θα μας κλείσει στα σπίτια μας, δεν είναι σύμμαχος καθώς θα επιφέρει αναπόφευκτα αύξηση των κρουσμάτων". Τους ακούτε ακόμα; Τους εμπιστεύεστε τις ζωές των αγαπημένων σας ακόμα;

Στην ενημέρωση χτες είπε η άλλη η "ειδικός" πως η κακοκαιρία που έρχεται και θα μας κλείσει στα σπίτια μας, δεν είναι σύμμαχος καθώς θα επιφέρει αναπόφευκτα αύξηση των κρουσμάτων". Τους ακούτε ακόμα; Τους εμπιστεύεστε τις ζωές των αγαπημένων σας ακόμα;

Το πρόσεξα και εγώ αυτό και με έπιασαν τα γέλια
Βέβαια η συγκεκριμένη έχει κάνει και άλλες φορές πατάτα όχι γιατί δεν ολοκληρώνει τις σκέψεις της και αφήνει τος αφήνει στην κρίση του αλλου
Προφανώς εννοεί και έχουν αποδεχθεί ότι στα σπίτια γίνεται ο κακός χαμός με φίλους, συγγενείς κτλ. Όποτε σου λέει τώρα που θα είναι και κρύο θα καεί το πελεκούδι, μια ωραία ατμόσφαιρα θα είναι όλοι μέσα

Επισης είπε ότι τα παιδιά ακολουθούν την επιδημία.. (μάλλον εννοεί τα πολύ μικρά που το κολλάνε από μεγάλους καθώς τα ίδια που να πάνε μόνα τους; ) και συνεχίζω, από αλλά παιδάκια δεν κολλάνε; Και άμα κολλάνε δεν το περνάνε και σε μεγαλύτερους; Το πιο σωστό θα ήταν συνεισφέρουν στην διάδοση αλλά είναι και παιδίατρος η αλλιώς δεν θέλει να δημιουργήσει «ατμόσφαιρα»

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ωχχχ...
7f35321e96fb38e220e9848653ba52c4.jpg

Ποιον θέλετε να εμπιστευτούμε Νικολα ; Προχτες που χτυπησα το γονατο πηγα σε ορθοπεδικο για αρθροσκόπηση , μάταια προσπαθήσαμε με τον ταξιτζή που με πήγε να την κάνουμε μονοι μας αλλα δεν τα καταφεραμε , ειχε βλεπεις εξειδίκευση στην αστροφυσική

Μια χαρα καλυτερα να συμβουλευομαστε τις χαρτοριχτρες ή τους ειδικους του διαδικτυου.

:flipout:

Περα απο πλακα ειδικα οσον αφορα τον καιρο τωρα μετα το Ματι και την Μανδρα και οτι εγινε εκει και κυριως τις νομικες συνεπειες που αντιμετωπιζουν οι πολιτικοι προισταμενοι ολες οι οι προειδοποιησεις απο εκεινο το χρονικο σημειο και περα θα μπορουσε να διαπιστωσει κανεις οτι διακρινονται απο μια υπερβολη που πολλες φορες δεν αντικατροπτιζει την πραγματικη εκδηλωση τελικα των επερχομενων φαινομενων.

Γιατι γινεται αυτο τοτε ? Ξεχασαν την επιστημη τους ? χαλασαν τα οργανα τους ?

Οχι ειναι η απαντηση.

Απλα προειδοποιουν για τα χειροτερα δυνατα σεναρια για να εχουν καλυμενα τα νωτα τους για αντιστοιχη περιπτωση νομικης προσβολης τους ως προισταμενοι .

Και μεταξυ μας δεν τους αδικω.

Και εγω θυμωνω αλλα ελα στην θεση τους. Χειροτερο ειναι να σου λενε για επερχομενη νηνεμια και να ερθει η καταστροφη. Εκει ομως ειναι θεμα οντως αστοχιας τους.

Φυσικα και οχι... εξ αλλου απο ποτε του εμπιστευομασταν ; Απ'οτι θυμαμαι τον εαυτο μου και αυτη των δικων μου, ΠΟΤΕ.

Στην Ελλάδα δυστυχώς κάποιοι μπερδεύουν την επιστήμη με τους επιστήμονες. Κανείς δεν αμφισβητεί την επιστήμη αυτούς όμως που την ασκούν και ο τρόπος που αυτοί διαπλέκονται με την εξουσία είναι θέμα δημοκρατίας...
Φυσικά δεν αναφέρομαι στο σύνολο του επιστημονικού προσωπικού αλλά σε ένα στενό λόμπι που ασκεί εξουσία.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tι φταινε οι επιστημονες ρε παιδια ?
Επειδη θωρουν τον κοσμο μεσα απο μια γυαλα ?
Μπορω να φανταστω ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πραγματα ... που κανουμε εμεις οι εκτος γυαλας.

maxresdefault.jpg

Παντως με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγαλη μου λυπη, η προτροπη που εκανα πριν μερικες σελιδες
να βγουν οι δευτεροβαθμιτες και να φανερωσουν τους φοβους τους (που κατ'εμε, ειναι ΑΡΙΣΤΑ δικαιολογημενοι)
.... στεφθηκε απο απολυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Μου ειναι αδιανοητο, οτι το AVclub .... κυριαρχειται απο τριτοβαθμιους. Δεν θελω να προτρεξω σε συμπερασματα.
Απλα περιμενα, να γινει ανοιχτη κουβεντουλα και να πει ο καθε ημιμαθης (οπως ειμαι ΚΑΙ εγω)
"ναι, χωρανε νανορομποτ σε ορο εμβολιου και θα αλωσουν τον εγκεφαλο μας" ... η ...
"ναι, ξερουν τι να πειραξουν ακριβως στα γονιδια μας και να μας κανουν παπιες" .... η ...
"δεν γουσταρω εμβολιο γιατι ειμαι μαγκας και το κεφι μου θα κανω".

Απολυτα κατανοητες απαντησεις (..... το ξερω οτι θα σας επαιρναν το κεφαλι οι αλλοι .... ομως ...
την ερωτηση και το ΒΗΜΑ τα εδωσα ΕΓΩ ... με μενα θα παιζατε μπαλιτσα .... ομως λακισατε :nounder:
ουτε καν αναχωμα για γεφυρα δεν μπηκε, ουτε καν λιθαρακι ....)

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Tι φταινε οι επιστημονες ρε παιδια ?
Επειδη θωρουν τον κοσμο μεσα απο μια γυαλα ?
Μπορω να φανταστω ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ πραγματα ... που κανουμε εμεις οι εκτος γυαλας.

maxresdefault.jpg

Παντως με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ μεγαλη μου λυπη, η προτροπη που εκανα πριν μερικες σελιδες
να βγουν οι δευτεροβαθμιτες και να φανερωσουν τους φοβους τους (που κατ'εμε, ειναι ΑΡΙΣΤΑ δικαιολογημενοι)
.... στεφθηκε απο απολυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Μου ειναι αδιανοητο, οτι το AVclub .... κυριαρχειται απο τριτοβαθμιους. Δεν θελω να προτρεξω σε συμπερασματα.
Απλα περιμενα, να γινει ανοιχτη κουβεντουλα και να πει ο καθε ημιμαθης (οπως ειμαι ΚΑΙ εγω)
"ναι, χωρανε νανορομποτ σε ορο εμβολιου και θα αλωσουν τον εγκεφαλο μας" ... η ...
"ναι, ξερουν τι να πειραξουν ακριβως στα γονιδια μας και να μας κανουν παπιες" .... η ...
"δεν γουσταρω εμβολιο γιατι ειμαι μαγκας και το κεφι μου θα κανω".

Απολυτα κατανοητες απαντησεις (..... το ξερω οτι θα σας επαιρναν το κεφαλι οι αλλοι .... ομως ...
την ερωτηση και το ΒΗΜΑ τα εδωσα ΕΓΩ ... με μενα θα παιζατε μπαλιτσα .... ομως λακισατε :nounder:
ουτε καν αναχωμα για γεφυρα δεν μπηκε, ουτε καν λιθαρακι ....)

Μανο τον λογαριασμο σου στο Avclub το διαχειριζεσαι μονος σου ή μπαινουν κι αλλοι μαζι;

Ποιον θέλετε να εμπιστευτούμε Νικολα ; Προχτες που χτυπησα το γονατο πηγα σε ορθοπεδικο για αρθροσκόπηση , μάταια προσπαθήσαμε με τον ταξιτζή που με πήγε να την κάνουμε μονοι μας αλλα δεν τα καταφεραμε , ειχε βλεπεις εξειδίκευση στην αστροφυσική
Λάζαρε προς τι η ειρωνεία; Περαστικά για το γόνατο πάντως.

Μας εφτασε email χτες βραδυ οτι καθηγητρια (και των δυο μου γιων) βρεθηκε θετικη.

Αντε τωρα στην αγωνια για την επομενη εβδομαδα με τεστς και λοιπα να δουμε αν κολλησε καποιος τους και κατα προεκταση εμεις.

Οχι ενα. 5 εμβολια μαζι θα εκανα.

Λοιπόν...
έξω χιονίζει, έχει το κρύο της άρκτου, έχουμε πολύωρη διακοπή ρεύματος (που ίσως να μην αποκατασταθεί σήμερα) και προς στιγμή είχαμε και μια ψιλοδιακοπή ρεύματος.

Ερώτηση:

Τι είναι πιο πιθανό να συμβεί μετά?

α) να γίνει εισβολή εξωγήινων?
ή
β) να βγει ο Γκοτζίλα από την λίμνη?

:drool:

Μπα, κελσίου λέω.

Το 2017 αφού εγώ ο κρυουλιάρης δούλευα έξω με -20, όλα τα αντέχει ακόμη και ο καλομαθημένος αν χρειαστεί...

Μπα, κελσίου λέω.

Το 2017 αφού εγώ ο κρυουλιάρης δούλευα έξω με -20, όλα τα αντέχει ακόμη και ο καλομαθημένος αν χρειαστεί...

Παλεύονται οι -20 μια χαρά με τη σωστή πανοπλία, εκτός κι αν φυσάει. Εκεί την έκατσες. (όχι από θέμα ξεβολέματος αλλά θανάτου :BDGBGDB55: )

Status
Not open for further replies.