Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Αύριο θα ρίχνει.. Μεθαύριο θα είναι το πρόβλημα με τον πάγο. Υπό άλλες συνθήκες αύριο πρωί θα πηγαίναμε καφέ σε ένα στέκι εδώ που είναι σαν σαλέ..Τελεια είναι πάντως

3ddc48239e7c682b26bc2b87063f8238.jpg

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Πεμπτη Παρασκευη θα ανεβει η θερμοκρασια παγο αν θα εχει και θελει προσοχη αυριο βραδυ
Οσοι δεν εχετε λογω να βγειτε καθιστε σπιτι το χιονι δεν αστειεύεται και ειδικα με τα λαστιχα που φοραμε ειναι δραμα

Αύριο θα ρίχνει.. Μεθαύριο θα είναι το πρόβλημα με τον πάγο. Υπό άλλες συνθήκες αύριο πρωί θα πηγαίναμε καφέ σε ένα στέκι εδώ που είναι σαν σαλέ..Τελεια είναι πάντως

Aν εχεις ρευμα δεν ειναι ασχημα για μια δυο ημερες.

Ηδη για λιγους δρομους πιο πανω απο εμενα ομως φιλοι εμειναν αποψε χωρις ρευμα.

Ειναι ζορικο αυτο.

Εδώ πάντως γίνεται κακός χαμός. Εκτός του ότι το θερμόμετρο είναι κολλημένο μεταξύ -30 τη νύχτα και -20 τα μεσημέρια με φουλ λιακάδα, φυσάει αρκετά, άρα τα κρυοπαγήματα παραμονεύουν (wind chill temperature γύρω στους -40- σύμφωνα με το warning παθαίνεις κρυοπαγήματα σε λιγότερο από 10 λεπτά).

Επιπλέον, πήρα για πρώτη φορά στα 8 χρόνια που είμαι στις HΠΑ warning από την τοπική μας ΔΕΗ (αντίστοιχη), όπου μας ικετεύουν να ρίξουμε την κατανάλωση για να μην καταρρεύσει το δίκτυο. Τώρα πήραμε και warning από το πανεπιστήμιο ότι θα αρχίσουν οι προγραμματισμένες διακοπές μπας και γλιτώσουμε την καταστροφή.

Δεν το περίμενα (αθήνα) όντως έριξε πράμα. Την βάψαμε, έχω σήμερα το ραντεβού για τους δικούς μου για το εμβόλιο.....τι κάνουμε ΟΕΟ τώρα;; όλα τα χαμε το χιόνι μας έλειπε.....

Μια μικρη δοση απο Χαλανδρι, 20 μετρα απο Λ.Πεντελης
Λευκες καλημερες

20210216_071106.jpg20210216_084203.jpg

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν το περίμενα (αθήνα) όντως έριξε πράμα. Την βάψαμε, έχω σήμερα το ραντεβού για τους δικούς μου για το εμβόλιο.....τι κάνουμε ΟΕΟ τώρα;; όλα τα χαμε το χιόνι μας έλειπε.....
Λογικά θα αναβληθούν και θα δοθούν νέες ημερομηνίες. Με τα εμβόλια που ξεπαγωσαν τι θα κάνουν?

Εδώ πάντως είμαστε έξαλλοι με τα κwλ0κάναλα.

Τι προηγούμενες μέρες λέγανε ότι θα έχουμε στα Γιάννενα "πολικές" θερμοκρασίες από -14 έως -17.

Μετρημένη θερμοκρασία σήμερα (που υποτίθεται είναι η πιο κρύα μέρα) - 4,5.

Σιγά τα ωά!

Πριν 20 ημέρες είχαμε μετρημένες θερμοκρασίες -9 και ούτε ανέφεραν τίποτε τα κανάλια.

Δεν υπάρχουμε.

Τώρα με την Μήδεια (μη χε) ΠΑΝΙΚΟΣ!

Έπεσε η θερμοκρασία στην Αθήνα στους 0 και έριξε λίγο χιονάκι.

Μπου χου fecking χου!

Deal with it.

Έπεσε η θερμοκρασία στην Αθήνα στους 0 και έριξε λίγο χιονάκι.

.

για την ακριβεια οχι λογω Αθηνας αλλα λογω του που ειναι οι δημοσιογραφοι.

Αυτά τα ελληνικά ΘΑ, πολύ τα φοβάμαι....

Τασο μεχρι χθες βραδυ ειμουν υπερμαχος να παμε οπωσδηποτε την 98χρονη πεθερα μου για εμβολιο και να μην το αναβαλλουμε. Χτες αργα ομως με το χιονι που επεφτε ηταν ορατο οτι ακομα και το περπατημα θα ειναι προκληση σημερα. Ειδικα ηλικωμενων.

Δεν θα υπαρξει προβλημα φανταζομαι για να το πουν επισημως.

Την Πεματη θα παει και 7-8 βαθμους εχει δικιο ο Αντωνης

Screenshot_6.png

Status
Not open for further replies.