Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση τον τελευταίο καιρό που μένω επαρχία,είναι το γεγονός ότι έξω βλέπεις μόνο ηλικιωμένους και ανθρώπους άνω των 55 οι οποίοι μαζεύονται στην πλατεία του χωριού...Άλλοι φοράνε μάσκες για εφέ κατεβασμένες,άλλοι δεν φορούν καθόλου.Και αυτό συμβαίνει και σε διπλανά χωριά που έχω πάει. .Κάνα δυο φορές που έχω πετύχει μπλόκο της αστυνομίας μόνο ένας είχε μάσκα κρεμασμένη στο αυτί..Και ήταν τέσσερις-πεντε μαζεμένοι...
Τα γερόντια με βλέπουν να φοράω μάσκα και με κοιτούν σαν να είμαι εξωγήινος.
Στην Αθήνα δεν ξέρω τι γίνεται.

Έχουμε φτάσει οριακά στον πολιτικό σχολιασμό. Παρακαλώ σταματήστε το.

Μήπως θα ήταν καλό να σταματήσουν και τα επιλεκτικά σβησιματα; Μην στεναχωριέστε,εμείς έχουμε πάρει ποπκορν και αγναντεύουμε είπαμε.

Μήπως θα ήταν καλό να σταματήσουν και τα επιλεκτικά σβησιματα; Μην στεναχωριέστε,εμείς έχουμε πάρει ποπκορν και αγναντεύουμε είπαμε.
Δε γίνονται επιλεκτικά σβησίματα. Σβήνονται ποστ που παραβιάζουν τους κανονισμούς. Αν ένας χρήστης κάνει τέτοιες αναρτήσεις, είναι αυτός που κάνει την επιλογή, όχι ο συντονιστής.

Δε γίνονται επιλεκτικά σβησίματα. Σβήνονται ποστ που παραβιάζουν τους κανονισμούς. Αν ένας χρήστης κάνει τέτοιες αναρτήσεις, είναι αυτός που κάνει την επιλογή, όχι ο συντονιστής.
Δεν βλέπω την απάντηση που έδωσα στον Cicadelic και αιωρείται στον αέρα πως τελείωσε εκεί το θέμα...
Αλλά τι ψάχνω να βρω..

Δεν βλέπω την απάντηση που έδωσα στον Cicadelic και αιωρείται στον αέρα πως τελείωσε εκεί το θέμα...
Αλλά τι ψάχνω να βρω..
Κι έτσι πρέπει γιατί η απάντηση σου παραβαίνει τους κανονισμούς ενώ το ποστ του cicadelic όχι.

Για την παραπανω ποικιλια του κοροναϊου στην Ανγκολα...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα τα διαγραμματα (ουτε το ψαχνω κι4ολας) αλλα οσοι γνωριζουν ισως καταάβουν.

Για να το βαζει αθτος σα δημοσιεθση στο τουητερ του κατι θα ξερει.

Τωρα εδω που παμε να τα φερουμε βολτα, με την Εγγλεζικη "διαμορφωση" αρχιζει να μας πιανει πανικος με την Βραζιλιανικη ποικιλια και τα αεροπλανα που ερχονται απο τη θαυμαστη αυτη χωρα.
Καποιοι γιατροι λενε ετσι θα μας ερθει τεταρτο κυμμα... και καπου, καποιοι, θυμουνται οτι συνορα υπαρχουν... και μπορει οι ιοι να μην χρειαζονται διαβατηρια ( dixit Mcron) αλλα αυτι που τον φερουν τον ιο χρειαζονται.

Μα διαγράμματα είναι αυτά; Εμένα μου θυμίζουν τα διαστήματα που συμμετείχαν διάφοροι μουσικοί στην πορεία των Melvins πχ. :)

f6610ba3e11a0b691dc29df6879f6234 (1).png

• Haha
Reactions: spageo
Για την παραπανω ποικιλια του κοροναϊου στην Ανγκολα...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα τα διαγραμματα (ουτε το ψαχνω κι4ολας) αλλα οσοι γνωριζουν ισως καταάβουν.

Για να το βαζει αθτος σα δημοσιεθση στο τουητερ του κατι θα ξερει.

Τωρα εδω που παμε να τα φερουμε βολτα, με την Εγγλεζικη "διαμορφωση" αρχιζει να μας πιανει πανικος με την Βραζιλιανικη ποικιλια και τα αεροπλανα που ερχονται απο τη θαυμαστη αυτη χωρα.
Καποιοι γιατροι λενε ετσι θα μας ερθει τεταρτο κυμμα... και καπου, καποιοι, θυμουνται οτι συνορα υπαρχουν... και μπορει οι ιοι να μην χρειαζονται διαβατηρια ( dixit Mcron) αλλα αυτι που τον φερουν τον ιο χρειαζονται.

Δεν καταλαβαίνω πολύ περισσότερα από σένα, αλλά από τα λίγα που θυμάμαι από το σχολείο, όσο περισσότερος κόσμος προσβάλλεται από έναν ιό, δηλαδή όσο περισσότερο αυτός κυκλοφορεί, τόσο περισσότερες μεταλλάξεις θα κάνει. Κάποιες απ'αυτές μπορεί να είναι σημαντικότερες.

Είναι εξαιρετικά βασικό λοιπόν να εμβολιαστεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος, και θα πρέπει ο ανεπτυγμένος δυτικός κόσμος να το πάρει πάνω του ώστε να εμβολιαστεί και το πιο απομονωμένο και φτωχό κράτος στην Αφρική, αλλιώς έτσι θα τραβιόμαστε ες αεί.

Ευσεβείς πόθοι, προφανώς, αλλά άλλη λύση δεν υπάρχει.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Στη ζωή μας κάνουμε καθημερινά πράγματα που έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουμε από 0.0001%
Και δεν έχουν όλα τους οφέλη της σοβαρότητας του στυλ "να μην πεθάνουμε από έναν ιό".
Εδώ μπαίνουν όμως άλλα στατιστικά.
Αν η παρενέργεια του εμβολίου είναι ίδια ανεξαρτήτου ηλικίας, σίγουρα δεν έχουν το ίδιο βάρος τα οφέλη του εμβολίου από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος ιός δεν έχει σταθερό ποσοστό θνησιμότητας σε όλες τις ηλικίες.
Έτσι, αν το 30% (τυχαία νούμερα) αυτών που είναι μεγαλύτεροι των 70 πεθαίνουν από τον ιό, το 0.0001% είναι ένα πολύ καλό ποσοστό.
Σε ηλικίες που η θνησιμότητα είναι κοντά στα ποσοστά θρόμβωσης από το εμβόλιο, είναι πιο ασφαλές να περιμένει για το mrna ή κάποιο άλλο εμβόλιο με λιγότερες παρενέργειες.

Στη ζωή μας κάνουμε καθημερινά πράγματα που έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουμε από 0.0001%
Και δεν έχουν όλα τους οφέλη της σοβαρότητας του στυλ "να μην πεθάνουμε από έναν ιό".
Εδώ μπαίνουν όμως άλλα στατιστικά.
Αν η παρενέργεια του εμβολίου είναι ίδια ανεξαρτήτου ηλικίας, σίγουρα δεν έχουν το ίδιο βάρος τα οφέλη του εμβολίου από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος ιός δεν έχει σταθερό ποσοστό θνησιμότητας σε όλες τις ηλικίες.
Έτσι, αν το 30% (τυχαία νούμερα) αυτών που είναι μεγαλύτεροι των 70 πεθαίνουν από τον ιό, το 0.0001% είναι ένα πολύ καλό ποσοστό.
Σε ηλικίες που η θνησιμότητα είναι κοντά στα ποσοστά θρόμβωσης από το εμβόλιο, είναι πιο ασφαλές να περιμένει για το mrna ή κάποιο άλλο εμβόλιο με λιγότερες παρενέργειες.
Αυτό το customization (ποιες ηλικίες, με ποια νοσήματα κάνουν ποιο εμβόλιο -αν χρειάζεται να κάνουν εμβόλιο- για να ελαχιστοποιηθούν οι παρενέργειες) το περιμένω από τις επιτροπές εμβολιασμού που έχουν όλα τα στοιχεία και μπορούν να τα αναλύσουν, εκτιμήσουν. Απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό γίνεται. Η δυσπιστιά δεν εξυπηρετεί κανένα κι ούτε μπορούμε να μεταβιβάσουμε την ευθύνη της επιλογής αυτής στον ασθενή ή στο συνοικιακό γιατρό που απλώς συνταγογραφεί φάρματα.

• Like
Reactions: Tzimisce
Μα εννοείται.
Το να βγαίνουν στις ειδήσεις και να φωνάζουν "ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ AZ!" δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί.
Μιλάμε για ένα φάρμακο που θα χρησιμοποιηθεί από πολλά εκατομμύρια κόσμο ταυτόχρονα.
Ασπιρίνη να δίνανε (που έχουμε πάρει χιλιάδες φορές από τότε που ήμασταν πιτσιρίκια) πιο πολλοί θα εμφάνιζαν άσχημες παρενέργειες.

Το μεταφέρω εδώ για να μην χαλάμε το άλλο νήμα.

Δέκα σοβαρά περιστατικά σημαίνει 10 πιθανούς θανάτων ανθρώπων που κάποιοι θα θρηνήσουν "τζάμπα και βερεσέ" και 80 ακόμη "τζάμπα και βερεσέ" πιθανούς θανάτους από AZ.

Καταλαβαίνω -που ούτε εμένα μου αρέσει- τη "λογική" ας πεθάνουν ορισμένοι να σωθούν οι πολλοί περισσότεροι αλλά όταν το ειπά πριν μερικές ημέρες με banάρατε
Μπαναρίστηκες γιατί έγραψες το εξής:
Σε αυτή τη φάση φιλέ μου προέχει η επιβίωση μου για να μπορούν να επιβιώσουν και τα παιδιά μου που εξαρτώνται άμεσα από μένα. Αυτό περιλαμβάνει και οικονομικό θέμα και θέμα ψυχικής υγείας. Οπότε ναι προτιμώ την επιβίωση της οικογένειας μου από ενός 90χρόνου και από αυτών που θέλουν να μείνουν μέσα και όλα κλειστά επειδή φοβούνται και τη σκιά τους.
Η συζήτηση γίνεται για την αναστολή εμβολιασμών με ένα εμβόλιο στο οποίο παρουσιάστηκαν 6 σοβαρά περιστατικά και ένας θάνατος σε 6,8 εκατομμύρια εμβολιασμούς. Αν υποθέσουμε ότι εμβολιάζαμε με J&J 10 εκ. Έλληνες, θα είχαμε 10 περιστατικά θρομβώσεων και 1 ή 2 θανάτους.

Θες να σου θυμίσω πόσους θανάτους έχουμε από ατυχήματα κάθε χρόνο; Πόσες θρομβώσεις από άλλα αιτία; Πόσες καρδιακές προσβολές;

• Like
Reactions: Larry and chrisssb
173621208_10159163975252453_5866733116665329257_n.jpg

Άλλα 141 οχήματα πήρε η Ελληνική αστυνομία...Έχουμε χάσει την μπάλα πλέον όλο οχήματα αγοράζουν...Πάρτε ποπκορν,έρχεται πείνα. :)

Status
Not open for further replies.