Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Chat room......

Ρε συ Τόλη η ιδέα μου είναι ή εμείς οι πόντιοι είμαστε πιο όμορφοι από τους υπόλοιπους?

Re: Chat room......

sorry παλικαρια αλλα το thread για το σχολιασμο της σημερινης επισκεψης στο pioneer centet που στην ευχη ειναι κ δε το βρισκω??? ειχαμε το μπανερ πανω και τσακ εμπαινα με τη μια τωρα δε το βρισκω.... για δωστε ενα χερακι βοηθειας γιατι η ομαδαρα εριξε 3 στα Βολιοτικα παιδια της χιχιχιιιιι:worshippy::worshippy:

Ερωτηση ασχετου,τωρα μαθαινω μη βαρατε,

μπορει ενας ολοκληρωμενος να συνδιαστει με τελικο?

Πρεπει να εχει preout να υποθεσω?Με 2 μονομπλοκ?

Τι ηθελα και εμπλεξα με εσας....:slapface:

Απάντηση: Re: Chat room......

Μήπως να ρωτούσες στη σωστή κατηγορία του ήχου και όχι στο chat της Εκτός??-bye--bye-

Απάντηση: Re: Chat room......

Κατ' αρχήν φύγε ταχέως και πήγαινε στην κατηγορία του δικάναλου.Τι κάνεις εδώ;:Banane0:

Κατά δύο,ναί άν έχει πρεάουτ συνδέεται με τελικό.Με δυό μονομπλόκια χλωμό.Λίγοι ολοκληρωμένοι έχουν τέτοια δυνατότητα.

Απάντηση: Chat room......

Νικο σε ειπα οτι κουρο...θα ειναι μπροστα....γιατι θελς ντε καλα να λες μας οτι το πανι ειναι καλο?

Όχι απλά καλό, αλλά πολύ καλό...

Του χρόνου βλέπω πολλές kuro στις αγγελίες... :smash:

Re: Απάντηση: Re: Chat room......

Κατ' αρχήν φύγε ταχέως και πήγαινε στην κατηγορία του δικάναλου.Τι κάνεις εδώ;:Banane0:

Κατά δύο,ναί άν έχει πρεάουτ συνδέεται με τελικό.Με δυό μονομπλόκια χλωμό.Λίγοι ολοκληρωμένοι έχουν τέτοια δυνατότητα.

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!

Tο τι διαβασμα εχω ριξει αυτες τις μερες......

Αnthem. Γνωστή καναδέζικη εταιρεία με κορυφαία ενισχυτικά. Αν θέλεις να πάρεις stereo ενισχυτή να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις μία απ' τις καλύτερες επιλογές.

Αnthem. Γνωστή καναδέζικη εταιρεία με κορυφαία ενισχυτικά. Αν θέλεις να πάρεις stereo ενισχυτή να είσαι σίγουρος ότι θα κάνεις μία απ' τις καλύτερες επιλογές.

Δεν εχω δει καποιο σχολιο,καλο η κακο για αυτο ρωτησα,στο εξωτερικο ειναι πιο γνωστος,απλα μου κανει εντυπωση γιατι (τωρα τελευταια το εμαθα) η Αnthem ειναι πολυ γνωστη.
Και ο συγκεκριμενος δεν πρεπει να ειναι πολυ ακριβος περιπου 1250 λιρια Αγγλιας,

http://www.kenthomecinema.co.uk/Anthem-INT-225.htm

Και ενα review http://www.avguide.com/review/tested-anthem-integrated-225-integrated-amplifier

απλα δεν εχω δει να τον προτεινει κανεις.

Status
Not open for further replies.