Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Υπάρχει λόγος που δεν βγαίνουν μετεωρολόγοι από τα Γιάννενα ε;
- Αύριο ο καιρός θα είναι πάρα πολύ καλός για όλη τη χώρα, βροχές σε όλη την επικράτεια με καλές πιθανότητες κατακλυσμού προς τους τυχερούς στη Μακεδονία.

Υπάρχει λόγος που δεν βγαίνουν μετεωρολόγοι από τα Γιάννενα ε;
- Αύριο ο καιρός θα είναι πάρα πολύ καλός για όλη τη χώρα, βροχές σε όλη την επικράτεια με καλές πιθανότητες κατακλυσμού προς τους τυχερούς στη Μακεδονία.

Τι είναι αυτά που λες?

Βγαίνει και εδώ καιρικό δελτίο...

Σπανίως όταν είναι να μη βρέξει.

Μας προειδοποιούν για να μην πανικοβληθούμε! :flipout:

Να μην τρομάξετε από αυτό το τεράστιο κίτρινο πράγμα που θα δείτε στον ουρανό; :flipout:

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από αύριο, θα υπάρχουν σημεία χωρίς σύννεφα στον ορίζοντα, σε αυτές τις περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και οι πολίτες καλό θα είναι να τις αποφεύγουν.

Τι καιρικα φαινομενα να μας πιασουν εμας εδω μεσα ? :laugh:

Ο ενας πουλαει μισο διαμερισμα για το ηχοσυστημα των ονειρων του
και ο αλλος ψαχνει (:proud:) ποτε θα ρθει IMAX στην Ελλαδα με 4 ευρω εισιτηριο.
Σε τροχια .... πλειστοι εξ ημων .... υπερανω και περαν ! :proud:

Για να μην πω :rolleyes: ...

giphy.gif

... α(ρ)παχθεντες :proud: ... (οικειοθελως και εξακολουθητικως) !

Last edited:
Xαλαζοπτωσις .... εν Θεσσαλονικη !

Περισσοτερο βομβαρδισμος θα ελεγα ... Dunkirk ! :ridinghorse:

Δυνατή βροχούλα ,αναζωογονητική σε κάποιες περιοχές ,αλλά μάλλον σε κάποιες άλλες η βροχόπτωση ήταν πάρα πολύ μεγάλη και δημιουργήθηκαν προβλήματα .

Last edited:
Όταν πέφτει συζήτηση για τη βροχή και είναι ο Χρήστος μέσα μου θυμίζει τότε που έλεγα σε έναν γνωστό από την Ισλανδία ότι τα σχολεία στην Αθήνα έκλεισαν λόγω χιονιού.

- Σήμερα τα παιδιά έχασαν το σχολείο γιατί χιόνιζε
- Ναι, και σε εμάς συνέβη κάποτε. Χιόνισε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να το βρούμε.

Όταν πέφτει συζήτηση για τη βροχή και είναι ο Χρήστος μέσα μου θυμίζει τότε που έλεγα σε έναν γνωστό από την Ισλανδία ότι τα σχολεία στην Αθήνα έκλεισαν λόγω χιονιού.

- Σήμερα τα παιδιά έχασαν το σχολείο γιατί χιόνιζε
- Ναι, και σε εμάς συνέβη κάποτε. Χιόνισε τόσο πολύ που δεν μπορούσαμε να το βρούμε.

:flipout:

Όσο μπορώ Χρήστο μου. Μας άλλαξαν γραφεία κ πλέον είναι πιο δύσκολο να παρακολουθώ. Από γραφείο με πόρτα, πήγα σε μοιρασμένα γραφεία χωρίς συγκεκριμένη θέση.

Θα το συνηθίσουμε κι αυτο. Άλλη μια αμερικανια

H γάτα μου έχει φρικάρει!

Ακούει κάτω στον κήπο δύ γάτες να κάνουν καντάδα, και έχει αγριέψει!

Γυρνάει στο σπίτι μουγκρίζοντας! :flipout:

Status
Not open for further replies.