Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Ερώτηση γιά πλανήτες στους ..αστρονόμους του φόρουμ

Να υποθέσω μιλάτε για Φυσικό Κρήτης... Εγώ 92 με αρχές 97... :flipout:

Τελικα εισαι ο Πετασης που πηγε απο την αρχη το μυαλο μου,δεν το ειχα πει γιατι λεω μπα,συνωνυμια!admin στα unix δεν ησουν;;;

Αρα σου εφτιαχνα καφεδακι με τα χερακια μου,δουλευα κυλικειο!

Οπα τωρα το είδα...
Πουσαι ψηλέ!!!!!!:flipout:
Ο Νίκος είμαι που έβριζα τον Κυλάφη
τα καταφερα τελικά το 2002 και πήρε τη θέση του κοσμήτορα να ασχολείται με τα σκουπίδια και τις καθαρίστριες...μέχρι εκεί ήτανε.

Petasis με Ρέτσους, Δελφιώτη, Μαρκο, Μακη, Ρουσσο, Μπλάτσιο....κτλ σειρα σου και Μαριωλάκη είμαστε συχνά
Who you?

Οπα τωρα το είδα...
Πουσαι ψηλέ!!!!!!:flipout:
Ο Νίκος είμαι που έβριζα τον Κυλάφη
τα καταφερα τελικά το 2002 και πήρε τη θέση του κοσμήτορα να ασχολείται με τα σκουπίδια και τις καθαρίστριες...μέχρι εκεί ήτανε.

Petasis με Ρέτσους, Δελφιώτη, Μαρκο, Μακη, Ρουσσο, Μπλάτσιο....κτλ σειρα σου και Μαριωλάκη είμαστε συχνά
Who you?
Αν ειναι δυνατον!!!Φυσικα και σε θυμαμαι συνονοματε!Το Κατερινακι τι κανει;;Με τη Μαρια τη Νικολου μιλησαμε προσφατα!Εγω ημουν κυλικειο με Σιλια,Μιλτο και σια

Χαιρετίσματα στα παιδιά!!!!!
Ο Σταυρος καλά είναι? ηρθε μετά ο αδελφός του...τον στρωσαμε κυλικείο και αυτόν μεχρι που εφυγα.
Καλά είναι η Μαρία?
Ποια Kατερίνα λες?...Ρένα

Στο τελος που λες εγινε κολλέγιο και ειχαμε μείνει με τον Αποστολάκη να παρει το δικτακτορικό του και εγω πτυχίο
Εδω είναι ο Μητσαρας, τραγουδαει με τον αλλο τον Μητσο τα δικά τους.

http://www.youtube.com/watch?v=bbCSKAAFs3k&feature=related

Sorry για τα off...
Αλλά αν βρούμε και κανέναν από τα παιδια που ανεβαίνανε στο Σκήνακα...θα βοηθήσει περισσότερο στη κουβέντα

Last edited:

Χαιρετίσματα στα παιδιά!!!!!
Ο Σταυρος καλά είναι? ηρθε μετά ο αδελφός του...τον στρωσαμε κυλικείο και αυτόν μεχρι που εφυγα.
Καλά είναι η Μαρία?
Ποια Kατερίνα λες?...Ρένα

Στο τελος που λες εγινε κολλέγιο και ειχαμε μείνει με τον Αποστολάκη να παρει το δικτακτορικό του και εγω πτυχίο
Εδω είναι ο Μητσαρας, τραγουδαει με τον αλλο τον Μητσο τα δικά τους.

http://www.youtube.com/watch?v=bbCSKAAFs3k&feature=related

Sorry για τα off...
Αλλά αν βρούμε και κανέναν από τα παιδια που ανεβαίνανε στο Σκήνακα...θα βοηθήσει περισσότερο στη κουβέντα
Ρενα,φυσικα.εγω μπερδευτηκα!Ολοι καλα πρεπει να ειναι αν και εχω να επικοινωνησω μαζι τους καιρο.Ο Κωνσταντινος,τι παληκαρι και αυτο...Αν κρινεται απαραιτητο απο τους διαχειριστες ας σβησουν τα off,η αν θελετε να ανοιχτει ενα νεο νημα για τις φοιτητικες μας αναμνησεις..Ρε παιδια,πολυ χαρηκα!

Τελικα εισαι ο Πετασης που πηγε απο την αρχη το μυαλο μου,δεν το ειχα πει γιατι λεω μπα,συνωνυμια!admin στα unix δεν ησουν;;;

Να σου πω, δεν θυμάμαι και πολλά από τότε. Θυμάμαι να είμαι βοηθός στα εργαστήρια της Fortran (και αυτό γιατί αρχικά με απέρριψαν), τώρα αν είχα κάνει και admin θα σε γελάσω...

Who you?

Το 92 μπήκαν και αυτοί; Δυστυχώς δεν θυμάμαι... :nounder:

Παίδες θέλετε να ανοίξω νήμα για μια Τετάρτη βράδυ να μαζεψουμε τηλεσκόπια βιβλία και ολα τα συναφή και να κάνουμε μια παρουσίαση ;

Ποιοι έχετε και τι τηλεσκοπιο και το διαθετε για την ανάγκη της συναντησεως;
Για να δούμε!!!

Larry έχω ένα αλλά ουτε για μπανιστηρι δεν κάνει
να το φέρω????
Πετεινέ χαιρετίσματα στον Ασκοσκυλάκη και σε ολους από τη Ρένα

Last edited:

Larry έχω ένα αλλά ουτε για μπανιστηρι δεν κάνει
να το φέρω????
Πετεινέ χαιρετίσματα στον Ασκοσκυλάκη και σε ολους από τη Ρένα
Xτες βραδυ βγηκαμε οι δυο μας μετα απο χρονια(3 παιδια εχει Νικολα)και λυωσαμε!!ειχαμε την κουβεντα σας ολη νυχτα!Να τη χαιρετας και απο εμενα,να ειστε καλα!!

Αφού εκανα και διόρθωση χθες...ολα καλά
Τυχερέ εχεις Κομό μπροστα, Τροιόπετρα δεξιά
Αν σας τύχει ποτέ να πατε κανενα βράδυ απο Τροιόπετρα θα δειτε εναν από τους πιο καθαρούς ουρανούς.
Δηλαδη τετοιο πραμα δεν βλέπεις συχνά, 3D και καθαρά την '''δεσμη'' του γαλαξία μας χωρίς όργανα.
Νικόλα είναι ο Χακερ εκει, πιο μικρο ετος, τον προλαβες?
Έχει το ενα εστιατόριο

Αστροφυσική εστω καποια πραγματα είναι καλό να γνωρίζεις γιατί εντυπωσιαζουν τις γυναικες:-))
Οχι βεβαια τις π@π@ριες που λέω εδω με τους επιστημονες, τους πυρηνες και τα αλλα συμπαθητικά, αλλά με τον χρόνο, το χρώμα, το φως, προσανατολισμό ... μεγεθος
Συνήθως γνωρίζουν και από ζωδια οπότε...
Αν πεσεις σε ορθολογίστρια (που τετοια τυχη) μπορεις να χρησιμοποιήσεις οτι οι ευχες δεν πιανουν οταν ενα αστερι πεφτει...γιατι είναι ενα απλό πετραδακι που ελιωσε λίγα χιλιομετρα μακρια από εμας.

Αφού εκανα και διόρθωση χθες...ολα καλά
Τυχερέ εχεις Κομό μπροστα, Τροιόπετρα δεξιά
Αν σας τύχει ποτέ να πατε κανενα βράδυ απο Τροιόπετρα θα δειτε εναν από τους πιο καθαρούς ουρανούς.
Δηλαδη τετοιο πραμα δεν βλέπεις συχνά, 3D και καθαρά την '''δεσμη'' του γαλαξία μας χωρίς όργανα.
Νικόλα είναι ο Χακερ εκει, πιο μικρο ετος, τον προλαβες?
Έχει το ενα εστιατοριο
Νικο ουτε καν το ηξερα,θα παω με την πρωτη ευκαιρια να δω για ποιον λες.Η Τριοπετρα ειναι εκπληκτικη παραλια,με ενα τεραστιο θεμαΤον Βορεια!Πηγα για ψαρεμα το καλοκαιρι δυο φορες,και τις δυο εφυγα του σκοτωμου,στις 12 τη νυχτα φυσουσε 8 μποφωρ.Παντως δωξα τω θεω απο παραλιες εχουμε.Αντε ρε να εκδραμετε το καλοκαιρι!

Re: Chat room......

Κατεβαίνω συχνά κάτω
θα τα πούμε αυτό το καλοκαίρι
Τελικά πόσους κόκους άμμο έχει η Γη???:flipout::flipout:

Ο Οικονόμου εμαθα τωρα που βγηκε στη συνταξη το έριξε στη φαντασία με μία ομάδα ερευνητών.
Λάκη ακου με τι ασχολούνται,
δουλευουνε σε υλικά που εχουν αρνητικό δείκτη διάθλασης και με γεωμμετρία προσπαθούν να φτιαξουν κατι λεπτο που μπορεις να τυλίξεις κατι και ουσιαστικά να το εξαφανίσεις.
Αν καποιος εχει περισσότερες πληροφορίες...

Κατεβαίνω συχνά κάτω
θα τα πούμε αυτό το καλοκαίρι
Τελικά πόσους κόκους άμμο έχει η Γη???:flipout::flipout:

Ο Οικονόμου εμαθα τωρα που βγηκε στη συνταξη το έριξε στη φαντασία με μία ομάδα ερευνητών.
Λάκη ακου με τι ασχολούνται,
δουλευουνε σε υλικά που εχουν αρνητικό δείκτη διάθλασης και με γεωμμετρία προσπαθούν να φτιαξουν κατι λεπτο που μπορεις να τυλίξεις κατι και ουσιαστικά να το εξαφανίσεις.
Αν καποιος εχει περισσότερες πληροφορίες...
Νικο,συνεργαζεται στενα με τον Ασκοξυλο,και θα μαθω σιγουρα τι μαγειρευουν.Κολληταρια εχουν γινει.Παντως το θεμα παραλλαγης-αποκρυψης με χρηση τετοιων υλικων εχει πολυυυυυ ψωμι,και θα ηταν ωραιοτατο να πρωτοπορησει η Ελλαδα σε αυτο το πεδιο.Να δεις πως με αναπτυξη τετοιας βιομηχανιας και κατοχυρωσης εμπορικης εκμεταλλευσης γινονται τα 150 δις...ρεστα!

α,εν τω μεταξυ ξερω απο βασιμες πηγες οτι ο Οικονομου και καποιοι αλλοι του βελληνεκους του ετοιμαζονται να συγκροτησουν ομαδα-πρωτοβουλια αναληψης δρασης για την καταντια μας....:a0210:

Απάντηση: Chat room......

Και μια ερώτηση προς φυσικομαθηματικοαστρονόμους:

Είναι επιτυχής ή όχι η παρομοίωση ότι η γη στο σύμπαν είναι σαν έναν κόκκο άμμου σε ολόκληρη την επιφάνειά της?

Μπορείτε να δώσετε μια τάξη μεγέθους της γης στο σύμπαν, μ' ένα απλό παράδειγμα που θα το καταλάβουμε και 'μεις οι άσχετοι?

:smile::smile:-bye-

α,εν τω μεταξυ ξερω απο βασιμες πηγες οτι ο Οικονομου και καποιοι αλλοι του βελληνεκους του ετοιμαζονται να συγκροτησουν ομαδα-πρωτοβουλια αναληψης δρασης για την καταντια μας....:a0210:

Φαντάζομαι θα φέρει κατοίκους από άλλη χωρά, και σιγά σιγά θα τους αλλάζει με Έλληνες, που θα τους στέλνει έξω;
Γιατί τέτοιες προτάσεις σκευτόταν και για την σχολή: να βάζει φοιτητές με δίδακτρα, οι οποίοι θα έπαιρναν την θέση φοιτητών χωρίς δίδακτρα, αν ήταν "καλοί"...
Έμαθε κανείς η κόρη με τι βαθμό αποφοίτησε; Με 11/10; :flipout:

Status
Not open for further replies.