Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Έχασα τα εικονίδια για την διαμόρφωση του κειμένου όταν πάω να κάνω εδώ ένα post ..
Αυτά που είναι πάνω από το κουτί που γράφουμε το κείμενο εδώ..

Συμβαίνει σε άλλον ??
Δοκίμασα Firefox & Opera..

...

Επανήλθαν .. οκ ..
δεν ξέρω τι έγινε.. αν και δοκίμασα και reboot πριν..

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Aυτα ειναι ! ..... :proud:

View attachment 154170

Ηρθα για λιγο στην πολη και τι βλεπω ! :blink: Χαρας πραματα .... :rolleyes:
Μακαρι να ηταν τετοια "ξεφτιλα" ολοι οι λογαριασμοι. 8.29 ευρω ... μισο πιατο ξιφια.
KEΡΝΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ :ernaehrung004:... οτι πιειτε, δικο μου -bye- ... (απο τσιπουρο μεχρι σοκολατα).

Kανονικα .... με τετοιους λογαριασμους, πρεπει να μου απαγορευθει η εισοδος στο φορουμ ... :flute:
Κινεζοποιω την εννοια της καταναλωσης :proud:

Σιγά... :p

Inked20180524_155845_LI.jpg

Ελα ρε συ ....

Mα τι ζαβολιαρης που εισαι ! :nounder:

Ασε με να χαρω λιγο ! :icon15:
Ουτε μιαμισυ μερα δεν περασε !

Τι σπαστης που εισαι ! :angry:

Χαιρετω τα πληθη! Στην προηγουμενη σελιδα του νηματος ειδα που πιασατε την κουβεντα για ηλεκτρικους πινακες, ρευματα, επιτηρητες τασης και παρομοια θεματα και σκεφτηκα να κανω ερωτηση εδω σχετικα με ενα θεμα που εχω.

Λοιπον, εχω μια ip camera που θελω να την βαλω σε ενα σχετικα μακρινο σημειο απο πριζα. Η camera στα χαρακτηρηστικα της λεει DC5V1A και αποτελειται απο ενα κλασικο καλωδιακι micro usb στη μια μερια και usb στην αλλη. Η θυρα usb μπαινει στον ανταπτορα κ αυτος με την σειρα του στην πριζα. Οπως με τα κινητα λιγο πολυ.
Το θεμα μου ειναι οτι εκει που θελω να την βαλω ειναι μεγαλη αποσταση απο καποια πριζα, παραπανω απο 15 μετρα. Τι επιλογες εχω οσον αφορα το ρευμα; μια σκεψη που εχω κανει ειναι να παρω ρευμα απο ενα καλωδιο που ηδη υπαρχει στο σημειο το οποιο δινει ρευμα σε αλλη συσκευη. Κοβω τα καλωδια, τα συνδεω μεταξυ τους αλλα το θεμα ειναι την μετατροπη στα volt ποιος θα την κανει; Το καλωδιο που ηδη υπαρχει εκει παιρνει ρευμα απο πριζα, ειναι δηλαδη ενα καλωδιο κοντα στα 30 μετρα. Υποθετω οτι αν δωσω ρευμα 220v στην καμερα θα την καψω. Υπαρχει μετασχηματιστης που να τον ρυθμισεις εσυ οσο θες; δηλαδη να παιρνει 220v και να βγαζει 5v και 1a? Επισης σχετικα κοντα στο σημειο βρισκεται το ρολοι της δεη, απο εκει υπαρχει καποια λυση;

Ξερω οτι ειναι πολυ γενικες κ αοριστες οι ερωτησεις μου αλλα πιο πολυ κανω "εγκυκλοπαιδικες" ερωτησεις για να δω στην συνεχεια πρακτικα πως θα δωσω ρευμα στην καμερα. Οποιος πιστος και γνωστης, ας απαντησει! Ευχαριστω εκ των προτερων.

Χαιρετω τα πληθη! Στην προηγουμενη σελιδα του νηματος ειδα που πιασατε την κουβεντα για ηλεκτρικους πινακες, ρευματα, επιτηρητες τασης και παρομοια θεματα και σκεφτηκα να κανω ερωτηση εδω σχετικα με ενα θεμα που εχω.

Λοιπον, εχω μια ip camera που θελω να την βαλω σε ενα σχετικα μακρινο σημειο απο πριζα. Η camera στα χαρακτηρηστικα της λεει DC5V1A και αποτελειται απο ενα κλασικο καλωδιακι micro usb στη μια μερια και usb στην αλλη. Η θυρα usb μπαινει στον ανταπτορα κ αυτος με την σειρα του στην πριζα. Οπως με τα κινητα λιγο πολυ.
Το θεμα μου ειναι οτι εκει που θελω να την βαλω ειναι μεγαλη αποσταση απο καποια πριζα, παραπανω απο 15 μετρα. Τι επιλογες εχω οσον αφορα το ρευμα; μια σκεψη που εχω κανει ειναι να παρω ρευμα απο ενα καλωδιο που ηδη υπαρχει στο σημειο το οποιο δινει ρευμα σε αλλη συσκευη. Κοβω τα καλωδια, τα συνδεω μεταξυ τους αλλα το θεμα ειναι την μετατροπη στα volt ποιος θα την κανει; Το καλωδιο που ηδη υπαρχει εκει παιρνει ρευμα απο πριζα, ειναι δηλαδη ενα καλωδιο κοντα στα 30 μετρα. Υποθετω οτι αν δωσω ρευμα 220v στην καμερα θα την καψω. Υπαρχει μετασχηματιστης που να τον ρυθμισεις εσυ οσο θες; δηλαδη να παιρνει 220v και να βγαζει 5v και 1a? Επισης σχετικα κοντα στο σημειο βρισκεται το ρολοι της δεη, απο εκει υπαρχει καποια λυση;

Ξερω οτι ειναι πολυ γενικες κ αοριστες οι ερωτησεις μου αλλα πιο πολυ κανω "εγκυκλοπαιδικες" ερωτησεις για να δω στην συνεχεια πρακτικα πως θα δωσω ρευμα στην καμερα. Οποιος πιστος και γνωστης, ας απαντησει! Ευχαριστω εκ των προτερων.
Πήγαινε σε ένα κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού και πάρε μια πρίζα σουκο με usb...
Εξήγησε τους κιόλας τι ακριβώς θέλεις να κάνεις...

Και την πριζα που θα την βαλω; ειναι αρκετα μακρια και θελει πολλα μετρα καλωδιο. Στο τελος κατι τετοιο θα γινει, θα παω σε καποιο καταστημα να μου προτεινουν λυσεις, απλα ελεγα να το συζηταγα πρωτα εδω να δω τι λυσεις υπαρχουν.

Και την πριζα που θα την βαλω; ειναι αρκετα μακρια και θελει πολλα μετρα καλωδιο. Στο τελος κατι τετοιο θα γινει, θα παω σε καποιο καταστημα να μου προτεινουν λυσεις, απλα ελεγα να το συζηταγα πρωτα εδω να δω τι λυσεις υπαρχουν.
Μπορείς να τραβήξεις ένα καλώδιο και να βάλεις την πρίζα αλλά...

Κανονικά δεν πρέπει να δίνουμε λύσεις μέσα από ένα φόρουμ ειδικά σε μη επαγγελματίες για το λόγο του ότι αν πάει κάτι στραβά και τον χτυπήσει το ρεύμα θα ζητήσει και τα ρέστα...
Απλά το αναφέρω γιατί έχει γίνει σε άλλα φόρουμ...

Γι αυτό καλό θα ήταν να φέρεις έναν επαγγελματία...

Χαχαχαχαχαχ πολυ καλα τα λες. Πιο πολυ οπως ειπα κ στο αρχικο ποστ ειναι "εγκυκλοπαιδικες" οι ερωτησεις μου.
Εγω κ το ρευμα εχουμε την χειροτερη σχεση, δεν θελει να ξερει ο ενας τον αλλον, οποτε στο τελος σε καποιον επαγγελματια θα πηγαινα να κανει την εγκατασταση.

Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Aκουω περιεργους ηχους .... :vollkommenauf: ....

dddd0f36e8d8effff3f4eb379919473b.gif

:rip:

Re: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

έλα βρε Μάνο...
15αύγουστο έχουμε.

λείπει ο κόσμος.

Απάντηση: Γυναίκες ηθοποιοί που μας αρέσουν.........ως γυναίκες!!!!!!!!!!

Nα λοιπον ... ΠΟΙΟΣ με σερνει στο σκαλι το τελευταιο ....

executioner-joker.gif

Mε τετοιους φιλους, τι να τους κανεις τους .... δημιους !

μετεωρολογος έπρεπε να γίνω... πετάς μια πρόγνωση "καθαρός καιρός γενικά αλλά ίσως με λίγες βροχές τοπικά, πρόσκαιρα" και καθάρισες. πληρωνεσαι να λες π@π@ριες! και να πω ότι πέφτουν λιιιιγο έξω.... καταιγίδα με ειδοποίηση έλεγε για Πειραιά! κάτι ψωροσυννεφα φάνηκαν

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Και που λετε ... αυτο το ΠΡΑΓΜΑ :blink: .... αυτος ο Αϊφελ :bang:....
βρισκοταν σε αποσταση τριων οικοδομικων τετραγωνων απο το laptop μου (στην Ποτιδαια).

20-08-2018.jpg

Πως να μην εχω τζαμι σημα ! :laugh: .... οχι 60 Mbps .... 100 mbps επρεπε να πιανω :smash:

Τι να πουν ακριτικες περιοχες, βραχονησιδες και χαραδρες ? Που για να δουν κατι τετοιο,
εστω και σε αποσταση .. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ! :flipout:

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Σήμερα με κατάκαψε ο ήλιος στην παραλία και ας φυσούσε πολύ (οι σκιές ήταν μακρυά.)

Nα προσέχεις τον ήλιο Δημήτρη.

Εγώ -έχω και πρόβλημα του να καίγομαι αμέσως και σε σκιά ακόμη - τον τρέμω.

Μια καλή λύση που έχω υιοθετήσει είναι τα rush guards.

Μπλούζες ειδικές (έχουν SPF 50 μόνιμα* με τις οποίες κάνεις μπάνιο και τις φοράς και στην παραλία.
Και φυσικά καπέλο και αντηλιακό στο πρόσωπο.

Στο τσακ την γλύτωσα πέρυσι.

Δεν θέλει χαλαρωση ο ήλιος και τα αποτελέσματα που επιφέρει η έκθεση σε αυτόν είναι προσθετικά.

Να προσέχεις πολύ φίλε μου.

*οι κοινές βαμβακερές μπλούζες δεν προσφέρουν προστασία. Εγώ καίγομαι ακόμη και αν φοράω απλή μπλούζα ή πουκάμισο.

Μωρέ Χρήστο μου προσέχω,δεν τον επιζητώ τον ήλιο.

Ετυχε τρείς μέρες τώρα να φυσάει τρελλά στο Ξυλόκαστρο και οι σκιερές ξαπλώστρες ήταν πάνω στο αγέρι.

Εκεί που έκοβε ο αέρας δεν είχε πολλή σκιά και ζορίστηκα.

Ελπίζω από αύριο να επανέλθω στα "σκοτεινά" μου στέκια..

Status
Not open for further replies.