Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
(με δουλευουν ..... :icon15: ...... τα παλιοπαιδα :p)

Ποιός καλέ? Εμείς που σου δίνουμε καλές και "υγιεινές" ιδέες για τις κρύες χειμωνιάτικες βραδιές?????:grandpa:

Καλή σου εβδομάδα!

Aπο αυριο, κυρρησω διατροφικη Σαρια ..... :smash:

Χυμος ροδι, για πρωινο, και παξιμαδι βουτηγμενο σε λεμονι, το βραδυ :p

Eχετε παρεκκλινει ανεπιτρεπτα .... :icon15:

Aπο αυριο, κυρρησω διατροφικη Σαρια ..... :smash:

Χυμος ροδι, για πρωινο, και παξιμαδι βουτηγμενο σε λεμονι, το βραδυ :p

Eχετε παρεκκλινει ανεπιτρεπτα .... :icon15:

Πρίν ή μετά την προβατίνα?????:drummer:

Iεροσυλε :smash:
Την "προβατινα" την θελω για χαδακια ... και την "αγελαδιτσα" .... :p

Βρε μπας και ειμαι Ινδουιστης ? :hmmmm2: ..... να με κοιταξω καμια μερα :chinscratch:

Αφού έφαγε το πρωινό της, όλο χαρά παίζει με το ψεύτικο ποντικάκι της και ένα καπάκι.
Γατίσια ζωή! :D

Αφού έφαγε το πρωινό της, όλο χαρά παίζει με το ψεύτικο ποντικάκι της και ένα καπάκι.
Γατίσια ζωή! :D

"... Ο κόσμος είναι απλός. "
οπως καταλήγει και ο ποιητης στον Ερωτικό Λόγο
¨οποτε βλέπω μια γάτα, η την γάτα μου, σκέφτομαι αυτην την τελειότητα της απλότητας.
Φωτό έχουμε απο το παιγνίδι ;

Όσο κρύο και να έχει, με κάτι θα κουκουλωθείς και θα ζεσταθείς. Το καλοκαίρι με τη ζέστη δεν αντέχετε! Φυσάς-ξεφυσάς, ιδρώνεις, πόσο να αντέξεις και με aircondition (αν δεν έχεις ιγμορίτιδα). Άσε τον καιρό να τσουλήσει.....

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Όσο κρύο και να έχει, με κάτι θα κουκουλωθείς και θα ζεσταθείς. Το καλοκαίρι με τη ζέστη δεν αντέχετε! Φυσάς-ξεφυσάς, ιδρώνεις, πόσο να αντέξεις και με aircondition (αν δεν έχεις ιγμορίτιδα). Άσε τον καιρό να τσουλήσει.....

Ασε το άλλο τέρμα για μένα το aircondition, την τελευταία φορά τον Ιούλιο αρρώστησα για ψόφο μιλάμε, 10 μέρες στο κρεβάτι εκ των οποόων αρκετές δεν μπορούσα ουτε να καταπιώ. (μετά απο πολυ "θερμή" βραδυά απο κονσερτο των Placebo).
Οπως λές δεν εχω παρα να αφήνω τον καιρό να τσουλάει (δυστυχώς δεν κάνει παρα να τσουλάει ο άτιμος)...

Τυχεροί..... Εγώ ήρθα στους γονείς μου για λίγες μέρες κι έχουμε πήξει στη βροχή.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Χρήστο αλλάζουμε για για κανά 2 μέρες;
Έχω τρέλα με το χιόνι... :)

Προλαβαίνεις να ανέβεις! :a0210:
Θα χιονίζει μέχρι το βράδυ σύμφωνα με το meteo.gr!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τυχεροί..... Εγώ ήρθα στους γονείς μου για λίγες μέρες κι έχουμε πήξει στη βροχή.

Άστα!
Όλο το Σ/Κ (και όχι μόνο) έριχνε σαλοτραπεζαρίες.
Σήμερα που έχει δουλειά, άρχισε το χιονάκι!

Status
Not open for further replies.