Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Θελω να αγορασω μια φωτογραφια απο site.Δεν θελω να εχω προσβαση του τυπου τοσες το μηνα η τοσο το πακετο.Αν μαλιστα μπορεις να πληρωσεις με paysafecard ακομα καλυτερα. Ποιο site εχει μεγαλη ποικιλια σε αρτιστικες (...) φωτογραφιες ?

Μία βόλτα στη κατηγορία των φωτογραφικών θα σε βοηθήσει περισσότερο από ότι εδώ. :smile:

Θυμάστε στο επί παντός που γράφαμε για τα στοιχειωμένα σπίτια; Ψάχνω αλλά δε το βρίσκω

Οσο πλησιαζουν οι γιορτες, οι γυναικες ανεβαζουν στροφες (και αναποδες). :blink:

Γυριζοντας σπιτι το βραδυ (11 παρα κατι) ακουω στα φαναρια .... βροντες και αστραπες :laugh:

"Δεν με ενδιαφερει .... ειχαμε ραντεβου στις 10 και εσυ ειχες κλειστο το κινητο μεχρι τις 10μισυ,
ακουσε με, αφου τοσο πολυ θες να κοιμηθεις, κοιμησου .... αει σιχτιρ ζωντοβολο, ΜΑΛΑΚΑ ...
οχι, δεν ξερω ... δεν ξερω ειπα, παρε με των Θεοφανειων ... κλεινω !"

Ειναι κατι τετοιες φασεις ... που νιωθω αυτοκρατορας :proud: (ανευ υπηκοων, βεβαια :icon15:)

Gif-Happy-Holiday.gif

Λοιπόν, έτσι και ξανακούσω κακή κουβέντα για τα ΕΛΤΑ θα γίνει εδώ μεσα της ανωμαλίας. :smash:

Για όσους δεν το ξέρουν ζω στη Γερμανία και εξυπηρετούμαι αναγκαστικά από την Deutsche Post. Toν Οκτώβρη μου χάλασε ένα φορητό ντακάκι και το έστειλα για επισκευή στις ΗΠΑ.
Η Εταιρεία το επισκεύασε και μου το έστειλαν με tracking number από ΗΠΑ στις 04.11 .
Έφτασε στη Γερμανία στις 12.11.
Και εγώ περίμενα να μου έρθει στο σπίτι.
Και περίμενα. Και περίμενα.

Τέλος Νοεμβρίου έκανα μιά κρούση στα τοπικά ταχυδρομεία, με παρέπεμψαν στον αποστολέα. Απευθύνθηκα στον αποστολέα, δηλ. την εταιρεία, οι οποίοι έκαναν φιλότιμες προσπάθειες να με βοηθήσουν αλλά κι αυτοί το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να επιβεβαιώσουν ότι το πακετάκι έφτασε στη Γερμανία 12.11.

Κατα το Δεκέμβριο το ξέγραψα και άρχισα να ψάχνομαι για κάτι άλλο φτηνό (όχι για πολύ, δει δη χρημάτων άνδρες Αθηναίοι και άνευ αυτών ουδέν κλπ. που έλεγε ένας Αρχαίος)

Χτες.29.12. Έλαβα ειδοποίηση με ημερομηνία 28.12, ότι το μηχανάκι είναι στο τοπικό τελωνείο προς παραλαβή.

:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::furious3::furious3::furious3:

Τα ΕΛΤΑ, που θέλουν 8 μέρες να μετακινήσουν ένα φάκελο εντός Αττικής; Για αυτά τα ΕΛΤΑ μιλάμε; Που μου έστειλαν ειδοποίηση για συστημένο στην θυρίδα την μέρα που έληγε (!), και που ισχυρίζονταν ότι το έβαλαν στην θυρίδα 10 μέρες; Που τους έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ, η οποία δεν έκανε τίποτα;

Όχι τίποτα άλλο, μην μπερδευτούμε και κατηγορήσουμε λάθος ΕΛΤΑ... :flipout:

Τα ΕΛΤΑ, που θέλουν 8 μέρες να μετακινήσουν ένα φάκελο εντός Αττικής; Για αυτά τα ΕΛΤΑ μιλάμε; Που μου έστειλαν ειδοποίηση για συστημένο στην θυρίδα την μέρα που έληγε (!), και που ισχυρίζονταν ότι το έβαλαν στην θυρίδα 10 μέρες; Που τους έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ, η οποία δεν έκανε τίποτα;

Όχι τίποτα άλλο, μην μπερδευτούμε και κατηγορήσουμε λάθος ΕΛΤΑ... :flipout:

Ποιές 8 και ποιες 10 μέρες; Εδώ μιλάμε για 6 γεμάτες ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. 47 Μέρες ακριβώς, για να έρθει ένα μικροδέμα μεγέθους επιστολής από τη Φρανκφούρτη στο σπίτι μου, 200 χλμ. δρόμος!

Και επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε εταιρεία που χειρίζεται κάρτες που εκδίδονται δι αλληλογραφίας, σε πληροφορώ ότι καθυστερήσεις σαν αυτή που υπέστης είναι στην ημερήσια διάταξη εδώ. Και διάφορα αλλα κωμικά. Π.χ. η μυστηριώδης "εξαφάνιση" δελτίων παραλαβής συστημένων ή και επειγόντων, να έχει ειδοποίηση πάνω στο συστημένο ότι θα φυλαχθεί για 7 εργάσιμες ημέρες και παρόλα αυτά να επιστρέφεται στον παραλήπτη άμεσα, και άλλα πολλά.

Oλα αυτα θα λυθουν, oσονουπω,
με εναν 3D εκτυπωτη και κβαντικο συσχετισμο μεταξυ αποστολεα και παραληπτη :p

(εβγαλε παντοφλα κανεις ? ... :flute:)

Βλεπω αυτη την στιγμη τον Μπογδανο (στον ΣΚΑΙ) σε δικο του talkshow (Προβοκατσια Νews)
και ... εχω παψει να γελαω με την παρτη του.

Πια ....

... τον λυπαμαι !!!! :icon15:

Εχει φερει μια Ευαγγελια, ξανθια, λοιπων αγνωστων στοιχειων (περιπου οτι επιθυμει
το 90% των αντρων στον πλανητη) και εκει που τις ερωτησεις (και τον ελεγχο της
κουβεντας) ωφειλε να κατεχει ο ΒΛΑΞ ... του χει κατεβασει το σαγονι η αλλη και
τον σερνει οπου γουσταρει. Και αυτος περιχαρης, που η λεγαμενη "τον παιζει μπαλλα" !

Αφου ρε ΜΑΛΑΚΑ ...

1) δεν εχεις δικη σου γυναικα να ξεθυμαινεις (και να μην καρφωνεσαι σαν 18χρονο)
2) δεν εχεις παρουσιαστικο που τουλαχιστον να προσελκυει (ουτε καν να σαγηνευει)
3) δεν εχεις σοβαροτητα
4) δεν εχεις ενστικτο και διαισθηση
5) δεν μπορεις να κλεισεις μισο δευτερολεπτο το στομα σου
6) δεν ξερεις πως να εντυπωσιασεις μια γυναικα ΧΩΡΙΣ να κομπασεις
7) δεν μπορεις σε δικη σου εκπομπη (αρχιμαλακα) να κατευθυνεις την θεματολογια

... γιατι κανεις τοσο δυστυχισμενους τον πατερα σου και την μανα σου ?
Που βλεπουν τον γιο τους να γινεται ρομπα ... χωρις να αντιλαμβανεται καν οτι γινεται ρομπα.
Υπαρχει μεγαλυτερη δυστυχια για αυτους ?

( .... για σενα υπαρχει, να της ζητησεις τηλεφωνο .... live, μπροστα σε ενα εκατομμυριο κοσμο)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πω πωωωωω ...

του φευγουν ποτηρια, αναποδογυριζει τραπεζακια, μπουδουκλωνεται, κοιταει ταβανι ....
Εχει κανεις το κινητο του να τον παρει τηλεφωνο ? ..... κριμα το παιδι .... κριμα .... :nounder:

Last edited:
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είδους θεματολογία έχει, πέραν της ακατάπαυστης αερολογίας (όλοι σας καταλάβατε τι θέλω να πω :idea: ) που τσαμπουνάει. :hmmmm:

Status
Not open for further replies.