Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είδους θεματολογία έχει, πέραν της ακατάπαυστης αερολογίας (όλοι σας καταλάβατε τι θέλω να πω :idea: ) που τσαμπουνάει. :hmmmm:

Εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί υπάρχει κόσμος που τον βλέπει. Κλείστε το ρε παιδιά το έρμο, ή γυρίστε το σε άλλο κανάλι, δείτε για νιοστή φορά το Star Wars, παίξτε πασιέντζα, πάτε για ύπνο, αλλά μη χάνετε πολύτιμο χρόνο, νεύρα και φαιά ουσία με το Μπογδάνο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί υπάρχει κόσμος που τον βλέπει. Κλείστε το ρε παιδιά το έρμο, ή γυρίστε το σε άλλο κανάλι, δείτε για νιοστή φορά το Star Wars, παίξτε πασιέντζα, πάτε για ύπνο, αλλά μη χάνετε πολύτιμο χρόνο, νεύρα και φαιά ουσία με το Μπογδάνο.

Πρώτη φορά το είδα μόνο και μόνο γιατί με έτρωγε η περιέργεια. Είδα περίπου κανα μισάωρο κι ύστερα έβαλα 2 επεισόδια με Αλ Μπαντυ για να συνέλθω.
Πάντως ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι αυτή η εκπομπή.

Βλεπω αυτη την στιγμη τον Μπογδανο (στον ΣΚΑΙ) σε δικο του talkshow (Προβοκατσια Νews)
και ... εχω παψει να γελαω με την παρτη του.

Πια ....

... τον λυπαμαι !!!! :icon15:

Εχει φερει μια Ευαγγελια, ξανθια, λοιπων αγνωστων στοιχειων (περιπου οτι επιθυμει
το 90% των αντρων στον πλανητη)

Αφού είπε αρκετές φορές το όνομα, Αραβανή, και είπε ότι ήταν σταρ Ελλάς, 2005, 2006, κάτι τέτοιο.

Δεν παρακολουθουσα απο την αρχη .... -bye-

Iσως για πρωτη φορα (ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ) ενιωσα τοσο οικτο για καποιον (που να μην το αξιζε καν)
ωστε δεν προλαβα να δωσω σημασια στο επωνυμο της bimbo-barbie. Δεν αντεχα την αγνοια του
ιδιου που ξεφτιλιζοταν ... περιχαρης. Οχι τον ιδιο τον εξεφτελισμο.

Συνηθως, οταν ξεφτιλιζεσαι χαμηλωνεις το βλεμμα, δεν φλυαρεις ακατασχετα, επισπευδεις την
αποχωρηση σου .... και τετοια λυπητερα. Αυτος ενιωθε Ο γλομπος που επισκιασε τον Brad Pitt
με τον απαραμιλλο λεκτικο του "πλουτο" ....

Last edited:
τη χαντάκωσα για να ανέβει εύκολα.
από τον αλμυρό μαγνησιας είναι γύρω στις 6 το πρωί,
με το που ξύπνησα λέω δε τραβάω κανα δυό απο το παράθυρο.
είχε μια γαλήνια ησυχία που ακούγονταν μόνο το αεράκι που το έφερνε

Attachments

• IMG_2681.jpg
    IMG_2681.jpg
    133.4 KB · Views: 152
ξερει κανενας πως να ανεβουμε παρνηθα πανω απο το καζινο ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ το μπλοκο της αστυνομιας στο υψος του παρκινγκ του τελεφερικ?

Πόσο μεγάλωσε ο Μόλντερ και η Σκάλη! Στο californication ήταν μια χαρά. Μακιγιάζ?

Εδώ -chez chrisssb- ζούμε την ώρα της τρέλας.
Όποιος έχει γάτα, καταλαβαίνει.
Στα καλά καθούμενα αρχίζει και τρέχει/καλπάζει από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Πηδάει από πολυθρόνα, σε καναπέ, τραπέζι, ότι βρει μπροστά της.

:flipout:

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πόσο μεγάλωσε ο Μόλντερ και η Σκάλη! Στο californication ήταν μια χαρά. Μακιγιάζ?

To δείχνει κάποια δορυφορική πλατφόρμα; Νόβα ή ΟΤΕ;

Status
Not open for further replies.