Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

To δείχνει κάποια δορυφορική πλατφόρμα; Νόβα ή ΟΤΕ;
Μόλις το είδα στο fox, Nova.
Τίποτε ιδιαίτερο τελικά. Θα δούμε πρώτο επεισόδιο ήταν.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ:

ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 06.00 πμ και επανάληψη στις 21.50 *

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: ΤΡΙΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 06.15 πμ και επανάληψη στις 22.40

http://www.fox-greece.gr/series/the-x-files/about

Last edited:
Σε τρεις ώρες έχει Spurs - Warriors. Η καλύτερη άμυνα εναντίον της καλύτερης επίθεσης του ΝΒΑ. Όχι απλώς φέτος. Καλύτερη άμυνα και καλύτερη επίθεση όλων των εποχών!

Εδώ -chez chrisssb- ζούμε την ώρα της τρέλας.
Όποιος έχει γάτα, καταλαβαίνει.
Στα καλά καθούμενα αρχίζει και τρέχει/καλπάζει από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Πηδάει από πολυθρόνα, σε καναπέ, τραπέζι, ότι βρει μπροστά της.

:flipout:

Χμμμμ.... Αυτο το εργο το βλεπω και εγω ποτε ποτε. Και συμβανει κυριως τα βραδυα.

Εχουμε και μια σκάλα και παιρνει φορα και την ανεβαινει σαν τρελλος και αμεσως μετα ξανακαταιβαινει τρεχοντας και επιτειθεται στην τζαμαρια της μπαλκονοπορτας με μεγαλο θορυβο (με τα δυο μπροστινα ποδια μπουμ και μετα την τσαμπουκαλευεται )...

Φοβαμαι μη σπασει τιποτα αλλα ευτυχως ποτε δεν εχει κανει ζημιά.

Τελικα βρηκα την λυση, του αγορασα ενα τουνελ για γατες και παιζω μαζι του κανενα τεταρτο.

Μετα ειναι ευτυχισμενος και καλμ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μόλις το είδα στο fox, Nova.
Τίποτε ιδιαίτερο τελικά. Θα δούμε πρώτο επεισόδιο ήταν.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ:

ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 06.00 πμ και επανάληψη στις 21.50 *

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: ΤΡΙΤΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 06.15 πμ και επανάληψη στις 22.40

http://www.fox-greece.gr/series/the-x-files/about

Ναι, το είδα και εγώ. Βέβαια δεν ήμουν τρελός φαν της πρώτης περιόδου - είχα δει κάποια επεισόδια, αλλά λίγα - και δεν ξέρω την ιστορία. Δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση.
Εντάξει, μεγάλωσαν λίγο οι πρωταγωνιστές, αλλά δεν μου έκανε τόσο εντύπωση αυτό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χμμμμ.... Αυτο το εργο το βλεπω και εγω ποτε ποτε. Και συμβανει κυριως τα βραδυα.

Τι να σας πω. Ο δικός μου είναι μόνιμα στον κήπο, δεν έχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά. Αν και αυτή την περίοδο είναι ψιλο-άφαντος. Την περασμένη βδομάδα έκανε 4 μέρες να εμφανιστεί, νόμιζα ότι τσακώθηκε με την ρόδα κάποιου αυτοκινήτου. Εμφανίζεται κάποια στιγμή για φαγητό, ή να κοιμηθεί το βράδυ. Στην καρέκλα του κήπου, το σπιτάκι του το σνομπάρει αν δεν κάνει πολύ κρύο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ναι, το είδα και εγώ. Βέβαια δεν ήμουν τρελός φαν της πρώτης περιόδου - είχα δει κάποια επεισόδια, αλλά λίγα - και δεν ξέρω την ιστορία. Δεν μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση.
Εντάξει, μεγάλωσαν λίγο οι πρωταγωνιστές, αλλά δεν μου έκανε τόσο εντύπωση αυτό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι να σας πω. Ο δικός μου είναι μόνιμα στον κήπο, δεν έχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά. Αν και αυτή την περίοδο είναι ψιλο-άφαντος. Την περασμένη βδομάδα έκανε 4 μέρες να εμφανιστεί, νόμιζα ότι τσακώθηκε με την ρόδα κάποιου αυτοκινήτου. Εμφανίζεται κάποια στιγμή για φαγητό, ή να κοιμηθεί το βράδυ. Στην καρέκλα του κήπου, το σπιτάκι του το σνομπάρει αν δεν κάνει πολύ κρύο.

Είναι η εποχή που ψάχνει για one night stands τώρα.

Στο inside out (το παιδικό) εξηγεί τι γίνεται στο μυαλό της γάτας γενικά, στα end credits... :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πουουουουλ, πουλ, πουλ, πουλ, πουλ ....

(Mπογιας : ελα δω βρωμιαρα, μην σου τηγανησω τιποτα .... :icon15:)

kotafeat.jpg

http://tovatraxi.com/politics/epile...makrine-tin-kota-pou-emfanistike-sto-maximou/

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Καλά την κότα τη φωνάζεις πουλ πουλ,
αυτά πως τα διώχνεις απ'το δρόμο? :ears:

Attachments

• IMG_2704.jpg
    IMG_2704.jpg
    135.1 KB · Views: 92
Το Εχω δει κι αυτο στη ζωή μου... Σε ενα επαρχιακο δρομο εδω, ενα αυτοκινητο ειχε ενα ατυχημα με ενα αγριογουρουνο.

Το αυτοκινητο το πηρε γερανος, σε κακια χαλια.

Απ 'οτι εμαθα (γιατι δεν ημουν εκει οταν εγινε η "συγκρουση") το αγριογουρουνο μετα το ατυχημα ειχε παρει την φευγαλα στους αγρους. Το αυτοκινητο σιγουρα οχι, δεν ξανακουνηθηκε απο τη θεση του.

Ένα αγριογούρουνο μπορεί να σου στραβώσει το σασί από το αυτοκίνητο!

Μολις ειδα την φωτο με τους ταυρους στον επαρχιακο δρομο μου ηρθε αμεσως αυτη η σκηνη στο μυαλό. Με ειχε εντυπωσιασει. Και κυριως οτι το αγριογουρουνο εφυγε μετα την συγκρουση.
Ειναι ενα θαυμα της φυσης αυτα τα ζωα.

Παιδες, τι ειναι αυτο που κατεφθασε στο κινητο μου ?

"
Για την βελτιστη παροχη των υπηρεσιων μας και την καλυτερη εξυπηρετηση σας
στο πλαισιο της σταδιακης λειτουργικης ενοποιησης OTE/CosmOTE, σκοπευουμε
να προχωρησουμε σε αμοιβαια επεξεργασια των αρχειων προσωπικων δεδομενων
και συμφωνα με τα αρθρα 12 και 13 του νομου 2472/1997, διατηρειτε το δικαιωμα
προσβασης στα δεδομενα σας και αντιρρησης στην ως ανω επεξεργασια εντος
ενος (1) μηνα καλωντας στο 13888 η με αποστολη αιτηματος: Fax 210-6373140
η [email protected]
"

Τι προσωπικα μου δεδομενα διαθετει o OTEς ?
Kαι γιατι ειναι προβλημα, μετα απο τοσους αιωνες χρησης, να τα μεταβιβασει στην CosmOTE ?

Status
Not open for further replies.