Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
έτσι :cool4:

Attachments

• 12523935_606472659509436_5977322036634141666_n.jpg
    12523935_606472659509436_5977322036634141666_n.jpg
    53.5 KB · Views: 140
Τι ωραία!!!!

Ακούω στον κήπο μου σε κάποιο από τα δέντρα ένα Γκιώνη!

Καταχάρηκα τώρα!

Αιδηψός, Λουτρά, στροφές με πεύκα, όμως έχω χρόνια να πάω. Γενικά είναι ήσυχα μέρη με όχι πολύ τουρισμό.

Τι ωραία!!!!

Ακούω στον κήπο μου σε κάποιο από τα δέντρα ένα Γκιώνη!

Καταχάρηκα τώρα!

Ενας Γκιωνης δεν φερνει την ανοιξη....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κρις σε βρηκα σε ενα αλλο αγγλοφωνο φορουμ Hi Fi....

Πρωτα ειδα το αβαταρ της γατας σου...

Λεω δεν μπορει δεν υπαρχουν πολλοι με τετοια γατα.

Μετα ειδα το "Meh !". Ε λω αυτος ειναι δεν υπαρχει αλλος. Ησουν μεταξυ ενος ενισχυτη Holfi, και ενα αλλο υπεροχο Audio Innovation Alto και ενα μαραντζ βιντεϊτζ.

Eιχε κατι πανεμορφες φωτο απο τρανζιστορατους ενισχυτες :drool1: ( ναι ειμαι ματακιας το αποδεχομαι ... )

Ειναι μικρος ο κοσμος τελικα. -bye-

Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να πάω στη Λίμνη. Άλλο?

Ιστιαία, Στενή. Αν και λενε για μεγάλη κακοκαιρία τότε οποτε την Στενή θα την φοβόμουν.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ιστιαία, Στενή. Αν και λενε για μεγάλη κακοκαιρία τότε οποτε την Στενή θα την φοβόμουν.
που διάβασες για μεγάλη κακοκαιρία την Πρωτομαγιά;

το greek weather org είναι γνωστό τρολοσαιτ καιρού. το φεβρουάριο έβλεπε χιόνια παντού και είμασταν με κοντομάνικο. σε δουλειά να βρισκόμαστε να κάνουμε κλικς

Παράδειγμα ήταν το δημοσίευμα. Η γιαγιά μου πάντως που κοίταγε τα μερομηνια προβλέπει άστατο καιρό στην Ήπειρο με βροχές. Θα δείξει....αρνι παντως θα φάμε!!!!!

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Παράδειγμα ήταν το δημοσίευμα. Η γιαγιά μου πάντως που κοίταγε τα μερομηνια προβλέπει άστατο καιρό στην Ήπειρο με βροχές. Θα δείξει....αρνι παντως θα φάμε!!!!!

α καλά. στους κήπους ζαγορίου αν ανήμερα το πάσχα δεν πέσει ψιχάλα το μεσημέρι φοβόμαστε τα χειρότερα.....

Θυμήθηκα μια χρονιά (στα 15-16 μου) στην Άρτα, πάλι το Πάσχα τέτοια εποχή και ανήμερα να έχει τέτοια βροχή, αέρα και κρύο που δεν το πίστευα. Φέτος Αθήνα, τα κεφάλια μέσα!

Κυριοι,
μολις σκοτωσα ενα κουνουπι ΧΧL .... :icon15:

ΓŽΕ‘ΓΕ½ΓŽΒ½Γβ€°ΓΛ† ΓŽΒ±ΓŽΒ½Γβ€°Γβ€ ΓŽΒ΅ΓŽΒ»ΓŽΒ?Γβ€š.jpg

ΤΕRMINATOR ειναι ο σουπτης ! :proud:

Υπερ-κομμαντο ... :laugh: ... ΣΟΚ και ΔΕΟΣ ! :proud:

(παλι δεν ψεκασαν το δελτα του Αξιου ... θα μας φανε ζωντανους :icon15:)

Last edited:
Μην τα φοβάσαι τα μεγάλα, απόσο ξέρω δεν τσιμπάνε. Τα μικρά τα μπ@στ@ρδ@ είναι ρουφήχτρες και κάνουν την ζημιά.

Status
Not open for further replies.