Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Πριν λιγο κοντεψα να χτυπησω ανθρωπο με το αυτοκινητο.
Γυρω στα 25 οχι πιο μεγαλος αλλα ηδη ερειπιο.
Σε μικρο αστικο δρομο 2 κατευθυνσεων και στενο πεζοδρομιο στα δεξια ερχοταν προς την κατευθυνση μου, τον βλεπω που κατεβαινει απο το πεζοδρομιο λιγο πριν, λεω κατι δεν παει καλα και προσεχω...πλησιαζοντας με γυρω στα 40 ΚΜ να ερχεται κατα πανω μου. Επιτηδες.

Στο χιλιστο και σε κλασμα δευτερολεπτου εκανα Μπρεηκ και τον γλυτωσα... συνεχησε να περπαταει πισω μου στη μεση του δρομου.

Ευτυχως δεν ερχοταν καποιος σε αντιθετη κατευθυνση δεν θα υπηρχε περιπτωση να τον αποφυγω...

:furious3:

Ναι! Κέρμα, και αποδείξεις. :D

Κλασικά πράγματα!

Καλημέρα (καλησπέρα) κιόλας Μάνο!

Το καλύτερο είναι να βρίσκεις ξεχασμένα λεφτά όταν καταβάζεις τα ρούχα από την ντουλάπα σε κάθε σεζόν!! ;)

* Κάποτε μας έδωσε ένας ένα ρούχο και είχε κάμποσα ξεχασμένα λεφτά μέσα!
Του τα δώσαμε βέβαια πίσω..

Σκέψου με τι αγανάκτηση θα το έδιωξε από τη ντουλάπα του :flipout:

Λένε ότι όταν ένα ρούχο δε το έχεις φορέσει για ένα χρόνο, τότε πιάνει τσάμπα χώρο στη ντουλάπα

Εμεις πεσαμε σε ΑΓΙΟ ... παιδι που δουλευε σε συνεργειο (ετων 25).

Οταν "εφυγε" ο πατερας μου (το 2003) ψαχναμε ενα βιβλιαριο του μεσα στο αμαξι.
Η μανα μου ετρεχε να το ακυρωσει (στην τραπεζα) θεωρωντας οτι καποιος το αρπαξε.
Τελικα οταν πουληθηκε το αμαξι (Citroen BX, στην εξωφρενικη τιμη των 700 ευρω,
το 2004) το παιδι στο συνεργειο του αγοραστη, το βρηκε σε μια κρυφη καταπακτη
ακριβως κατω απο την θεση του οδηγου. Πηρε αμεσως τηλεφωνο την τραπεζα
(οχι τον αγοραστη) και τους ενημερωσε. Του εδωσα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 100 ευρω
οταν πηγαμε να τον συγχαρουμε ...... ο αγοραστης κοιτουσε λιγο αμηχανα.
Γιατι μαζι με το βιβλιαριο βρεθηκαν και 1500 ευρω (που ειχαν κιτρινησει καπως).

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ λεφτακια, απο την αγορα αποκτησης της BX .... :laugh:

Τrue story !

Η γιαγια μου, μου ειχε διηγηθει μια ιστορια απο την κατοχη και εχω καθε αιτια να τιν πειστεψω.

Ηταν αρχη της κατοχης λοιπον, φτωχη οικογενεια σε μια συνοικια των Αθηνων, στο Παγκρατι...
Στην γειτονια εμενε μια οικογενεια Εβραιων ευκαταστατων, που επαγγελοντο χρυσοχοοι.

Οταν ειδαν τι ερχεται, ο πατριαρχης ηρθε στο σπιτι με μια μεγαλη και βαρια βαλιτσα.

Κυρα Λενη της, λεει πρεπει, να φυγουμε αμεσα. Ξερουμε οτι εισαστε τιμιοι ανθρωποι, σου φερνω λοιπον αυτη την βαλιτσα, βαλτην καπου σε σιγουρια αν μπορεις και αν ξαναρθουμε να στη ζητησουμε μας την ξαναδινεις.

Εγω πιτσιρικας μ'ετρωγε να μαθω αν και ποσα χρυσαφικα πηρε η γιαγια μου απο την βαλιτσα για να την βγαλουν στην κατοχη, η αν εμεινε τιποτα για να μου παρουν κανα παιχνιδι.

Ε λοιπον της λεω, βρηκες χρυσαφικα ;

Ουτε την ανοιξα μου λεει. Ηρθαν μετα απο 4 χρονια. Ζητησαν την βαλιτσα τους την εδωσα μ'ευχαριστησαν και εφυγαν...

Καλα δεν εισαστε με τα καλα σας της ελεγα... Δεν μπρουσα να το χωνεψω οτι δεν τσιμπησαν κατι απο μια ολοκληρη βαλιτσα που προφανως ειχε χρυσαφικα.

Δεν μου ανοικε μου ειπε...

Ναι αλλα εισασταν φτωχοι, στην κατοχη...

Ναι αλλα δεν ηταν δικη μου. κατι τετοιο μου απαντουσε που δεν μπορουσα τοτε να το κατανοησω.

Τουλαχιστον σου εδωσαν ενα μερτικο (τρωγομουν πραγματικα με αυτη την ιστορια) ;

Οχι μου ειπε...τοτε αρχισα να τους βριζω ακομα περισσοτερο (μεσα μου) σαν "ηλιθιους" μου φαινοντουσαν σαν θυματα της κοινωνιας.

Σημερα που δεν ειναι πια σ'αυτη την ζωη εδω και δεκαετιες, καταλαβαινω ποσο πιο σημαντικο ηταν αυτο που καναν απο το να κλεβαν τη βαλιτσα.
Και πως μεγαλωσαμε εμεις τοτε.

Ειναι ακριβως με κατι τετοιες αρετες που φτυνεις αιμα απο την μυτη (ΑΝ σε παρει χαμπαρι η πιατσα).
Και η πιατσα .... δεν ειναι ενας και δυο. Ειναι σαν να χεις ενα μαυρο αστερι να φεγγει πανω απο το μονοπατι σου.
Δεν μπορεις να το διωξεις (ΕΣΥ εισαι) αλλα .... θα σου κανει, περα απο καθε αμφιβολια, ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ την ζωη.
Και επειδη ΔΕΝ μπορουν να σε χτυπησουν ακριβως σ'αυτο ... θα ξεψαχνισουν καθε αλλη σου πληγη ....
για να σε "ξεσκισουν" καταλληλως και δεοντως.

Καμια σχεση με χριστιανικες διδασκαλιες .... απλη διαπιστωση για οποιον κουβαλα αυτο το μαυρο αστρο.
Θα υποφερει ..... ολη του την ζωη και ΠΟΤΕ δεν θα μπορεσει να υπεξαιρεσει ακομα και μια λιρα
θαμμενη στην αμμο της Σαχαρας. Κατι σαν αναπηρια .... σαν ημιπαραλυσια .... και το ξερει !

Last edited:
Τις προαλλες πετυχα ενα ποστ σε καποιο νημα στο οποιο καποιος εγραφε οτι το 1 +1 = 2 εχει αποδειχτει σε καποιο πανεπιστημιο και η αποδειξη πιανει καμποσες σελιδες, 300 , 400 , δεν θυμαμαι ακριβως.

Επειδη ψαχνω να το βρω αυτο το ποστ για να ψαξω περισσοτερες λεπτομερειες, μηπως θυμαται κανεις σε ποιο νημα ηταν;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

:laugh::laugh::laugh:

Γραφω, που και που, 1+1=2 .... αλλα οχι σαν αποδειξη πανεπιστημιου μηκους 400 σελιδων.
Οντως θα ηταν χρησιμο ενα case-sensitive string search στο φορουμ, που να ψαχνει ολα
τα νηματα και να βγαζει exact match. Αμετρητες φορες, σκυλοπνιγομαι να βρω αυτο που
ψαχνω ... σε δεκαδες νηματα.

-bye-

Last edited:
Οχι εσυ Μανο! Δεν το ειχες γραψει εσυ! Καποιος αλλος το ειχε γραψει σε ενα ποστ και ειχε πει οτι καποιο πανεπιστημιο το απεδειξε κι'ολας! Αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο νημα ηταν.

Οσο για αυτο που ειπες με το search στο φορουμ συμφωνω, αλλα σε οσα φορουμ παρακολουθω, το search που εχουν ποτε δεν ηταν ικανοποιητικο. Να πω την αληθεια, οταν εβαζα την google να ψαχνει μεσα σε συγκεκριμενο φορουμ για κατι συγκεκριμενο, τις ποιο πολλες φορες αυτην το εβρισκε, παρα το search του ιδιου του φορουμ!

Να σκας Παρασκευή στη δουλειά.
Να ξέρεις ότι ο project manager δεν θα σε ζαλίσει γιατί έχει day off.
Και πριν φτιάξεις καφέ να σε βάζουν για το έκτακτο ετήσιο OWASP examination.
WTF guys!
Ας καθιερώσουμε και μία "έκτακτη ετήσια ημέρα κολονοσκόπησης" να μας φτιάχνει το κέφι!

(χρειαζομαι λεξικο για τον Τσιμισκη :laugh: ....)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τις προαλλες πετυχα ενα ποστ σε καποιο νημα στο οποιο καποιος εγραφε οτι το 1 +1 = 2 εχει αποδειχτει σε καποιο πανεπιστημιο και η αποδειξη πιανει καμποσες σελιδες, 300 , 400 , δεν θυμαμαι ακριβως.

Επειδη ψαχνω να το βρω αυτο το ποστ για να ψαξω περισσοτερες λεπτομερειες, μηπως θυμαται κανεις σε ποιο νημα ηταν;

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Eλα .... εδω εισαι > http://avclub.gr/forum/showthread.p...ας-το-αγαπημένο-καταφύγιο-των-Ελλήνων/page144 post #1435

Τα παραπονα σου (και τα δικα μου) σε αυτον που πηρε την αποφαση να μην βαλει Μηχανικους στο επομενο Alien !!! Anyway, so long !

(χρειαζομαι λεξικο για τον Τσιμισκη :laugh: ....)

100+1 τρόποι για να hackάρετε (sic) μία σελίδα και πως να το αποφύγετε. :laugh:
Από ερωτήσεις που δεν καταλαβαίνεις τι θέλει να πει ο ποιητής μέχρι "Τι θα κάνετε αν λάβετε ένα email που σας λέει να στείλετε τα στοιχεία της κάρτας σας γιατί κερδίσατε 1.000.000.000 ευρώ."

Status
Not open for further replies.