Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Multiple Interface Application (Pleasure Project) ... MIA PiPi

http://www.thenewsgeeks.com/worlds-first-sexbot-soon-launched/

laila_rd2_c2_1-1362009397.jpg

Την λενε Jia .... αλλα οι εκφρασεις/ομιλια της μαλλον σηκωνουν .... την τριχα καγκελο. :blink:
Που θα παει .... θα εξελιχθει .... ειμαι εντελως σιγουρος για το μελλον της :love::love::love:
και προκειται να ειναι υπερλαμπρο ..... καπου κοντα στο 2030 (ισως και νωριτερα).
Δεν την προλαβαινουμε αλλα ... what the heck ... someone will !!! :proud:

Last edited:
Τι 'ν'τούτο ωρέ παιδιά?
Μού'ρθε σήμερα το πρωί με mail.
Σας διαβεβαιώ ούτε διαφήμιση έχω, ούτε με ενδιαφέρει να κάνω!

Γεια σας Christos,

Δεν υπάρχει υπόλοιπο στο διαφημιστικό λογαριασμό σας *********** . Κατά συνέπεια, όλες οι ενεργές διαφημίσεις σας έχουν απενεργοποιηθεί. Προσθέστε χρήματα για να ενεργοποιηθούν ή για να δημιουργήσετε νέες διαφημίσεις.

Προσθέστε χρήματα

Δείτε το λογαριασμό

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα διαφημίσεων του Facebook

Ρε παν' καλά?:slapface:

Πάλι για τα Γιάννενα θα μιλούσες και θα σκέφτηκαν, δεν μπορεί, διαφημιστής θα 'ναι! :flipout:

Και η γυναίκα μου, όταν τη γνώρισα, Γιάννενα πρώτα στ' άρματα, στα γρόσια και στα γράμματα μου διατυμπάνιζε. Και σκέφτηκα, οκ, whatever. :flipout:

Aρα ..... εχεις λεφτα ! :rolleyes:
Με το τσουβαλι !

Το Facebook ΔΕΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ :proud:

Πόθεν προκύπτει αυτό?

Πάλι για τα Γιάννενα θα μιλούσες και θα σκέφτηκαν, δεν μπορεί, διαφημιστής θα 'ναι!

Και η γυναίκα μου, όταν τη γνώρισα, Γιάννενα πρώτα στ' άρματα, στα γρόσια και στα γράμματα μου διατυμπάνιζε. Και σκέφτηκα, οκ, whatever.

Βιπ ρε βιπ!

Πριν κανά 2 χρόνια ένα τρίποδο! Scout's honour!

Tριποδο του Τουταγχαμων ? Ολοχρυσο με μπλε ζαφειρια ?

Σε τσιμπησε καποιο data mining .... και πουλησε την πληροφορια στο Facebook.
Μυριζομαι διπλη ζωη. :rolleyes: O ιντερνετικος Chrisssb .... ειναι bot ! Σκετο bot :rolleyes:
Ο πραγματικος Xρηστος ... ειναι καθηγητης το πρωι ... και Indiana Jones το βραδυ.

Αποκαλυψου :smash: ....

Θα σε καρφωσαν καψερε εκεινοι οι μπαρμπαδες φαινεται, που μας νομιζαν πως κουβαλουσαμε ανιχνευτες χρυσου

:flipout:

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Τι 'ν'τούτο ωρέ παιδιά?
Μού'ρθε σήμερα το πρωί με mail.
Σας διαβεβαιώ ούτε διαφήμιση έχω, ούτε με ενδιαφέρει να κάνω!

Γεια σας Christos,

Δεν υπάρχει υπόλοιπο στο διαφημιστικό λογαριασμό σας *********** . Κατά συνέπεια, όλες οι ενεργές διαφημίσεις σας έχουν απενεργοποιηθεί. Προσθέστε χρήματα για να ενεργοποιηθούν ή για να δημιουργήσετε νέες διαφημίσεις.

Προσθέστε χρήματα

Δείτε το λογαριασμό

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα διαφημίσεων του Facebook

Ρε παν' καλά?:slapface:
Εγώ πήρα χθες ότι πιο πιστευτό spoof email έχω πάρει στη ζωή μου.
Και καλά από την PayPal, για μία αγορά που έκανα στο ebay. Το πονηρό της ιστορίας είναι ότι ήρθε γιά έμπορο του οποίου όντως επισκέφτηκα τη σελίδα στο ebay.
Το yahoo mail γενικά έχει καλό spoof filter κι ούτε αυτό το τσίμπησε.
Το email ήταν σαν όντως να το έστειλε το paypal. Μπήκα στο paypal και διάβασα οτι η paypal στα μηνύματα που σου στέλνει γράφει πάντα το όνομά σου, κι έτσι βεβαιώθηκα και έκανα forward το email στο [email protected]
Προσέχετε.

Αυτο ειναι πολυ πονηρο οντως.

Εγω εχω εναν κανονα (και τον εχω επιβαλει κιολας, ελπιζω :nounder:, γυρω μου). Ποτε δεν μπαινουμε η δεν απανταμε με κλικ.

Ανοιγουμε σελιδα...βαζουμε την διευθηνση, τα λογκ μας κλπ σαν φρονιμα παιδια...με υπομονη και πειθαρχια :furious3:

Mπα .... δεν χρειαζεται να πατησεις τιποτα.
Πεφτει το data mining της αρκουδας. Απο οποιονδηποτε.
Το καλυτερο spybot να βαλεις ... αυτοι εχουν καλυτερο.

Εγω δεν εχω καταλαβει το εξης τελευταια...

Κοιταω πικαπ στο ιντερνετ...

Και η συζηγος λαμβανει διαφημησεις πικαπ στο Λαπτοπ της...σε διαφορετικους λογαριασμους φυσικα. Περιεργο ε ;

Tα cookies μπορεις να τα απενεργοποιησεις (αλλα μετα δεν θα μπορεις σε καποια sites).
Mε την IP ομως .... απο την στιγμη που ειναι dynamic και οχι static .... πως βρισκουν το PC ?
To μονο που ξεχωριζει ενα PC απο ενα αλλο .... ειναι το MAC address του.
Πως το βλεπουν (το κερατο μου) ? :laugh:

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εγω δεν εχω καταλαβει το εξης τελευταια...

Κοιταω πικαπ στο ιντερνετ...

Και η συζηγος λαμβανει διαφημησεις πικαπ στο Λαπτοπ της...σε διαφορετικους λογαριασμους φυσικα. Περιεργο ε ;

Το ευτύχημα είναι ότι κοιτούσες πικ απ και δεν κοιτούσες τίποτε άλλο και να της ερχόταν διαφημιστικά από τους πρώην ανατολικούς παραδείσους ...

Status
Not open for further replies.