Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ! :)

Σήμερα βρήκα και μια πολύ μικρή χελωνίτσα!

Μικρότερη από σπιρτόκουτο!

Σήμερα θυμήθηκα το Miss Serajevo του Bono με τον Pavaroti. Το ακούς και ανατριχιάζεις.
Sarajevo is sometimes called the "Jerusalem of Europe" or "Jerusalem of the Balkans". It is the only major European city which has a mosque, Catholic church, Orthodox church and synagogue within the same neighborhood.
Μετά ξαναδιαβάζω την ιστορία της πόλης. Σε πολιορκία από το Σερβικό στρατό 5/4/1992 με 29/2/1996.
"Δεν τα βλέπεις κανείς. Ούτε αυτός που κλαίει.
Κυλάνε κατά μέσα κάθε φορά που λέμε ήσυχα ή σκεφτόμαστε: "Μου μάτωσες την καρδιά".
Γίνονται μια θάλασσα που δεν χωρά στους χάρτες.
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μέσα τους και τις εφτά θάλασσες.
Δεν τους ξέρει κανείς.
Κανείς απ´ αυτούς δε δείχνει θαλασσινός".

Δημήτρης Παπακώστας, Αδέσποτα Σκυλιά, Αδέσποτα γραπτά.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σαν σήμερα το 1431 στη Rouen εκτελέστηκε στην πυρά η Ιωάννα της Λωραίνης (Jeanne d'Arc).

3_pictures_Joan.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Γνωριζει κανεις καποιο site οπου να σου δειχνει "ληγμενες" σελιδες?

Εχω κρατησει ενα link το οποιο οταν παει να ανοιξει μου γραφει οτι ειναι expired, υπαρχει site που μπορει να το δειχνει?

Κατι ειχα βρει παλιοτερα αλλα δεν ξερω/δεν θυμαμαι πως το λενε...

meteocam2.jpg

Και ο καιρός τρελάθηκε ..

Βροχή.. ήλιος.. βροχή.. ήλιος..

(Πεντέλη Web Cam)

Τα μετεωρολογικά φαινόμενα όπως οι εικονιζόμενες βροχοκουρτίνες είναι κατα τη γνώμη μου απο τα ομορφότερα φωτογραφικά θέματα.Πολύ θα ήθελα να ανοιχτεί τέτοιο νήμα απο τα παιδιά της φωτογραφικής κατηγορίας,το "ουρανός και σύνεφα" είναι συναφές αλλά όχι το ίδιο..

Συμφωνώ και εγώ Νίκο.

Στον φωτογραφικό χώρο λένε "όταν δεν βρίσκεις θέμα για να φωτογραφήσεις, στρέψε την ματιά σου στον ουρανό !". Τα ουράνια θέματα και ιδιαίτερα τα καιρικά φαινόμενα μου προκαλούν και εμένα δέος. Αυτό το είδος όμως φωτογράφισης θέλει αρκετά καλή προετοιμασία και πολύ κυνήγι για δώσει καλά αποτελέσματα.

Να και ένα σπάνιο μετεορολογικό φαινόμενο με σύννεφα mammatus στην Αθήνα που είχα την τύχη να φωτογραφίσω !

meteocam1.jpg

Όντως οι βροχοκουρτίνες είναι εντυπωσιακές! ;)

Τσεκάρω συχνά την συγκεκριμένη WebCam.. και έχω πετύχει πολύ ωραίες φωτογραφίες.. και τις κρατάω! :D
Και το παραπάνω link είναι προς Βόρεια Αθήνα..

Πολύ τυχεροί όσοι μπορούν να έχουν τέτοια θέα !!!

Και σε συνδυασμό με κάποιες δορυφορικές έχω πολύ ακριβείς προγνώσεις! :p

Κάνω και πλάκα στους δικούς μου.. ή φίλους..
Τρεχάτε.. σε 5-10 λεπτά πιάνει βροχή!! :laugh:

Μετα τη μεγάλη βροχή του Σαββάτου, είδα μια αράχνη την Κυριακή στην εξοχή, με άνοιγμα ποδιού 12 εκατοστά. Ο κορμός της είχε πάχος δυο δάκτυλα. Τι θηρίο είναι αυτό ρε παιδία? Τι τρώει αυτό το πλάσμα? Είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο? Το συνολικό της μέγεθος ήταν μεγαλύτερο από μπάλα μπάσκετ.
Το πρωί της ίδιας ημέρας με τσίμπησαν και 2 σφίγγες.

Απίστευτα τα μαστοειδή Κώστα,και πανέμορφη η φωτογραφία,όντως είχες τύχη.Ως μετεωρολόγος στο στρατό είδα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα,που όμως δεν είχα μέσο να τα αποτυπώσω...

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κυκλοφορει (εμπορικα) επιτραπεζιο Jumanji ?

Η ηταν αποκλειστικα πατεντα για το εργακι ?

Πατέντα για το έργο ήταν, αλλά το κυκλοφόρησαν και σαν παιχνίδι.
Αλλά δεν γινόταν τίποτα το συνταρακτικό...

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πατέντα για το έργο ήταν, αλλά το κυκλοφόρησαν και σαν παιχνίδι.
Αλλά δεν γινόταν τίποτα το συνταρακτικό...

Φαντάζομαι μήνυση στο Αμέρικα κατά του κατασκευαστή για deceiving description, επειδή δεν εμφανίζονται ελέφαντες να ισοπεδώσουν το δωμάτιο. :flipout:

Εϋκολα!
Αν και πιστεύω ότι από την εμπειρία τους θα έχουν disclaimer "Το σετ δεν περιλαμβάνει ζώα, ηφαίστια ή άλλου είδους καταστροφές." για να μη σκάσει μήνυση του στυλ "έφερα στο ζάρι τις μαϊμούδες και δεν εμφανίστηκε τίποτα"!

Status
Not open for further replies.