Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

απ' ότι γράφουν στα σχόλια από κάτω είναι fake (animation)

Ναι, μαλλον ειναι computer generated. Θα ειχα χτυπησει αυτο στο 02:04 αν δεν ηταν. :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ίσως οι παλιότεροι να θυμούνται την εποχή που στις εκκλησίες μοιραζόταν βιβλιαράκια και γινόταν ενεργές εκστρατείες κατά του 666...
Και ερωτώ:
πόσοι χρησιμοποιείτε Chrome browser !? >:-)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Παει η καρτουλα μου :nounder: ..... αποδημησε :bigcry: ..... πριν μια ωρα και κατι !

ΠάΡι η ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒΏΓΒΓŽΒ»ΓŽΒ± ΓŽΒΌΓŽΒΏΓβ€¦.jpg

Eχει βουρκωσει η ψυχη μου .... πολυ καλη καρτουλα .... αοκνη, απο το 2004 !
Κανονικο σκυλακι :bigcry: .... ποτε δεν παραπονεθηκε για κατι. Ουτε καν γαυγισε !
Την ανοιξα, την καθαρισα .... θα την κηδεψω με τιμες :nounder: .... ψυχουλα ηταν.
Οτι μακροβιοτερο και απροβληματιστο στον κοσμο μου.

Κλαψ ... :bigcry: .... νυχτα πενθους η αποψινη ! :nounder:

Παει η καρτουλα μου :nounder: ..... αποδημησε :bigcry: ..... πριν μια ωρα και κατι !

View attachment 156455

Eχει βουρκωσει η ψυχη μου .... πολυ καλη καρτουλα .... αοκνη, απο το 2004 !
Κανονικο σκυλακι :bigcry: .... ποτε δεν παραπονεθηκε για κατι. Ουτε καν γαυγισε !
Την ανοιξα, την καθαρισα .... θα την κηδεψω με τιμες :nounder: .... ψυχουλα ηταν.
Οτι μακροβιοτερο και απροβληματιστο στον κοσμο μου.

Κλαψ ... :bigcry: .... νυχτα πενθους η αποψινη ! :nounder:

Κοντα στα 4500 ενσημα είχε ,μέχρι και μειωμένη σύνταξη έπαιρνε .....

Πόσα νέα παιδιά έχουν τόσο ωραίες φωνές! Το voice είναι πολύ ωραία και πολύ αισιόδοξη εκπομπή.

Αλλά ο 50άρης τους έβαλε όλους κάτω σήμερα. Ωραία το είπε το it's a man's world. Respect.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αλλά ο 50άρης τους έβαλε όλους κάτω σήμερα. Ωραία το είπε το it's a man's world. Respect.
ναι αλλά οι επαγγελματίες τι πάνε; ας πάνε μόνο τα νέα παιδιά οι ερασιτέχνες! πάνε μερικοί που τραγουδούν επαγγελματικά. τι σόι είναι αυτό αναδειξης ταλέντων;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ναι αλλά οι επαγγελματίες τι πάνε; ας πάνε μόνο τα νέα παιδιά οι ερασιτέχνες! πάνε μερικοί που τραγουδούν επαγγελματικά. τι σόι είναι αυτό αναδειξης ταλέντων;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά, αλλά αν είναι τόσο ωραία η φωνή, κάνεις τα στραβά μάτια. Θα πήγαινα να τον ακούσω σε κάποιο μαγαζί. Στέλιο Καρπαθάκη τον λένε? Κι η πιτσιρίκα από το Περιστέρι ήταν καλή

If you took a chinchilla from Chile

And cut off its beard willy-nilly

You can honestly say

That you may have just made

A Chilean chinchilla's chin chilly.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

μα τι λετε τωρα εσειs οι απο πανω??? εδω ολακερη καρτα καηκε!!!
(Μανο, γραφικων ηταν?)

NΑΙ ....

Δεν μπορω να φανταστω οτι θα με λυπουσε τοσο πολυ ... κατι τοσο αψυχο :nounder:

:bigcry:

Ειχε κρεμμυδια η καρτα ???

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω επιλεξει να ΜΗΝ εξορθολογιζω τις λυπες μου .... ουτε τις χαρες μου.
Δεν ειμαι Καρτεσιος ... ουτε Σπινοζα .... ουτε Λαϊμπνιτς .....

Εαν αυριο δω ενα σπασμενο μανταλακι στο μπαλκονι μου .... μπορει και να κλαψω.
Και να το κηδεψω ως ανθρωπο ! Εξαρταται με τι θα το συνδεσω (συνειρμικα) ....

Συμμερίζομαι τη λύπη σου Μάνο. Κι εγώ πριν ένα εξάμηνο έχασα μια κάρτα γραφικών. Η μυρωδιά από το καμένο πυρίτιο με χάραξε για καιρό. Άντε τώρα να συνεχίσεις με την ενσωματωμένη της motherboard. Θα θυμάμαι για πάντα τις ρυθμίσεις του control panel της nVidia και θα ζω με την ανάμνηση τους... . :computer:

Το περιεργο Λεωνιδα ειναι ...
οτι στην ζωη μου ολοκληρη, ξαναγραφω ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ
εχω κλαψει γοερα για 1) την γιαγια μου οταν την χωναν στο χωμα, 2) οταν αντιληφθηκα
Εκτη Δημοτικου οτι τα τρια μαντροσκυλα στο Πολυκαστρο θα με ειχαν ξεσκισει εκεινο το μοιραιο βραδυ
3) οταν η Ολγα μου ειπε οτι ειναι πολυ ακριβη για τα κυβικα/γουστα μου (την κυνηγουσα εναν χρονο)

ΚΑΙ .... μια ακομη φορα :

Προχθες που εσβησε η οθονη !

Εχω αρχισει να ξεριζωνω την ανθρωπινη φυση, μεσα μου ? .... ΠΟΛΥ πιθανο ! Δεν αποκλειω τιποτα.
Ομως σκεφτομαι .... "ποιες ιδιοτητες της καρτας σου λειψαν τοσο πολυ και την πενθεις" ....
Και εκει η απαντηση (σε 1/100 του δευτερολεπτου) ειναι .... της σταθεροτητας/ευρυθμιας/
καρτερικοτητας/αξιοπιστιας/εμπιστοσυνης ! Γιατι δεν κλαιω αυτες ακριβως τις ιδιοτητες σε ανθρωπους ?

ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ .... ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ .... :angry:

Μάνο, πάρε ένα κουτάβι. Καλύπτει τις παραπάνω αρετές και σου κάνει και χαρές!
Θα σε κάνει άλλο άνθρωπο.
Εδώ γερνάμε κάθε μέρα και μου φαίνονται ενδιαφέρουσες οι διαφημίσεις για αλοιφές κατά των αρθριτικών και οι εκπομπές για τη δισκοπλαστική κι εσύ σκας για καμένα ολοκληρωμένα.

NΑΙ ....

Δεν μπορω να φανταστω οτι θα με λυπουσε τοσο πολυ ... κατι τοσο αψυχο :nounder:

:bigcry:

Συμμερίζομαι τη λύπη σου Μάνο. Κι εγώ πριν ένα εξάμηνο έχασα μια κάρτα γραφικών. Η μυρωδιά από το καμένο πυρίτιο με χάραξε για καιρό. Άντε τώρα να συνεχίσεις με την ενσωματωμένη της motherboard. Θα θυμάμαι για πάντα τις ρυθμίσεις του control panel της nVidia και θα ζω με την ανάμνηση τους... . :computer:

Παιδιά, να λέτε ευτυχώς που κατάφερε και σας συντρόφευσε για τόσα χρόνια.

Φαντάσου την αίσθηση του να βλέπεις φλόγα (ναι, φλόγα, σε μέγεθος κεριού) να βγαίνει από πυκνωτάκι κάρτας γραφικών επιπέδου 350-400 ευρώ 10 λεπτά μετά από το unboxing.....:drool:

Μάνο, πάρε ένα κουτάβι. Καλύπτει τις παραπάνω αρετές και σου κάνει και χαρές!
Θα σε κάνει άλλο άνθρωπο.

Λες να μην το χω σκεφτει (επι 30 χρονια) ? .....
Ομως ειμαι υπερβολικα αλτρουιστης.
Οτι ελευθερια στερηθηκα εγω, θα την εχει ενα σκυλι (οποιοδηποτε σκυλι) !
Ετσι απλα (και χωρις να ψαξω αν θα ειναι χειροτερα στα χερια αλλουνου).
Το θεμα ειναι να παρει 100% αυτο που αξιζει ... ΟΧΙ 99.9999999%.
Ναι, ειμαι αυτοκτονικα περφεξιονιστης .... :nounder: .... ανεδαφικος (εντελως).

Η καρτα γραφικων δεν χρειαζεται ειδικη μεριμνα τις 30 μερες που θα λειψεις το καλοκαιρι.
Το κακομοιρο το κουταβι ... ειναι ακριβως εκεινες τις μερες που σε χρειαζεται περισσοτερο.
Το ξερω οτι δεν συγκρινονται αυτα τα δυο (μην μου επαναλαβεις κατι που ΗΔΗ γνωριζω !!!)

Status
Not open for further replies.