Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Έδεσσα τώρα πολύ χιόνι ρίχνει! το στρώνει επιτέλους! Άγιο Αθανάσιο πάρα πολύ ευτυχώς προφτασαμε και κατεβήκαμε!

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Εδώ στις 9:30 το πρωί δεν είχαμε. Στις 1:0ο το μεσημέρι είχαμε πάνω από 15 cm.
Έκτοτε ρίχνει αλλά με μικρότερη ένταση.

Όλοι μας Ιάσωνα...
Όταν είμαστε υπεύθυνοι να "γίνουν οι δουλειές" μόνο μπελάς είναι το χιόνι.

Όλοι μας Ιάσωνα...
Όταν είμαστε υπεύθυνοι να "γίνουν οι δουλειές" μόνο μπελάς είναι το χιόνι.

Δεν ξέρω, εσείς άραγε είστε πιο οργανωμένοι απ'την Αθήνα; Θυμάμαι ότι με 1-2cm βάραγε η πόλη γενική διάλυση.

Oι μεγαλες πολεις χρειαζονται εκατονταδες τονους αλατι .... απο οτι ενα χωριο (η μια κωμοπολη).
Που βρισκεται αυτο το αλατι ? Παραγγελθηκε ? ΟΧΙ ! Βλεποντας και κανοντας παει η "ετοιμοτητα".

Φανταζεσαι (ειτε ριξει χιονι ειτε δεν ριξει) η Θεσ/νικη να εχει ΤΟΣΟ αλατι σε καποιες αποθηκες ?
Αυτα ... Ιασωνα ... μονο στο Αμερικα και συγκεκριμενα στο NY state (που σας πνιγει το χιονι).

Εγω παντα μπινελικωνα με το χιονι, οχι μονο τωρα (εκτος οταν ημουν μικρο παιδι και μου απαγορευοταν) :flipout:

Δεν ξέρω, εσείς άραγε είστε πιο οργανωμένοι απ'την Αθήνα; Θυμάμαι ότι με 1-2cm βάραγε η πόλη γενική διάλυση.

Eίναι μικρότερη η κλίμακα.
Πάντως με 20 cm χιόνι (στο κέντρο) είμαστε οριακά.
Στον δρόμο μπροστά από το σπίτι μου έχει πολύ ώρα να περάσει αυτοκίνητο (και αυτό ήταν τζίπ).

Πάντως κι εδώ στη Γερμανία μη νομίζετε, όποτε χιονίζει διαλύεται το σύμπαν. Κλειστοί δρόμοι, ατελείωτα μποτιλιαρίσματα, καθυστερήσεις σε τρένα ή και ακυρώσεις δρομολογίων, κοινώς: χάος.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Oι μεγαλες πολεις χρειαζονται εκατονταδες τονους αλατι .... απο οτι ενα χωριο (η μια κωμοπολη).
Που βρισκεται αυτο το αλατι ? Παραγγελθηκε ? ΟΧΙ ! Βλεποντας και κανοντας παει η "ετοιμοτητα".

Φανταζεσαι (ειτε ριξει χιονι ειτε δεν ριξει) η Θεσ/νικη να εχει ΤΟΣΟ αλατι σε καποιες αποθηκες ?
Αυτα ... Ιασωνα ... μονο στο Αμερικα και συγκεκριμενα στο NY state (που σας πνιγει το χιονι).

Πες και καμιά καλή κουβέντα βρε!
ΧΘΕΣ κατά τις 11 περνούσα από τον περιφεριακό. Χαμηλά έριχνε λίγο χιονόνερο, και στο ψηλότερο σημείο μόλις είχε αρχίσει να ρίχνει κανονικά. Από χαμηλά είχε αλατιέρες και μάλιστα στο ρεύμα μου 2 την μια πίσω από την άλλη και με έκαναν παστό.

Είχαν πιάσει δουλειά ουσιαστικά πριν αρχίσει το χιόνι.

Πάντως κι εδώ στη Γερμανία μη νομίζετε, όποτε χιονίζει διαλύεται το σύμπαν. Κλειστοί δρόμοι, ατελείωτα μποτιλιαρίσματα, καθυστερήσεις σε τρένα ή και ακυρώσεις δρομολογίων, κοινώς: χάος.

Η μόνη διαφορά που έχω δει εγώ είναι ότι ο Έλληνας (στην Ελλάδα) έχει λιγότερη υπομονή.

15 λεπτά μετά τη χιονόπτωση περιμένει να έχει καθαριστεί ο δρόμος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πες και καμιά καλή κουβέντα βρε!
ΧΘΕΣ κατά τις 11 περνούσα από τον περιφεριακό. Χαμηλά έριχνε λίγο χιονόνερο, και στο ψηλότερο σημείο μόλις είχε αρχίσει να ρίχνει κανονικά. Από χαμηλά είχε αλατιέρες και μάλιστα στο ρεύμα μου 2 την μια πίσω από την άλλη και με έκαναν παστό.

Είχαν πιάσει δουλειά ουσιαστικά πριν αρχίσει το χιόνι.

Μια φορα τον χρονο περναω απο τον περιφερειακο (και αυτο, καλοκαιρι).
Οποτε ΝΑΙ ... ζητω συγνωμη για τις κακες και αδικες σκεψεις που ξεστομισα. :rolleyes:
Ομως αν βαλουμε ολοκληρο το ασφαλτινο δικτυο μεσα και γυρω απο την πολη
.... οι σκεψεις μου εξακολουθουν να εχουν ΒΑΣΗ.

49261852_10213558569582991_1540500508744089600_o.jpg

Βγήκα στις 3 τα ξημερώματα αλλά άλλοι τρελοί μέχρι και στην παραλία κάναν βόλτα.
Άλλοι πάλι μάζευαν τα σκουπίδια για να μην γκρινιάζει ο Μάνος :flipout:

P3730492.jpg

P3730497.JPG

Ενταξει, ενταξει ... :laugh:

Ολες οι οδικες αρτηριες ειναι ανοιχτες. :proud:
Κανενα προβλημα. :smash:

Ομως αυτο που με χαλαει ...
ειναι ποσο γρηγορα αρχισε να λιωνει το χιονι :nounder:
(απο τις 9 το πρωι και μετα)

Όχι ρε, 3 η ώρα δεν ήταν ανοιχτές, ούτε και το περίμενα, ο κάθε ένας για τον εαυτό του.

Τότε άρχισε να παγώνει και οι τελευταίοι να παν στα σπίτια τους. Η αστυνομία είχε αλυσίδες, εμείς οι μάγκες οι υπόλοιποι όχι. Άλλοι είχαν δουλιά και την έκαναν, μερικοί το πήγαιναν αργά, άλλος έκανε μπάντες στη ΧΑΝΘ, άλλος πάτησε φρένο στο φανάρι και νόμιζε πως θα σταματήσει, άλλος έβγαζε το σκύλο βόλτα και έτρεχε από πίσω του μέσα στους δρόμους αφού ο σκύλος είχε βρει τη χαρά του, κάτι αδέσποτοι τεράστιοι σκύλοι καθόταν στην μέση των δρόμων και δεν το κουνούσαν ότι και να ερχόταν από απέναντι.

Ήταν λίγο παιδική χαρά και αυτό βγήκα να δω.

Έτοιμος είμουν αλλά και να τα κατάφερνα να σταματήσω εγώ, δεν ξέρω τι θα έκανε το φορτηγό με τα γάλατα που ήταν από πίσω μου.
Και μετά θα μας έβλεπε το ζωντανό και θα γελούσε με το δίκιο του.

Status
Not open for further replies.