Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Οι δρόμοι παγωμένοι ,σχεδόν τίποτε δεν κουνιέται στους δρόμους .
Απ ότι φαίνεται η παγωνιά θα είναι αρκετή .

μόλις 1.5 ώρα για να ξεχιονιστεί το αυτοκίνητο μπας και φύγω

Την Παρασκευή, ενθυμούμενος τα προπέρσινα μασκσραλίκια που έκανα 6 ώρες για να επιστρέψω από τα δικαστήρια στο σπίτι μου, αφησα το αυτοκινητο στο παλιό Αρχαιολογικό Μουσείο και κατεβήκαμε στο κέντρο πεζή. Τέλεια βόλτα. Οκ, το πρωί που επιλέξαμε να κινηθούμε από την παραλία ήταν ελαφρώς λάθος επιλογή. Δίπλα στη θάλασσα με χιόνι και αέρα.

Καθόλου δεν ντρεπόμαστε :violent-smiley-030:
https://www.zougla.gr/greece/articl...ni-otan-paragelnis-fagito-en-meso-xiono8ielas
Προσωπικά αν είναι να παραγγείλω απ' έξω αν ρίξει έστω και μια σταγόνα προτιμώ είτε να μην φάω απ' έξω είτε να πάω εγώ να το πάρω...
Δεν έχω δουλέψει ντελιβερας αλλά τους καταλαβαίνω απόλυτα...

Kαλα κανουμε και αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας ως καταναλωτες, αλλα τι γινεται με τις ευθυνες των εργοδοτων?
Εμαθα οτι υπο αυτες τις συνθηκες που επικρατουν καποιοι για να προστατεψουν τη σωματικη ακεραιοτητα των υπαλληλων τους δεχονταν να στελνουν παραγγελιες μονο σε ακτινα ελαχιστων τετραγωνων, που μπορουσαν οι ντελιβεραδες να παραδωσουν με τα ποδια. Αυτοι ως εργοδοτες ηταν προφανως χαζοι, μπροστα στους αλλους που ειπαν να αδραξουν την ευκαιρια και να εκτοπισουν εστω και για λιγες ωρες τον ανταγωνισμο, στελνοντας τους υπαλληλους τους με τετοιες συνθηκες.
Υγιης επιχειρηματικοτητα!

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Kαλα κανουμε και αναλαμβανουμε τις ευθυνες μας ως καταναλωτες, αλλα τι γινεται με τις ευθυνες των εργοδοτων?
Εμαθα οτι υπο αυτες τις συνθηκες που επικρατουν καποιοι για να προστατεψουν τη σωματικη ακεραιοτητα των υπαλληλων τους δεχονταν να στελνουν παραγγελιες μονο σε ακτινα ελαχιστων τετραγωνων, που μπορουσαν οι ντελιβεραδες να παραδωσουν με τα ποδια. Αυτοι ως εργοδοτες ηταν προφανως χαζοι, μπροστα στους αλλους που ειπαν να αδραξουν την ευκαιρια και να εκτοπισουν εστω και για λιγες ωρες τον ανταγωνισμο, στελνοντας τους υπαλληλους τους με τετοιες συνθηκες.
Υγιης επιχειρηματικοτητα!

Ναι, σωστά, τα σουβλατζίδικα ανέκαθεν αποτελούσαν πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας, εξωστρέφειας, καινοτομίας, κλπ κλπ κλπ, και όταν μιλάμε για υγιή επιχειρηματικότητα αυτά έχουμε στο μυαλό μας.

Να δώσουμε τα εύσημα σ'αυτούς τους λίγους που προστάτευσαν τους υπαλλήλλους τους, αλλά γενικά δεν εκπλήσσομαι από το τι έκανε η πλειονότητα, ανέκαθεν όποιος τυχοδιώκτης ήθελε να βγάλει χρήμα για 1-2 χρόνια και μετά λουκέτο άνοιγε είτε σουβλατζίδικο είτε μπαρ.

Ντροπή σε αυτούς που παραγγείλανε, ντροπή και σε αυτούς που τους στείλανε.

Λίγη ανθρωπιά χρειάζεται, τόσο δύσκολο είναι?

Χρηστο

αν ζουσες απο κοντα τα ΑΛΑΝΙΑ που γινονται πιτσαδες ...
θα καταλαβαινες οτι ειναι ευκαιριακηδες οσο ΚΑΝΕΙΣ αλλος.
Ειδικα σε κατι τετοιες εκτακτες στιγμες, θα ρισκαρουν τα ΠΑΝΤΑ,
δηλαδη και τους πιτσαδορους τους, για να βγαλουν 100 ευρω παραπανω.

Τους δυο που ξερω εγω (τωρα ασχολουνται με "αλλα") μεχρι και την
τηλεφωνητρια εβαλαν χερι (κανονικο χερι). Μετα παραπονιοντουσαν
οτι δεν προλαβαιναν. Και συ μιλας για ...... Ανθρωπια ? ......
Που πουλανε (ανθρωπια) να στειλω μερικους .... τονους !

Α βρε Χρηστο .... ποια ντροπη ? Ποιος ντρεπεται σ'αυτη την χωρα ?

Kαι μια στιγμη να προλαβω να πω το σημαντικοτερο :
OΛΗ αυτη η ανηθικοτητα και απανθρωπια ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ της κρισης.
Καμια κριση δεν μας χαλασε ! Χαλασμενοι .... ΗΜΑΣΤΑΝ επι δεκαετιες !

Πρωτο μπανακι της χρονιας σημερα. :Banane0:
\
Ποτε δεν εχω αρχισει τοσο νωρις...:surf-aki:

Status
Not open for further replies.