Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Το έχω συνδεδεμένο εξαρχής Πέτρο με εξωτερικό 5 βολτ 2 αμπέρ, δεν έχω κάτσει βέβαια να κάνω επισταμένες ακροάσεις και συγκρίσεις μεταξύ με τροφοδοσία και χωρίς αλλά διαβάζω ότι αυτό είναι το σωστό. Ενδιαφέρον θα έχει να βρω να του βάλω κάποιο γραμμικό τροφοδοτικό, προς το παρόν το τροφοδοτικό είναι από κινητό αλλά όχι ταχυφορτιστής. Πάντως μου ακούγεται καλύτερα από το sabre 9008 -πέραν ασφαλώς της δυνατότητας αναπαραγωγής αρχείων υψηλότερης ανάλυσης και σύνθεσης απευθείας στη usb του squeezebox.

Το έχω συνδεδεμένο εξαρχής Πέτρο με εξωτερικό 5 βολτ 2 αμπέρ, δεν έχω κάτσει βέβαια να κάνω επισταμένες ακροάσεις και συγκρίσεις μεταξύ με τροφοδοσία και χωρίς αλλά διαβάζω ότι αυτό είναι το σωστό. Ενδιαφέρον θα έχει να βρω να του βάλω κάποιο γραμμικό τροφοδοτικό, προς το παρόν το τροφοδοτικό είναι από κινητό αλλά όχι ταχυφορτιστής. Πάντως μου ακούγεται καλύτερα από το sabre 9008 -πέραν ασφαλώς της δυνατότητας αναπαραγωγής αρχείων υψηλότερης ανάλυσης και σύνθεσης απευθείας στη usb του squeezebox.

Στη διάθεση σου το ifi iusb3 ,βέβαια αυτό έχει τριπλάσια αξία από το ντάκ .
Με κάποια επιφύλαξη όσον αφορά τυχόν προβλήματα με το squeeze

Πρεπει να το δοκιμασω... Αλλα αυτο θελει και ενα καλωδιο type B σε miniusb, για να παρει και το σημα του dac, και ταυροχρονα να του δωσει τροφοδοσια απο τις usb power.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Καλα ρε Vlad Dracula :laugh: .....
Πρεπει να περιμενουμε 3 τα ξημερωματα για να σε πετυχουμε ? :flipout:

Δεν καιει ο ηλιος και ξεμυτισες απο το φερετρο ? :rolleyes:
Μανο μου, μετα απο βαρδια μπαινω με την ησυχια μου στο φορουμ. (σαν τουs μεταμεσονυκτιουs παραγωγουs ραδιοφωνου. :flipout:) δουλευω παντα απογευμα, βραδυ. αλλα αν προσεξειs, καποια ποστ ειναι το μεσημερι. πριν παω για δουλεια δλδ. κατα τα αλλα, βρυκολακα με λεει και η γυναικα μου. :flipout:

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Aμαν βρε Βλαδιμηρε

Κομματια ειμαι. Ολη μερα περιμενα απαντησουλα.
Λεω "παρεξηγηθηκε αυτος". Τεσπα ... παω για :sleep:
δεν υπαρχει περιπτωση να παρεξηγηΘω. απλα καποιεs φορεs η tv αργει να βγαλει ολα τα ποστ. το δικο σου το εμφανισε σημερα, ενω μιλουσαμε χτεs (νομιζω) με τον Cicadelic Ranger για phono.
αντε.. καλο ξημερωμα -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

δεν υπαρχει περιπτωση να παρεξηγηΘω. απλα καποιεs φορεs η tv αργει να βγαλει ολα τα ποστ. το δικο σου το εμφανισε σημερα, ενω μιλουσαμε χτεs (νομιζω) με τον Cicadelic Ranger για phono.
αντε.. καλο ξημερωμα -bye-

Καλημέρα ,να φτιάξουμε ένα νήμα για <βρυκόλακες>

50244568_10213587173858080_4825743262859919360_o.jpg

ναι αμε,, γιατι οχι?:flipout::flipout:
με τον westsound συνηΘωs εκεινεs τιs ωρεs τα λεμε. :ernaehrung004:
ωπα..!! για τον Πετρο εγραψα. δεν ειχα δει τα υπεροχα χιονια του Χρηστου

Σημερα (που ΚΑΙ ΚΑΛΑ περιμεναν ανοδο της θερμοκρασιας) χιονισε καλα.
Στην Καλαμαρια που μενει η μανα μου .... ακομα πιο καλα !

Σημερα (που ΚΑΙ ΚΑΛΑ περιμεναν ανοδο της θερμοκρασιας) χιονισε καλα.
Στην Καλαμαρια που μενει η μανα μου .... ακομα πιο καλα !

Σε μένα πάλι κάλυψε το κάτοπτρο και δεν έχω εικόνα από Νοβα .
Αν δεν βρέξει για να το λιώσει θα έχω <δουλειά>

Nα κατσεις στα αυγα σου και να αφησεις αλλους να το παιζουν τζοβενα. :smash:
Οριστε μας :smash: ...........

Να περιμενεις δυο-τρεις μερες (χωρις Nova).

Kαι μια φορα .... που η αερινη σποντα σου ... λειτουργησε θετικα !

Σ'ευχαριστω για την συσχετιση μου με τζοβενo. -bye-

Δεν ξερεις ποσο καιρο εχω να ακουσω κατι τοσο revitalizing ! :rolleyes:

Θα μπορούσα να το γυρίσω σε σκωτσέζικο ντους, αλλά άστο ένεκα του καιρού.... πάω για περπάτημα, εάν δεν με δείτε μέσα σε 90' ψάξτε με :flipout:

Πολυ ωραια η χιονισμενη πολη. Απο Βοτση πιάσαμε Όλγας μεχρι Ανθέων, μετα πηγαμε απο παραλια. Πανεμορφα και κυριως, πολυ ησυχα, μαγικα. Χαζευαμε την εξωτερικη πισινα του Ποσειδωνίου που άτμιζε.

Status
Not open for further replies.