To smsl τι κάνει επ ευκαιρία ;
Μια χαρα παιζει το ατιμο! Τωρα το ακουω, Blossom Diarie.
Το έχω συνδεδεμένο εξαρχής Πέτρο με εξωτερικό 5 βολτ 2 αμπέρ, δεν έχω κάτσει βέβαια να κάνω επισταμένες ακροάσεις και συγκρίσεις μεταξύ με τροφοδοσία και χωρίς αλλά διαβάζω ότι αυτό είναι το σωστό. Ενδιαφέρον θα έχει να βρω να του βάλω κάποιο γραμμικό τροφοδοτικό, προς το παρόν το τροφοδοτικό είναι από κινητό αλλά όχι ταχυφορτιστής. Πάντως μου ακούγεται καλύτερα από το sabre 9008 -πέραν ασφαλώς της δυνατότητας αναπαραγωγής αρχείων υψηλότερης ανάλυσης και σύνθεσης απευθείας στη usb του squeezebox.
Μανο μου, μετα απο βαρδια μπαινω με την ησυχια μου στο φορουμ. (σαν τουs μεταμεσονυκτιουs παραγωγουs ραδιοφωνου.Καλα ρε Vlad Dracula.....
Πρεπει να περιμενουμε 3 τα ξημερωματα για να σε πετυχουμε ?
Δεν καιει ο ηλιος και ξεμυτισες απο το φερετρο ?![]()
δεν υπαρχει περιπτωση να παρεξηγηΘω. απλα καποιεs φορεs η tv αργει να βγαλει ολα τα ποστ. το δικο σου το εμφανισε σημερα, ενω μιλουσαμε χτεs (νομιζω) με τον Cicadelic Ranger για phono.Aμαν βρε Βλαδιμηρε
Κομματια ειμαι. Ολη μερα περιμενα απαντησουλα.
Λεω "παρεξηγηθηκε αυτος". Τεσπα ... παω για![]()
δεν υπαρχει περιπτωση να παρεξηγηΘω. απλα καποιεs φορεs η tv αργει να βγαλει ολα τα ποστ. το δικο σου το εμφανισε σημερα, ενω μιλουσαμε χτεs (νομιζω) με τον Cicadelic Ranger για phono.
αντε.. καλο ξημερωμα![]()
Σημερα (που ΚΑΙ ΚΑΛΑ περιμεναν ανοδο της θερμοκρασιας) χιονισε καλα.
Στην Καλαμαρια που μενει η μανα μου .... ακομα πιο καλα !
Καλή ιδέα Πέτρο. Πάρε τηλέφωνο τον Μάνο να σε βοηθήσει
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.