Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ξύρισμα;;;;; Τα 801Ν;;;
Σίγουρ μιλάμε για το ίδιο ηχείο και την ίδια έκδοση;

(Άσχετος mode on) Α μη μου βάζεις δύσκολα, εγώ διάβασα στο ίντερνετ ότι οι Ναυτίλοι ξυρίζουν, για να το λένε στο ίντερνετ έτσι θα είναι (Άσχετος mode off)

P.S. Μη με παρεξηγεις, είμαι σε περίεργη φάση σήμερα και είπα να γράψω κανένα καλαμπούρι για να μου φτιάξω το κέφι.

H γάτα μου θυμήθηκε την συγγένειά της με τους πάνθηρες.

Μόλις της έβγαλα μια φέτα γαλοπούλα πήδηξε στον αέρα και την άρπαξε από το χέρι μου!

Τώρα την τρώει και βγάζει ήχους! μιαμ μιαμ :flipout::flipout::flipout:

ο δικός μου μόλις κατέβασε ένα τηγάνι με ρύζι και σουβλάκια (και μετά το κατέβασε) και τώρα είναι δεμένος τιμωρία

Το αλιτήριο κοκονι της μανας μου διέφυγε των δεσμών του (του άνοιξε την πόρτα ο 4 ετών ανηψούλης μου) και πέρασε όλο το γεύμα δίπλα μου, ζητιανεύοντας καμιά μπουκιά, καθότι ξέρει πως δεν του χαλώ χατήρι.

Γύρισα σε μια φάση και του είπα: πες μου κερατά τι να σου δώσω: μπακαλιάρο, γαρίδες, μυδοπλαφο, αλιάδα (φουλ στο σκόρδο), τι;

η γυναίκα μου φταίει βασικά που μαγείρεψε το μεσημέρι για το βράδι και άφησε το τηγάνι στην κουζίνα
Αυτος στειρώθηκε σε μεγάλη ηλικία πλέον και έχει βάλει κιλά και γενικώς ...πεινάει.
Αν αμελήσεις λίγο στην κουζίνα μπορεί και να σκάσει από το φαί.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Η δικιά μου έκανε κάτι παρόμοιο με φρεσκοτηγανισμένα ψάρια! :flipout:

Ο δικός μου ,άνοιξε το κουτί του ντιλιβερά και άρπαξε στο στόμα ένα σουβλάκι κοτόπουλο και το πήρε παραπέρα να το φάει με την ησυχία του !!!

Κακομαθημένα τα έχετε τα τετράποδά σας βλέπω !
Η δικιά μου η λύκαινα δεν τρώει και δεν αγγίζει τίποτα αν δεν της δώσω εγώ ή ο αδερφός μου με το χέρι!
Μας κοιτάζει όταν τρώμε και γλύφεται...γλύφεται περιμένοντας υπομονετικά να της πώ "έλα"!
Αλλιώς δεν...

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Κακομαθημένα τα έχετε τα τετράποδά σας βλέπω !
Η δικιά μου η λύκαινα δεν τρώει και δεν αγγίζει τίποτα αν δεν της δώσω εγώ ή ο αδερφός μου με το χέρι!
Μας κοιτάζει όταν τρώμε και γλύφεται...γλύφεται περιμένοντας υπομονετικά να της πώ "έλα"!
Αλλιώς δεν...

Είναι σκύλος, γι αυτό. Οι γάτες είναι τα αφεντικά του σπιτιού, εσύ είσαι εκεί μόνο για να τους ανοίξεις την κονσέρβα (βλέπε και 2ο επεισόδιο του Love, Death and Robots).

Γι αυτό ακριβώς έχει θέμα με τις γάτες!
Είναι μεγάλη ρουφιάνα, της αρέσει να τις τρομάζει, κάθεται ακίνητη και μόλις φτάσουν στο επιθυμητό σημείο ακούγεται ένα "γαουββββββ" και αντιλαλούνε τα βουνά!:flipout:
Οι γάτες βέβαια γίνονται Arianne 5 και μπαίνουν σε τροχιά σε 0,000000001 sec!:flipout:

Ουτε το κοκονι αγγιζει τιποτα. Διπλα καθεται και ζητιανεύει σε εμένα. Ό,τι του δίνω το παίρνει απο τα δάχτυλά μου επιδέξια δίχως να με αγγίζουν ποτέ δόντια, ακόμη και εάν πηδά (κοντός γαρ) να το αρπάξει.

Τό κοκόνι είναι ένα αξιαγάπητο σκυλάκι μέ φωτογένεια πού έχω δεί σέ μία φωτογραφία πού ανέβασε ό Τάσος καί είχα εντυπωσιαστεί γιά τά όμορφα χρώματα....παίζει βέβαια ρόλο τό ποιός τήν έβγαλε.:2thumb22sup:

Status
Not open for further replies.