Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
C. Ranger, σε άλλο νημα απο τα νευρα μου εριξα κατι ''γαλλικα''.. μη το παρεις προσωπικα..

Μη στεναχωριεσαι δεν παιρνω τιποτα προσωπικα εδω μεσα :a0210:

Planted my begonias, took care of my roses, now it's time for a cup of coffee.

BTW contrary to the common belief begonias don't fall from outer space in pots.

Eχει κανείς άλλος πρόβλημα με αργό ιντερνετ σήμερα - ή μόνο εγώ ?

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Που πάμε ωρέ σήμερα χωρίς Instagram και Facebook ? Eχει κανείς άλλος πρόβλημα μ'αυτά - και αργό ιντερνετ - ή μόνο εγώ ?
Εγώ δεν έχω καν λογαριασμό σ' αυτά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εγώ δεν έχω καν λογαριασμό σ' αυτά

Στο ινσταγκραμ ούτε εγώ έχω αλλα στο facebook μου έχει ξεμείνει λογαριασμός που έχω απο χρόνια τότε που τα παιδιά μου ήταν μικρά και ήθελα να ελέγχω την κατάσταση... (φύλαγε τα ρούχα σου, κλπ) :)

Κυριακή πρωί..Με περίμενε καμιά ώρα μέσα στην λεκάνη για να τελειώσω με ένα τηλέφωνημα που είχα για να τον πάρω αγκαλιά.. :
Δέκα χρόνων μαντραχαλος θέλει αγκαλιές. :))

IMG_20190414_095118-01.jpg

Κυριακή πρωί..Με περίμενε καμιά ώρα μέσα στην λεκάνη για να τελειώσω με ένα τηλέφωνημα που είχα για να τον πάρω αγκαλιά.. :
Δέκα χρόνων μαντραχαλος θέλει αγκαλιές. :))

View attachment 160854
παιδάκι μου! φοβερός!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και μιας και μιλάμε για λεκάνη..... ο δικός μου 13 ετών ενώ είμαι στο μέρος.... ανεβαίνει στο νιπτήρα θέλοντας να έρθει να κάτσει στα πόδια μου το μούτρο!
4e934f4c717799a8e6087f094b64ba0d.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πανεμορφες ομορφιές !

Και ο δικος μου οταν παω στο μπανιο ερχεται (σπροχνοντας την πορτα και ανοιγοντας) και ανεβαινει στον νιπτηρα για να με εποπτευει.
Ειδικα οταν μπαινω στην μπανιερα εχει και ενα περιεργο υφος λιγο ανησυχητικο, λες και θα εβγαινε κανας κρκοδειλος απ το σιφωνι.

Status
Not open for further replies.