Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Να και μια Ζαμάν φου που βρήκα από τον δικό μου..Θα προτιμούσα να τον είχα κοντά μου βεβαια αλλά οι αρρώστιες δεν είναι μονάχα για τους ανθρώπους. Μια βδομάδα και κάτι κράτησε ο μικρούλης..Δεν άντεξε παραπάνω..Η ευθανασία έγινε με προτροπή του κτηνιάτρου. :(

Στην φώτο είναι υγιέστατος...Απλά γλυφοταν και τον πέτυχα λίγο πριν τον υπνο γι' αυτό φαίνεται κατσουφιασμενος.

View attachment 161316
σε μια εβδομάδα μόνο έφυγε; από τι εάν επιτρέπεται;

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε μια εβδομάδα μόνο έφυγε; από τι εάν επιτρέπεται;

Από το συκώτι του αδελφέ...Ρωτήσαμε και δεύτερο κτηνίατρο και μας είπε ότι οι πιθανότητες να ζήσει ήταν μια στις πέντε με έξι χιλιάδες..Το τρεναραμε αλλά δεν..

Αυτό πάντως που θα με κυνηγάει για μια ζωή ήταν το γεγονός ότι δεν άντεξα να τον θάψω..Δεν πήγα καν..Πήγε η γυναίκα μου με τον αδελφό της και τον έθαψαν κάπου στην Βάρη ...Έβαλαν και πέτρες από πάνω να μην τον ξεθάψουν τα αρπακτικά ...Τον θαψαμε με την κουβέρτα πάνω στην οποία συνήθιζε να κοιμάται...
Τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά; Ούτε που ξέρω..Σόρρυ αν σε ψυχοπλακωσα.

Αυτό πάντως που θα με κυνηγάει για μια ζωή ήταν το γεγονός ότι δεν άντεξα να τον θάψω..Δεν πήγα καν..Πήγε η γυναίκα μου με τον αδελφό της και τον έθαψαν κάπου στην Βάρη ...Έβαλαν και πέτρες από πάνω να μην τον ξεθάψουν τα αρπακτικά ...Τον θαψαμε με την κουβέρτα πάνω στην οποία συνήθιζε να κοιμάται...
Τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά; Ούτε που ξέρω..Σόρρυ αν σε ψυχοπλακωσα.
και εγώ μια γάτα μου δεν την είχα πάει εγώ για θάψιμο. δεν μπορούσα...

Aυτα τα λεμε για να ξεφωρτονουμε το βαρος, κατι σαν ψυχαναλυση, λες την λεξη για να ξελαφρωσεις...Αλλα τι ;
Εγω 40 χρονια κουβαλαω πονο μεσα μου.
Απο δεκατριων χρονων, το πρωτο μου γατακι, Μεγαλη Παρασκευη πρωϊ στο εξοχικο... ξυπναμε μαι τι να δουμε περα και κατω μακρυα στς γραμμες του τραινου.
Αστα...Ακομα 54 χρονων μαλακας δεν μπορω να το χωνεψω. Εκει πηγε ο πατερς μου με το φτυαρι τον κοιταγα απο το παραθυρο.
Το βλεπω ακομα σαν σκηνη,

Ελα ομως που υπηρχε μια γατουλα που ηταν αδεσποτη και ειχε ερθει ειχαν γινει φιλες και την υιοθετησαμε και αυτην.
Εμεινε εγγυος. Τοτε ηταν εποχες που δεν ειχε στειρωσεις και τετοια. Κραταγαμε τα γατια...

Απο κει και περα δυο-τρια-τεσσερα χρονια μετα,ημουν εγω που επαιρνα το φτυαρι το πρωϊ και κατεβαινα στον δρομο.

Για μενα αυτος ο πονος ειναι κανονικο πενθος οπως ανθρωπου. Δεν τα ξεχναω και τα βλεπω στον υπνο μου ακομα. Και μου δημιουργει ενα απολυτο συναισθημα ευτυχιας και ευφοριας οταν τους λεω βρε συ εισαι ζωντανο ;

Απο τοτε εχω σκληρηνει αρκετα, αλλα εχω παρει και αποφασεις στο σπιτι μου, που δεν παιρναν οι δικοι μου τοτε. Προσπαθοντας να μην ξαναςησουμε τετοια/

απο προχτεs το βραδυ ειμαι ασχημα κρυωμενοs. βουλωμενη μυτη, βουλωμενα αυτια, δεν νιωΘω γευση κλπ...
ποιο ειναι το Θεμα μου τωρα... χτεs το βραδυ ηρΘε ο αδερφοs τηs γυναικαs μου και με τον γιο μου παρεα κατσαμε να πιουμε ενα ουισκακι..
εβαλα μουσικη απο πικαπ και cdp και οκ.. μπασα μηδεν γιατι τα αυτια βουλωμενα... οι ηλεκτρικεs κιΘαρεs γιατι μου ακουγονται "πριονια" ?
τρομαξα λεω ..παω για πυκνωτεs... σημερα εβαλα τον av να οδηγησει τα ηχεια χωριs τον τελικο και δοκιμασα με αλλα ηχεια επισηs. το ιδιο σε ολουs τουs συνδυασμούs και πηγεs..
στα πριμα δεν υπαρχει προβλημα.
αρα το κρυωμα φταιει για τα "πριονια" ?
οι αλλοι δεν ξερουν να μου πουν ..και την πολικοτητα αναποδα να τουs βαλω, το ιδιο Θα τουs φανει..

Last edited by a moderator:
Kρυωμα τετοια εποχη βρε ;
Τεσπα μην κανεις τιποτα προς το παρων κοιτα πρωτα να περασει το κρυωμα και μετα τα ξαναακους.

Που σπαστικο το κρυωμα παντως...

Οντας αθρησκος ... θα ευχηθω Χριστος Ανεστη ....
μονο και μονο επειδη δεν βλεπω καποιον αλλο να το κανει.

Αγαπη, Συγχωρεση, Ταπεινοτητα, Aγαθη προθεση και Υγεια ...
(το τελευταιο το χωνω παντου, γιατι χωρις αυτο, μεταλλασσομαστε σε ζομπι)

-bye-

Και η εξηγηση του οξυμωρου (γιατι ενας αθρησκος ευχεται σε κατι που δεν πιστευει).

ΔΕΝ ειναι ασχημο να ευχεσαι κατι που φερνει τους ανθρωπους κοντα, ΟΛΟΥΣ τους χριστιανους κοντα,
και για ΟΛΟΥΣ τους αλτρουιστικα ορθους και πανανθρωπινους λογους (εστω και αν εχουν καταντησει
ευχες ....).

Εγω μπορει να εχασα την πιστη μου σε αναστασεις και μετα θανατον ζωη ... ομως ... ο Χριστος ηταν
υπαρκτο προσωπο και το κυριοτερο, το Μυνημα του > Αγαπατε Αλληλους. Χωρις Αγαπη και Συγχωρεση
και Ταπεινοτητα και Αγαθη προθεση ... ΔΕΝ ευχομαι καμια κοινωνια να αξιωσει να βρεθει και καταληξει.
Και αυτο ... δεν χρειαζεται κανεναν Θεο για να το κανεις Μυνημα στην ψυχη σου ! Τιποτα υπερφυσικο !

Η θελεις να συμβουν ετσι τα μελλουμενα (και οι κοινωνιες) ... η δεν θελεις !
Και δεν βλεπω τον λογο να μην το θελω ....

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οντας αθρησκος ... θα ευχηθω Χριστος Ανεστη ....
μονο και μονο επειδη δεν βλεπω καποιον αλλο να το κανει.

Αγαπη, Συγχωρεση, Ταπεινοτητα, Aγαθη προθεση και Υγεια ...
(το τελευταιο το χωνω παντου, γιατι χωρις αυτο, μεταλλασσομαστε σε ζομπι)

-bye-

Αληθώς Ανέστη!:ernaehrung004:

αυτο το κοκκινο μου αρεσει στο πασχα.. το άλλο ειναι υπερβολη ετσι οπως καταντησε...
IMG_20190426_152533.jpg
σπανιο πια στην πολη (σε τετοια ποσοτητα), εδω σε μια αλανα λιγο εξω απο τον Ασπροπυργο.
χρονια πολλα με υγεια σε ολους.

Αληθως Ανεστη.

Καλη ανασταση και στην Πατριδα.

ΩΠΑ !!!! τι ειδα;;; γενεθλια σημερα φιλε;;
να τα εκατοστησεις!!! (σειρα ειμαστε.. λιγους μηνες εγω πιο "παλιος" :laugh: )
και ο bykrie και ο leo1964 (που ξερω οτι διαβαζει σπανια πια)
αναφερω τα παιδια που ξερω.. μη παρεξηγηθω οτι αγνοω τα υπολοιπα μελη..
χρονια πολλα σε ολους σας...

Ευχαριστω πολυ Φιλε μου...
Ναι εχω γεννεθια αλλα εδω και καιρο δεν τα γορταζω... κανω πως ξεχνω :flipout: :2thumb22sup:

Ο παλιος ειναι αλλιως...

Status
Not open for further replies.