Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Aυτη την Λενιω :love: ... αθανατη την εχεις ματακανει :proud: ...
Θα πουλιεται η γκραβουρα της σε auction των Sothbies για 1 εκατομμυριο λιρες ! :laugh:

Tην αγαπάω, τι να κάνω?

:D

Χρήστο,πες μου ότι στήθηκε η μικρή για να την ζωγραφίσεις ... :)

Ε όχι δα!

Σιγά μη μου κάνει τέτοια χάρη.

Από φωτό είναι.

και τις φωτογραφίες με κόλπα τις βγάζουμε.

:flipout:

Νωρίτερα τα ψιλοβάλαμε με τη δικιά μου, και μου είπε κάτι σαν "εγώ δεν είμαι υπηρέτριά σου". Ε,για να μην κλιμακωθεί η σύρραξη της λέω και εγώ "Εσύ δεν είσαι η maid μου, εσύ είσαι η mermeid μου" ! Το λες και για άσμα του Μπουγά ε;

Tην αγαπάω, τι να κάνω?

:D

Εδω την αγαπαω εγω ρε συ, που δεν την εχω καν γνωρισει!
Χρηστο.... Πολυ καλο το πορτραιτο.. Περαν της καλλιτεχνικης πλευρας, εχει και προσωπικη τεχνοτροπια (καλα εμενα μου αρεσει και το μοντελο, οποτε δεν μπορω να ειμαι πολυ αντικειμενικος)

Εδω την αγαπαω εγω ρε συ, που δεν την εχω καν γνωρισει!
Χρηστο.... Πολυ καλο το πορτραιτο.. Περαν της καλλιτεχνικης πλευρας, εχει και προσωπικη τεχνοτροπια (καλα εμενα μου αρεσει και το μοντελο, οποτε δεν μπορω να ειμαι πολυ αντικειμενικος)

Σε ευχαριστώ από καρδιάς!

Μου δίνεις και κουράγιο να συνεχίσω τις περιπέτειές μου στην ζωγραφική.

Είναι η πρώτη φορά στην ουσία που ασχολούμαι και πήγα και διάλεξα την ακουαρέλα που είναι το πιο δύσκολο μέσο.

Χωρίς να το ξέρω βέβαια!

Νόμος του Murphy! :flipout:

Νωρίτερα τα ψιλοβάλαμε με τη δικιά μου, και μου είπε κάτι σαν "εγώ δεν είμαι υπηρέτριά σου". Ε,για να μην κλιμακωθεί η σύρραξη της λέω και εγώ "Εσύ δεν είσαι η maid μου, εσύ είσαι η mermeid μου" ! Το λες και για άσμα του Μπουγά ε;

Έπρεπε να της πεις "εσύ δεν είσαι η maid μου, εσύ εισαι η Handmaid μου" για να γίνει Βεζούβιος! :BDGBGDB55:

Αφιερωμένο στο Βλαδίμηρο ...
:speechless-smiley-0 :blink::blink:
ευτυχωs που το ειδα τωρα το μεσημερι.. αντε να με`παιρνε ο υπνοs αν το`βλεπα οταν το ανεβασεs!!

Status
Not open for further replies.