Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
δυστυχως οπως το μαντευα λιγες σελιδες πριν η γατα της γειτονισσας
παει.. την κοπανησε,, ετσι ειναι αμα δεν εχεις εμπειρια απο γατα και δεν ακους συμβουλες..
ποτε μονη σε μπαλκονι ας ειναι και στειρωμενη ολο και κατι θα της τραβηξει την προσοχη
το ενστικτο ειναι πανισχυρο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μην περιμένεις διαφορετική κατάληξη..Μπορεί να ξαναγυρίσει αλλά απ' ότι καταλαβαίνω,είναι σε ημι-αστεγη κατάσταση..

Οι γάτες αν είναι τυχερές και δεν πάθουν ατύχημα, συνήθως επιστρέφουν στο σπίτι τους. Μόλις καταλάβουν ότι για να τραφούν έξω πρέπει να δώσουν αγώνα, σε μια-δύο ημέρες γυρίζουν. Αρκεί να μην φανούν άτυχες.

πριν καμποσες μερες με παιρνει τηλ η μανα της συντροφου μου (στην δουλεια ειμασταν και οι 2) και μου λεει..,
-τον γατουλη σας τον εχω εγω.. μου χτυπησαν το κουδουνι οι γειτονες και μου ειπαν οτι το γατακι της κορης σου ειναι κατω απο ενα αυτοκινητο!
βγαινει εξω η γυναικα (μενει στον απο κατω οροφο), και με κατι παιχνιδια βγαζουν και πιανουν τον φοβισμενο Ταμπι..
ο κερατουκλης, πηδηξε απο το μπαλκονι κατευθειαν στον δρομο; πηδηξε στην νερατζια που τα κλαδια της φτανουν στο μπαλκονι και απο εκει κατεβηκε στον δρομο;
το σιγουρο ειναι οτι η εμπειρια δεν του ερεσε καθολου και απο τοτε μια φορα τον ειδα να πλησιαζει στην ακρη του μπαλκονιου.

Ρε σεις
πως γλιτωνουν απο τα νυχια αλλων γατιων (του δρομου) ?
Εγω, μια εφαγα απο τον Κατσουλινο (πηγα να τον χαιδεψω την ωρα που ετρωγε)
και μου εκανε το χερι σαγρε. Εαν ηθελε ... θα μου το οργωνε βαθυτερα.
Απλα δεν ειχε διαθεση.

Στον δρομο ? (... που πεφτει Star Wars)

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ρε σεις
πως γλιτωνουν απο τα νυχια αλλων γατιων (του δρομου) ?
Εγω, μια εφαγα απο τον Κατσουλινο (πηγα να τον χαιδεψω την ωρα που ετρωγε)
και μου εκανε το χερι σαγρε. Εαν ηθελε ... θα μου το οργωνε βαθυτερα.
Απλα δεν ειχε διαθεση.

Στον δρομο ? (... που πεφτει Star Wars)

και ομως Μανο, επειδη τον κατεβαζω μαζι μου οταν ταϊζω τα άλλα γατια, για καποιο λογο τον φοβουνται.
ισως γιατι δεν "μιλαει" πια την γλωσσα τους.. ισως γιατι καταλαβαινουν οτι κατι διαφορετικο εχει ΑΥΤΟ το πλασμα και ας μοιαζει με αυτα. κατι τα φοβιζει.. ισως το κουδουνακι.
μια μεγαλη γατα μονο τον αφηνει να την πλησιασει. τα μικρα τον μυριζουν με φοβο. η μανα τους δε, τρεχει μακρια! φαντασου οτι εμενα με πλησιαζει! τον μικρουλη οχι!

βλαδιμηρε ποτε μονο το γατι στο μπαλκονι
μη το ξεχνας
παντα καποιος να το επιτηρει..

βλαδιμηρε ποτε μονο το γατι στο μπαλκονι
μη το ξεχνας
παντα καποιος να το επιτηρει..

Νικο δεν μπορω να βαλω την αμμο μεσα. και χεζει ολη την ωρα σχεδον, γιατι η συντροφος δεν αντιστεκεται..
ασε το τι εκανε μια φορά οταν τον αφησαμε με αδειο το μπολακι του.. φωτο απο το viber δεν μπορω να ανεβασω.. οταν βρω τον τροπο, θα δεις......

Βλαδίμηρε, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μόνο του το γατί στο μπαλκόνι. Παίζεις με τη φωτιά φίλε.
Κακή εξ'αρχής η ιδέα να είναι η άμμος έξω. Τουλάχιστον όταν λείπετε, να τον κλείνετε μέσα και να βάζετε και την άμμο.

Βλαδίμηρε, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μόνο του το γατί στο μπαλκόνι. Παίζεις με τη φωτιά φίλε.
Κακή εξ'αρχής η ιδέα να είναι η άμμος έξω. Τουλάχιστον όταν λείπετε, να τον κλείνετε μέσα και να βάζετε και την άμμο.

Ετσι ακριβως ειναι.
Βλαδιμηρε, πρεπει να κανεις ενα update στον χωρο σου και στο τροπο που ζειτε. Αλλιως θα τον χασετε τον γατουλη.
Η λυση που εδωσε ο Νικος για οταν δεν ειστε εκει... αμμοδοχος κλειστη μεσα στο σπιτι. (Μπανιο κατα προτιμηση).
Αλλιως θα γινει το αναποφευκτο πιο γρηγορα απ'οτι περιμενει κανεις.
Οχι στο μπαλκονι απαρατηρητος και μονος.

Με κλειστή αμμοδόχο δεν θα έχετε τον γύρω χώρο γεμάτο άμμο (μετά τη χρήση) και δεν θα έχετε και μυρωδιές.
Υπάρχουν διάφορα σχέδια. Εγώ έχω αυτή της οποία το καπάκι ανοίγει και κατά το 1/3.

Διονυση κουμπαρε μου, λιγο μετα το ποστ σου κουνησε;;
το βαφτιστηρι σου ηταν αραχτο στον καναπε και κοιμοταν του καλου καιρου απ'οτι εμαθα. εγω στο Λ/Φ δεν καταλαβα τιποτα.
το θεμα με το μπαλκονι θα το λυσω. διαβαζω με προσοχη ολα τα γραφομενα απ'ολα τα παιδια.

Ελπίζω να περάσει η ψυχραιμία μου στο πνευματικό μου τετράποδο παιδί!
:smile:

Ελπίζω να περάσει η ψυχραιμία μου στο πνευματικό μου τετράποδο παιδί!
:smile:

που μολις ψαχναμε μεσα στο αχανες 2αρι που ζουμε (υπεροχα :proud:) επι ενα ολοκληρο τεταρτο!!
ντυθηκα να βγω εξω, λεω την κοπανησε -το'λεγαν τα παιδια... μεχρι που αχνα ακουσα το κουδουνακι του..
απο που σκ@τ@ βγηκε δεν καταλαβαμε! πρεπει να ειχε κρυφτει πισω απο κατι βιβλια.
(στην κρεβατοκαμαρα -την οποια ειχαμε "οργωσει" πριν)

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Μήπως είχε μπει στη ντουλάπα?

τις ανοιξαμε και αυτες!! οι σκανταλιες που κανει δεν περιγραφονται.. δεν ξερουμε απο που θα μας ερθει!!
αλλά τον λατρευουμε!!
(μεχρι και απο το .... μας εκοψε χτες και ..κοιμηθηκε μαζι μας!!) :flipout:

Status
Not open for further replies.