Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
μου φαινεται δεν εχω δει τιποτα ακομα!! :shot::laugh:

Από τα καλύτερα αγχολυτικά, είναι όταν θα έρχεται να κουλουριάζεται δίπλα σας, στον βραδυνό ύπνο, όχι τόσο πολύ το καλοκαίρι όσο το χειμώνα, κάτω από τα σκεπάσματα!
Δεν το αλλάζω με τίποτα!

ΥΓ
Υπενθυμίζω, και ας γίνομαι κουραστικός: (τον) προσέχουμε για να (τον) έχουμε!

Καλα νεα με τη χαμενη γατουλα
Επεστρεψε μονη και σκαρφαλωσε πισω στον β οροφο προφανως παλι μεσω του δεντρου απο το οποιο τη κοπανησε..
Αλλα αυτα ειναι σπανια οποτε προσοχη
Ποτε μονα σε μπαλκονια

μπα μη το λες απλα σταθηκε τυχερη
και το αφεντικο λεει δε θα την αφηνει να βγαινει στο μπαλκονι
ποτε μην πονταρεις στο θα γυρισει μονη της

Σήμερα έμαθα ένα νέο όρο.
Δύο κυρίες συζητάν και η μία λέει:
-Ο ανηψιός μου έφυγε Ιταλία. Γνώρισε μια ιταλίανα και έφυγε. Ερωτικός μετανάστης. :flipout:

Μπορεί όμως να αφήνει δαχτυλιές στους δίσκους και να τους σκάβει. Μετά τι θα κάνεις??? (συνέχεια από το άλλο νήμα)

rg211.jpg

Φιλοι μου, αυτο συνεβει οταν προσπαθησαμε να του περιορισουμε το πολυ φαϊ..
τον ταϊσαμε, φυγαμε για δουλεια και οταν πρωτη η συντροφος γυρισε, τον βρηκε εκει που βλεπετε..
με πηρε τηλ και μου λεει, ξερεις τι κανει αυτη την στιγμη ο Ταμπι; το και το..!!
βγαλτον φωτο της λεω.
ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2019-07-17_02-21-53.jpgΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2019-07-17_02-21-55.jpg
βουτηξε μεσα στη σαλτσα για τα μακαρονια απο ψητο στηθος κοτοπουλου ιδιοκατασκευης μου..
πως καταφερε και παραμερισε το καπακι.. ισως να τον βοηθησε το κουταλι που ειχα αφησει. αν δεν το'χα κανει, ισως να βρησκαμε την κατσαρολα κατω..
μετα απο το κατορθωμα, η κοιλιτσα ηταν παλι σαν πεπονακι και αυτος ευχαριστημενος γλειφοταν.

Φιλοι μου, αυτο συνεβει οταν προσπαθησαμε να του περιορισουμε το πολυ φαϊ..
τον ταϊσαμε, φυγαμε για δουλεια και οταν πρωτη η συντροφος γυρισε, τον βρηκε εκει που βλεπετε..
με πηρε τηλ και μου λεει, ξερεις τι κανει αυτη την στιγμη ο Ταμπι; το και το..!!
βγαλτον φωτο της λεω.
View attachment 163229View attachment 163230
βουτηξε μεσα στη σαλτσα για τα μακαρονια απο ψητο στηθος κοτοπουλου ιδιοκατασκευης μου..
πως καταφερε και παραμερισε το καπακι.. ισως να τον βοηθησε το κουταλι που ειχα αφησει. αν δεν το'χα κανει, ισως να βρησκαμε την κατσαρολα κατω..
μετα απο το κατορθωμα, η κοιλιτσα ηταν παλι σαν πεπονακι και αυτος ευχαριστημενος γλειφοταν.

χαχαχχαχαχαχαχχα :flipout:

Μην το συνδέεις με τον περιορισμό της τροφής που του δίνετε.

Έχουν τρομερή όσφρηση και του μύρισε η λιχουδιά.

Χαζό ήταν να το αφήσει?

Την άλλη φορά απλά βάλτε την κατσαρόλα μέσα στον φούρνο.
Αυτή την πόρτα δεν μπορεί να την ανοίξει!

Είναι τρομερά χαριτωμένο/αστείο το πόσο μεγάλο είναι το λουράκι του σε σχέση με τον ίδιο!

Όταν είχαμε την Γλύκα, αραιά και που έπαιρνε κανένα μπιφτέκι ή κανένα κομμάτι κοτόπουλο.
Με την Μινιόν, 4 χρόνια τώρα, δεν έχουμε τέτοια κρούσματα. Δεν ξέρω πόσο ρόλο έπαιξε ότι, πάντα, στις γάτες μας, δίναμε μόνο τη τροφή τους και καθόλου από το δικό μας φαγητό.

Και εγώ ποτέ δεν έδωσα σε γάτα μου από τη δική μου τροφή.

Παρόλα αυτά, το Λενιό μου το είχα τσακώσει να τρώει από μπιφτέκια και ψάρια μέχρι λουκάνικα και τυριά.

Κάθε φορά έπαιρνε το πιο αθώο ύφος που μπορείς να φανταστείς!

:flipout:

Η Μινιόν έχει φάει τα πιο κουφά: πράσινη σαλάτα, μπακλαβά!!! και τρελλαίνεται για γιαούρτι. Το δικό μου, που του ρίχνω ταχίνι, δεν το προτιμά αλλά όταν είναι σχέτο, το τσακίζει.
Όταν είναι εδώ η μάνα μου και βλέπει ότι η Μινιόν τρώει από το κουτάλι μας, φρικάρει...

Last edited:
Status
Not open for further replies.