Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πολύ δύσκολο να βρεθεί λίγο ψωμάκι να το κάνεις να έρθει προς το μέρος σου.

Kαλη ιδεα.

Μια φορα προσπαθησα να πιασω παπια (να την χαιδεψω) και εφαγα τα μουτρα μου.
Ημουν Πεμπτη η Τεταρτη δημοτικου. Μακαρι να ειχα παει με τα "σχετικα".

Παιδιά καλως ή κακώς φύγαμε. Εκεί αν μη τι άλλο είχε κόσμο να την ταΐζει καθημερινά, και μάλλον έχει βρει ισορροπίες αφού είναι ήδη καιρό. Εμείς σε 2 μέρες εξαφανιζόμαστε, αν δε βρίσκαμε αξιόπιστη άκρη, μάλλον χειρότερα θα ήταν μόνη της σε μια γειτονιά του Γέρακα.

Τελικά δεν μας το επιβεβαίωσε κάνεις..Είχε όντως πρωτεινες;
Στην Αμερική πρέπει να παίζουν σοβαρά νύχια,όχι αστεία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για άλλη μια χρονιά διακοπές στο χωριό..Δεν με χαλάει καθόλου..Παρέα με την Μιλιτσα της μάνας μου.
Αυτοκόλλητη. :)

Για άλλη μια χρονιά διακοπές στο χωριό..Δεν με χαλάει καθόλου..

Τα τελευταία 36 χρόνια μου διακοπές στο χωριό κάνω. Από τα 18 ως τα 28 μου πήγαινα κι αλλού για ξεκάρφωμα, για παρέα ή και για καμιά γκόμενα. Τώρα που μεγάλωσα και ξανάγινε δικός μου ο χρόνος μου, δύσκολα το αλλάζω.

Μια φορά το άλλαξα πρόπερσι και πήγα σε νησί Ιονίου για να μη με λένε γύφτο που δεν πάω τη γυναίκα μου (ξένη) να δει κάνα άλλο μέρος της Ελλάδας, και στο πρώτο άγευστο, πλαστικό και χρυσοπληρωμένο καλαμαράκι με φόντο ινσταγκραμικά ψώνια, η ίδια μου το ξέκοψε.

Πουθενά αλλού τέτοια αίσθηση χαλάρωσης και yolo.

Τα τελευταία 36 χρόνια μου διακοπές στο χωριό κάνω. Από τα 18 ως τα 28 μου πήγαινα κι αλλού για ξεκάρφωμα, για παρέα ή και για καμιά γκόμενα. Τώρα που μεγάλωσα και ξανάγινε δικός μου ο χρόνος μου, δύσκολα το αλλάζω.

Μια φορά το άλλαξα πρόπερσι και πήγα σε νησί Ιονίου για να μη με λένε γύφτο που δεν πάω τη γυναίκα μου (ξένη) να δει κάνα άλλο μέρος της Ελλάδας, και στο πρώτο άγευστο, πλαστικό και χρυσοπληρωμένο καλαμαράκι με φόντο ινσταγκραμικά ψώνια, η ίδια μου το ξέκοψε.

Πουθενά αλλού τέτοια αίσθηση χαλάρωσης και yolo.

Στην Κέρκυρα την πήγες; Αν ναι, την πήγες στη σωστή θάλασσα αλλά σε λάθος νησί. Του χρόνου να πάτε Λευκάδα ή Ιθάκη και θα με θυμηθείτε.

Για άλλη μια χρονιά διακοπές στο χωριό..Δεν με χαλάει καθόλου..Παρέα με την Μιλιτσα της μάνας μου.
Αυτοκόλλητη. :)

αυτη ειναι η Μιλιτσα και αυτος ( ποδι-χερι δλδ.. εισαι εσυ;; )

Στην Κέρκυρα την πήγες; Αν ναι, την πήγες στη σωστή θάλασσα αλλά σε λάθος νησί. Του χρόνου να πάτε Λευκάδα ή Ιθάκη και θα με θυμηθείτε.

μεγαλο μερος η Κερκυρα.. εχει και για τουριστες, εχει και για ντοπιους.......

ΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2019-08-10_22-00-32.jpgΓŽΒ΅ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±_Viber_2019-08-10_22-01-22.jpg
νεο αγαπημενο μερος υπνου.. οταν ακουμε μουσικη παρακαλω....
και φοβομουν οτι δεν θα του αρεσει το metal.. εδω τον παιρνει ο υπνος!!
death θα του βαλω οταν γυρισουμε απο το χωριο..
αυριο πρωι, τον πουλο!!!

Λοιπον,
ο Ταμπυ πρεπει να εγραψε το τραγουδι .... wherever I lay my hat, that's my home !
Το hat ... το προσθεσαμε εμεις οι humans ... μεταγενεστερα.
Το αυθεντικο ειναι "wherever I lay myself, that's my home".

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Λοιπον,
ο Ταμπυ πρεπει να εγραψε το τραγουδι .... wherever I lay my hat, that's my home !
Το hat ... το προσθεσαμε εμεις οι humans ... μεταγενεστερα.
Το αυθεντικο ειναι "wherever I lay myself, that's my home".

σωστο!! :laugh:
να τον δω σε καμποσες ωρες (με το καλο) που θα'ναι σε άλλο σπιτι -και χαωδες σε μεγεθος μαλιστα-, τι θα κανει.. :laugh:
εγω απο την μερια μου ειμαι σιγουρος να σου πω την αληθεια.. θα ξετρελαθει!
αυτος δεν ειναι σπιτογατος. του αρεσει η σουλατσα! δεν τολμω να παω να ανοιξω την πορτα και πεταγεται σαν βελος εξω! τρεχει ή στο παραθυρο που βγαζει στην πισω αυλη, ή στην εξωπορτα που βγαζει στον δρομο. γρατζουναει το τζαμι να του ανοιξω για να βγει. την τελευταια φορα με επιασε και κοροϊδο. βαζω το κλειδι να ανοιξω για να μπω στο διαμερισμα και την ειχε στημενη απο μεσα! με το που ανοιξα, βουρ εξω αυτος!!

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

View attachment 163587View attachment 163588
νεο αγαπημενο μερος υπνου.. οταν ακουμε μουσικη παρακαλω....
και φοβομουν οτι δεν θα του αρεσει το metal.. εδω τον παιρνει ο υπνος!!
death θα του βαλω οταν γυρισουμε απο το χωριο..
αυριο πρωι, τον πουλο!!!

Tι μου θύμισες.....
Η Λουλού, ένα επανιέλ μπρετόν που μας "έφυγε" πριν απο ενάμισι χρόνο, είχε επιλέξει ως αγαπημένο της μέρος για ύπνο μπροστά ακριβώς από το sub!!!!

παιδια, σας αφηνω για καμποσες μερες, θα παρω το λαπτοπ μαζι και αν βρω δικτυο τα λεμε...
ως τοτε, ....-bye-

Kαλες διακοπες καλο δρομο και να προσεχεις τον Ταμπυ. Απεκτησες εργασια και στις διακοπες αν δεν το καταλαβες. Θελει να τον εχεις παντα στο νου σου και να βλεπεις που ειναι που παει εκει στα "ξενα".
Καλα να περασετε.

Status
Not open for further replies.