Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Στην Κέρκυρα την πήγες; Αν ναι, την πήγες στη σωστή θάλασσα αλλά σε λάθος νησί. Του χρόνου να πάτε Λευκάδα ή Ιθάκη και θα με θυμηθείτε.

Ζάκυνθο πήγαμε. Δεν είναι πως δεν ήταν ωραία, υπέροχες παραλίες βρήκαμε, για όλα τα γούστα, ούτε μέναμε σε κάνα πολύ ξεφτιλισμένο τουριστικό μέρος. Απλά η αίσθηση ελευθερίας που'χεις στο χωριό, το φανταστικό φαί, η μηδενική υποψία ουράς, το ανύπαρκτο σήμα 3G, η γενικότερη αγριάδα, η έλλειψη στάνταρ "διασκέδασης" πέρα απ'το να κοιτάς τον ουρανό, το να ξυπνάς χωρίς "πρόγραμμα", όλα αυτά τελικά είναι για μένα αυτό που λέγεται διακοπές.

Ωραία μαγαζιά, πρόγραμμα, και "things to do" έχουμε και τις υπόλοιπες 48 βδομάδες του χρόνου. Το παν είναι το Pause που σε τέτοιο ολικό βαθμό μόνο στα μέρη σου μπορείς να πατήσεις. Φέτος μου έλλειψε γιατί το χάρηκα μόνο λίγες μέρες, το μεγαλύτερο διάστημα χρειάστηκε να το βγάλω στην Αθήνα. Του χρόνου με το καλό...

Εμεινα μόνος στην Αθήνα να κρατάω τα μπόσικα.

Δεν με πειράζει,μαθημένος είμαι τα τελευταία χρόνια.

Αλλωστε όπου και να πας θα γίνεται χαμός.

Εδώ τουλάχιστον είναι σχεδόν άδεια,οπότε έχει και αυτό την ομορφιά του.

Πάντως για το "καλό" φαγητό που ανέφερε ο Ιάσωνας,είναι και πού θα πέσεις.

Καλό είναι να ρωτάς τους ντόπιους που ξέρουν.

Ετσι κάνουμε εμείς τα τελευταία χρόνια στο Ξυλόκαστρο και τρώμε καλά.

Σπύρο,η μιλίτσα είναι μια γλύκα να την φροντίζεις και να περνας καλά στο χωριό..:)

Εγω ομως εχω ενα παραπονο. :nounder:
Ηθελα να βλεπω και την ουριτσα της Μιλιτσας (να πηγαινει περα-δωθε). :love:

Κανει την κλασσικη κινηση δεξια-αριστερα ? :rolleyes:
Η αυτην που εγω ονομαζω .... ελικοφτερο ? :laugh:

O ενας απο τους 3 (πλεον) γατους μου παντως και ο πιο ....τροφαντος αλλαζει θεση καθε 20 λεπτα αναλογα που φυσαει το αιρκοντισιον.

Μιλαμε για μεγαλη λερα τωρα στην προηγουμενη του ζωη σιγουρα ηταν σκυλος.

O ενας απο τους 3 (πλεον) γατους μου παντως και ο πιο ....τροφαντος αλλαζει θεση καθε 20 λεπτα αναλογα που φυσαει το αιρκοντισιον.

Μιλαμε για μεγαλη λερα τωρα στην προηγουμενη του ζωη σιγουρα ηταν σκυλος.

Ή πολιτικός!

Vlad καλά να περάσετε,καλή ξεκούραση κ περιμένουμε νέα του Ταμπι.

Βρε Ιάσωνα, μήπως να κανονίζαμε κανένα καφέ στην Αθήνα μιας κ είσαι εδώ;

γεια σας παιδια,
γυρισαμε ολοι σωοι και αβλαβεις! πιο ευτυχης απο ολους ο Ταμπακος! ενα πραγμα καταλαβα οτι εμαθε. οταν καθεται πολλες ωρες στο κλουβι του, κατι ευχαριστο εχει μετα..
κιχ δεν εκανε στον γυρισμο. στο πηγαινε νιαουριζε και ησυχαζε μονο με το a/c. οταν τον εβγαλα μια φορα μηπως θελει τσισα ή κατι, απο τον φοβο του δεν μου αφηνε τα χερια..
στο χωριο το τι εκανε δεν λεγεται και με το σπιτι (μεγαλο σε ΤΜ) ξετρελαθηκε απο την πρωτη στιγμη!
αντε και καλο υπολοιπο καλοκαιρι.. απο αυριο κιολας εγω, ..δουλεια..!

Καλως σας βρισκουμε εκ νεου
Πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με τον Ταμπυ :a0210:

αντε να "τσιτωσω" λιγο τον αγαπητο μου Δ.Δ. ..
IMG_20190814_171554[1].jpgIMG_20190814_171719[1].jpg
γρηγορα πηρε χαμπαρι το αδειο τεραστιο κρεβατι και όποτε ηθελε ησυχια, κοιμοταν με τις ωρες χωρις να τον ενοχλει κανεις.
μια μερα τον ψαχναμε.. λεω, που να'ναι ο χεστης.. βγαινω εξω και που τον βρισκω....

στο θεμα του μεγαλοσωμου Ρουντι, τα πραγματα πηγαν οπως τα περιμενα..
τον κραταγα στο χερι μου και τον πλησιασα στον φραχτη.
ε.. δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω.. δεν τολμησε καν να πλησιασει ξανα.

ο οποιος "θανασιμος εχθρος" ειναι τοσο φιλικος με τους ανθρωπους, που ακομα και με τους κλεφτες παιζει...
και με τον Ταμπυ θα'παιζε.. :flipout:

Status
Not open for further replies.