Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
ειχε ανεβει στην ταρατσα ο μαγκας και εξερευνουσε το μερος που βρεθηκε

Χαχαχα...
Γνωστά κατιναριά οι γάτες. Όπως κάποιες ηλικιωμένες που είναι αραχτές στο παράθυρο ή το μπαλκόνι και κόβουν κίνηση.

Κουκλάκι ο Τάμπυ!

Πραγματικά κουκλάκι!

Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι βλέπω ένα ζωάκι που για πρώτη φορά αισθάνεται απόλυτη ασφάλεια.

Σε εσάς το οφείλει αυτό Vlad!

Εύγε!

αυτο δεν κανουν οι αιλουροι οταν εχουν γεματες κοιλιες;
τα μικρα παιζουν οταν δεν κοιμουνται. ετσι και ο μικρουλης :laugh:

Δεν χρειαζεται να εισαι cat expert για να αντιληφθεις ποσο ... ευτυχισμενος ειναι ο Ταμπυ.
Ο υπνος του ... ειναι ΒΑΘΥΣ και αταραχος :sleep: (οπως ΠΟΤΕ δεν ειναι ο υπνος μιας γατας
που ζει στον δρομο !!!)

εκει στην φωτο που ειναι στο μεγαλο κρεβατι και κοιμαται, φαινονται κατι εργαλεια. ξηλωνα τα αλουμινια για να αλλαξω τα ροδακια.. αρχισα ξανα την δουλεια και δεν εδωσε την παραμικρη σημασια ενω ο θορυβος απο το δραπανο και την καστανια του βιδολογου καθως και απο το σφυρι ηταν εντονος. ξυπνησε οταν χορτασε τον υπνο.
τις πρωτες 1-2 μερες φοβοταν το γαυγισμα του Ρουντι. μετα καταλαβε οτι ο σκυλος δεν μπορει να σκασει μυτη και ουτε σ'αυτο εδινε σημασια.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ναι βλαντιμάκο μου.

Θες να το πειράξεις?

Καλό θα του κάνεις είμαι βέβαιος.:grinning-smiley-043

όποτε θες πες μου να'ρθω να το παρω και να το κανω οπως πρεπει να'ναι ηχητικα ενα technics.
μου'στειλε ο Πανικος μια καλωδιωση βραχιονα με μεταξωτη καλτσα, σκετη μουρλια!! θα σου βαλω και το κορδονι αρμων οπως στο δικο μου, καθως και βαλβολινη στον αξονα.
θα πεταχτω μεχρι τον Πειραια και για το μαγικο διπλο ματ και αν δεν δεις διαφορά, θα σου χαρισω τον Ταμπυ!!!! :laugh:
(στο ποστ μου βεβαια, αναφερομουν στο ..μην πεσεις στην αναγκη μου αν σου βγαλει βλαβη.. φυσικα εκανα πλακα...) :flipout:

Mα ξέρεις τι είναι να έχεις 18 βαθμούς διαφορά θερμοκρασίας μέσα σε λίγες ώρες?

Όλοι με τον λαιμό είμαστε.

Status
Not open for further replies.