Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Δεν την ξέρω την υπόθεση αυτή.

Πάντως στην ουσία η υποβοηθούμενη αυτοχειρία είναι η ευθανασία.

Υπήρξαν πολύ σημαντικές υποθέσεις στο εξωτερικό πάνω σε αυτό το θέμα.

Βλέπεις στην υποβοηθούμενη αυτοχειρία δίνεται η δυνατότητα να φύγει κάποιος με ήπιο τρόπο, περιτριγυρισμένος από συγγενείς και φίλους.

Όπου αυτό δεν επιτρέπεται και νομικά υπάρχει μόνο η αυτοχειρία αν παραστούν συγγενείς ή φίλοι διώκονται ποινικά.

Παίζεις με τα λόγια Παναγιώτη.

Αν δεν αντιλαμβάνεσαι τον απόλυτο κανόνα που έθεσες με τα λόγια σου, τότε ξαναδές τι είπες.

Όχι, δεν έχουν όλοι τον φόβο του θανάτου. Καθόλου δεν ισχύει αυτό. Ούτε είναι ο φόβος του θανάτου ο μέγιστος φόβος (για όλους όσους φοβούνται το θάνατο).

Αν νομίζεις κάτι τέτοιο κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν καθορίζεται η ζωή όλων από αυτό τον φόβο.

Επίσης άσε την ψυχαναλυτική σχολή κατά μέρους γιατί ήδη έχεις αναφερθεί 2 φορές σε αυτή με αντιφατικό τρόπο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ούτε αυτή κατανοείς από όσο φαίνεται για να την αναφέρεις έτσι.

Κανενός η δήλωση δεν είναι επιχείρημα αλλά μόνο δήλωση δεν σου έδωσα. σου έδωσα παράδειγμα πράξης.

Το ότι αφορά λίγους δεν σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι άκυρο και ότι "σε όλους ο φόβος του θανάτου υπάρχει πάντα ή απλά τον ξεχνάνε με τεχνάσματα".

Ούτε σου είπα πουθενά ότι εσύ ανακάλυψες πως όλοι φοβούνται τον θάνατο (για να σε τιμάει κάτι τέτοιο). Σου είπα ότι κάνεις λάθος όταν λες κάτι τέτοιο.

Σου έδωσα και παράδειγμα και σου ανέλυσα και κάποια ελάχιστα πράγματα.

Επειδή όμως εσύ το αντιμετωπίζεις σαν παιχνίδι και όχι σαν κουβέντα δεν θα κάνω άλλο τον κόπο!
Καλά. Το αντιμετωπίζω σαν παιχνίδι, δεν καταννοώ, παίζω με τα λόγια. Μην κάνεις τον κόπο, δεν δύνασαι άλλωστε. Προσβάλεις συνεχώς.

Καλά. Το αντιμετωπίζω σαν παιχνίδι, δεν καταννοώ, παίζω με τα λόγια. Μην κάνεις τον κόπο, δεν δύνασαι άλλωστε. Προσβάλεις συνεχώς.

Δεν σε πρόσβαλλα πουθενά. Σε αντίθεση με εσένα.

Το αν δύναμαι ή όχι, δικό θέμα. Εσύ δεν μπορείς να το κρίνεις όμως.

Δεν θα κάτσω όμως να παίζω με εξυπνάδες του να ακούω δηλώσεις-ταμπέλες που να αφορούν το σύνολο της ανθρωπότητας και με τα να λένε "Δεν έθεσα κάποιον κανόνα".

Ή ειρωνείες του τύπου "Αν αναφέρεσαι στο οτι όλοι φοβούνται τον θάνατο με τιμά να λες πως εγώ το ανακάλυψα αλλά εχει προηγηθεί όλη η ψυχαναλυτική σχολή".

scripta manent, εκεί είναι δες τα.

@SR71B Μάνο, πόσο έχει ο μήνας σήμερα?
91 Αυγούστου
Αν δεν χαλάσει ο καιρός το ΣΚ με βλέπω τη Κυριακή να γράφω για 95 Αυγούστου από τη παραλία της Βουλιαγμένης.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

@SR71B Μάνο, πόσο έχει ο μήνας σήμερα?
91 Αυγούστου
Αν δεν χαλάσει ο καιρός το ΣΚ με βλέπω τη Κυριακή να γράφω για 95 Αυγούστου από τη παραλία της Βουλιαγμένης.

λενε θα ριξει καρεκλες

Πάντως πολλοί φοβούνται τον πόνο, και όχι τον θάνατο αυτό καθαυτό.

Ο θάνατος είναι το τέλος του πόνου, αλλά δεν φτάνει ακαριαία παρά για ελάχιστους. Για πολλούς η πορεία προς το θάνατο είναι αργή και επίπονη.

(Ο πόνος μπορεί να είναι σωματικός, αλλά και ψυχολογικός - που είναι το ίδιο επίπονος... Προφανώς αν κάποιος είναι χαρούμενος, υγιής και περνάει καλά και διασκεδάζει, δεν σκέφτεται να πεθάνει. )

Θα φορεσει σκαφανδρο ... με υαλοβαμβακα.:flute:

Δεν πρεπει να χαλασει το σκορ του :rolleyes: ....
95 Αυγούστου κύριοι!
Θερμοκρασία στη σκιά 22 βαθμοί, άπνοια με εξαιρετικά διαυγή ατμόσφαιρα.

Από τα πιο ωραία μπάνια της χρονιάς !

0063f2e5cc6c1760004e456af15475a7.jpg

Πέθανε η Μαρί Λαφορέ, πανέμορφη στο "Γυμνοί στον ήλιο" (Plein soleil)......

EIcjPesW4AAlX6e.jpg

....γερνάμε επικίνδυνα

Θα της καναμε και ενα αφιερωμα (στο νημα το ΚΑΛΟ :rolleyes:) ... αλλα τεσπα !

Κοιταχτε πως εδειχνε το 2008 ... :love: ...

file.jpg

Οταν εχεις ΜΑΤΙΑ και ΜΑΛΛΙ :love: .... εισαι ακομα ΘΕΑ :worshippy: (σε οποια ηλικια)

Κάτι δεν πάει καλά. Μέσα σε λίγες μέρες που είμαι στα Γιάννενα για δουλειά, έχω ακούσει τόσα ψέματα όσα έχω ακούσει μαζεμένα στη ζωή μου.
Πες πως είμαι εγώ ο γκαντέμης, δεν μπορεί...

Τι να σου πω? όλα σχετικά με δουλειά, "θα έρθω σίγουρα" και δεν τον είδαμε ποτέ, "δεν το έκανα εγώ" όταν βρήκα τι ζημιά είχε κάνει παλιότερα και έκανε πως δεν την ήξερε, δικαιολογίες του κ... κτλ κτλ κτλ
Ένταξει, λέμε και ακούμε διάφορα, αλλά τόσο το ένα πίσω από το άλλο τι να πω? ίσως αλλάξουν τα πράγματα. Πες πως ήταν μια κακή αρχή...

Τι να σου πω? όλα σχετικά με δουλειά, "θα έρθω σίγουρα" και δεν τον είδαμε ποτέ, "δεν το έκανα εγώ" όταν βρήκα τι ζημιά είχε κάνει παλιότερα και έκανε πως δεν την ήξερε, δικαιολογίες του κ... κτλ κτλ κτλ
Ένταξει, λέμε και ακούμε διάφορα, αλλά τόσο το ένα πίσω από το άλλο τι να πω? ίσως αλλάξουν τα πράγματα. Πες πως ήταν μια κακή αρχή...
Τα ψέματα είναι μέσα στο πρόγραμμα...
Μια μέρα ήμασταν στο γραφείο με το αφεντικό μαζί με άλλους μηχανικούς και λέει φωνάξτε δύο συγκεκριμένους εργολάβους του εργοταξίου...
Οι εργολάβοι εν τω μεταξύ 50-55 χρόνων και τσακώνονταν μεταξύ τους σαν δεκαπεντάχρονα μπροστά στο αφεντικό, όχι δεν το έκανα εγώ όχι το έκανες εσύ, κανείς δεν είχε τα αρχ.... εεεε τα παντελόνια να πει ναι εγώ φταίω κλπ

Status
Not open for further replies.