Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ανηψούλα μου (Παυλίνα).

Όταν ήταν 2,5 - 3 χρονών ξυπνάει το πρωί, τρέχει σε εμένα μου δίνει ένα φιλί και μου λέει "Παντόφλα"! Όλο νάζι!

Α, ευχαριστώ της λέω, αλλά τι παντόφλα?

"Μόλις σου είπα καλημέρα στα Κινεζικά"! απαντάει!

Μπράβο Παυλίνα μου, αλλά εννοείς "σαγιονάρα"....

Και πετάει την ατάκα "ναι αυτό είναι αλλά δεν θυμόμουν ποιο πατούμενο ακριβώς, για αυτό σου είπα παντόφλα"! :flipout:

Μπήκατε στην (σχολική) αίθουσα, καθήσατε στά θρανία, μπαίνει και ο καθηγητής (-γήτρια) και λέει "Βγάλτε μιά κόλλα, πρόχειρο διαγώνισμα!"........."Γηρυόνης : τι; ποιός; πού; "
Εννοείται χωρίς κινητά, ίντερνετ και άλλα τέτοια.........>>>> Λευκή κόλλα (εγώ). Εσείς;
Η φαντασία στη μετεωρολογία...

Κλασσικός λίβελος των "πολιτισμένων" Ευρωπαίων, ο ντάισενμπλουμ λογικά τον είχε διαβάσει προσεκτικά. Εγώ σταμάτησα εδώ:
"Ισχυρίζεται πως δεν είναι γεννημένος για τη γεωργία: φοβάμαι πως έχει δίκιο. Η γεωργία απαιτεί περισσότερη υπομονή, περισσότερη θέληση και μεγαλύτερη προσήλωση, χαρακτηριστικά που οι Έλληνες δεν είχαν ποτέ τους. Τους αρέσουν τα μακριά ταξίδια, οι τολμηρές επιχειρήσεις, η ριψοκίνδυνη κερδοσκοπία. Ο Έλληνας βρίσκει τη θέση του στην πόρτα ενός μαγαζιού όπου προσελκύει τους πελάτες ή πάνω στη γέφυρα ενός πλοίου όπου διασκεδάζει τους επιβάτες. Καθισμένος, ευχαριστιέται την αρχοντιά του· όρθιος, θαυμάζει την κομψότητά του· αλλά τον απωθεί η ιδέα να σκύψει πάνω από τη γη. Οι γεωργοί μας θα τον θεωρούσαν άεργο, αλλά θα είχαν άδικο· δουλεύει με το μυαλό."

Mερικες φορες βρε Νικο ... μου δινεις την εντυπωση οτι ηρθα ΧΘΕΣ στην Ελλαδα.
Ολα, τοσο καλως καμωμενα σ'αυτον τον τοπο, πια ? :nounder:
Oμως, ας μην μπουμε σε διελκυνστιδα.

Το λινκ ειναι η αποψη καποιου ξενου (αλλα φιλελληνα, απ'οσο διαβαζω).
Ας διαβαστει και ας πεταχθει στα σκουπιδια.

Παίδες, υπήρξε λόγος, υπήρξε αντίλογος, ας τελειώσει εδώ η κουβέντα γι'αυτό. Είπαμε να μην μπλέκουμε πολιτικά στο φόρουμ, και η κουβέντα αυτή νομοτελειακά (αν όχι ήδη) θα πάει εκεί. Όπως ξέρετε, δε μ'αρέσει το σφουγγάρισμα, οπότε τα αφήνω τα από πάνω, με την προϋπόθεση να πάμε παρακάτω.

Αν όχι, θα αναγκαστώ να σβήσω τα πάντα εξαρχής (της κουβέντας).

Ολα καλα στην Ηπειρο και στα βορεια Επταννησα ;;
Τον νιωσατε τον σεισμο ; Τρομαζει αυτο που εγινε στην Αλβανια, 6,3 λεει. Πολυ μεγαλη βαθμιδα στην κλιμακα Ριχτερ.

Εδω στην Θεσσαλονικη ... ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ε βεβαια ... ηταν και τα 4 τα ξημερωματα ... :sleep:

Εσεις εκει με τις πλυμμηρες πως τα πατε ?

Κατι ειπαν οτι η Νικαια πνιγηκε στο νερο !

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εδω στην Θεσσαλονικη ... ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ε βεβαια ... ηταν και τα 4 τα ξημερωματα ... :sleep:

Εσεις εκει με τις πλυμμηρες πως τα πατε ?

Κατι ειπαν οτι η Νικαια πνιγηκε στο νερο !

Εμεις ειχαμε καταστροφες. Στην περιοχη μου χαθηκαν πεντε ατομα και πολλες εκαονταδες οικογενειες ξεσπιτωθηκαν.

Αλλα απο χτες λες και ο καιρος ξεθυμανε βγηκε ηλιος ανεβηκαν θερμοκρασιες. Και συνεχιζουμε...

Κριμα σε οσους χαθηκαν και ξεσπιτωθηκαν.
Ειχατε καιρο να δειτε τετοιες θεομηνιες ... η δεν ηταν κατι αναμενομενο ?

Καιρο εχουμε να δουμε αλλα παρθηκαν προληπτικα μετρα. Για παραδειγμα το 2011 (αν θυμαμαι καλα) ειχαμε πολυ περισσοτερα θυματα (16 και μονο σε μια πολη) με μικροτερο βαθμο καταιγιδας.
Alert Rouge πρωτη φορα στην περιοχη αλλα ας θυμηθουμε οτι πριν 40 χρονια δεν υπηρχαν βθμιδες αλρτ.

Γινονταν παντα θεομηνιες. Απλα τωρα με την εξαπλωση οικισμων αποψιλωση κλπ συν εκτασεις καλιεργιων αντι για δαση και εκτροπη ρευματων το νερο δεν κρατιεται οπως πριν.

Αυτο που ηταν πρωτοφανες αντιθετα και προβληματιζει την επιστημονικη κοινοτητα ειναι ενας σεισμος 5,4κατιτις που εγινε βορεια στα ορεινα με αρκετες υλικες ζημιες σε σπιτια εκει (παλαια με χοντρους τοιχους και πετρινα).
Αυτο ειναι πρωτοφανες φαινομενο και γινεται συμβουλιο για να βρεθουν εξηγησεις. Γιατι ποτε δεν ειχε γινει, δεν ειναι σεισμικη περιοχη και εγινε σε πολυ χαμηλο βαθος. Μολις 5 Κμ. Δεν γνωριζω απο σεισμους πως και γιατι, γνωριζω ομως οτι "οι ειδικοι" θορυβηθηκαν και ψιλοανησυχουν...

Θυμίζω ότι τα πολιτικά νήματα έκλεισαν όχι επειδή δε μας άρεσαν τα συγκεκριμένα, αλλά ως αποτέλεσμα του ότι απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις εδώ.

Όταν κάποιος γράφει ένα πολιτικό σχόλιο, όταν αυτό δε μπορεί να απαντηθεί λόγω κανονισμών, τότε αν παραμείνει ως έχει και αναπάντητο, ουσιαστικά καταντάει προπαγανδιστικό.

Κατά συνέπεια, διαγράφησαν όλα (και όσα σχετικά ακολούθησαν).

Πάμε παρακάτω.

Last edited:
Status
Not open for further replies.