Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Μου έλεγε ένα Αυστριακός προχθές, οτι πέρυσι 20 Δεκεμβρίου είχαν 20 βαθμούς. Το χιόνι στις Άλπεις που υπάρχει τώρα στις πίστες ski είναι τεχνητό. Η εξάρτηση της Αυστρίας από τον τουρισμό & ski είναι τεράστια. Ολόκληρα χωριά μαζεύουν λεφτά για μηχανές τεχνητού χιονιού, γιατί αλλιώς τουρισμός γιοκ.
Και το τραγικό είναι όπως μου το είπε: "Αν στις επόμενες εκλογές επαληθευθούν οι προβλέψεις, θα είμαστε η πρώτη χώρα με κυβέρνηση εθνικιστών & πρασίνων που ζει από τον τουρισμό που βασίζεται σε τεχνητό χιόνι, που για να παραχθεί καταστρέφει το περιβαλλον".
Αυτά που ζούμε δεν υπάρχουν. Δυστυχώς.

Άσχετο, αλλά τελικά οι άντρες είμαστε πολύ απλοϊκά όντα. Πόσο καλύτερα αισθάνομαι, μετά από μια καλή κρεοφαγία, με καλό κρασί! Και στην επιστροφή να ακούω στο τούτου "Love is like Oxygen" και μετά Al Green - Let's Stay Together (τι σκηνή κι αυτή στο pulp fiction!!!).
Και μετά χαπάκι για τη χοληστερίνη, μόλις φτάσω σπίτι. Joke. Κι ύστερα λέω για τους Αυστριακούς.

Να γερνας με αυτοσεβασμο και αυτοσαρκασμο.
Αυτοσεβασμο για να μην επιταχυνεις ανημποριες/απωλειες.
Αυτοσαρκασμο για να μην θλιβεσαι με το περας του χρονου.

Ταδε εφη Μανωλακης :rolleyes: ... -bye-

Δεν κολλατε .... κολλαμΕ !

Η προσπαθεια ειναι σπαρμενη με αποτυχιες.

Προχθες εφαγα οκτω μελομακαρονα και η χοληστερινη πρεπει να φτασε 1000.
Ειναι αυτο το κρατιεμαι-κρατιεμαι-κρατιεμαι ... και στο τελος ... ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ! :ridinghorse:

Βρε παιδιά, θυμάμαι τέλη των 90'ς και όλη την δεκαετία 2000,όταν έλεγες πως έχεις home cinema σε κοιτούσαν με δέος,

Ηταν κράχτης και όλοι "τσιμπούσαν" να ζήσουν την εμπειρία. Ενα απλό κάλεσμα και γέμιζε ο χώρος.

Τώρα,ειδικά οι νεώτεροι, στα ...τέτοια τους.Καμμία εντύπωση!!

Ολοι βλέπουν από λάπτοπ και πισιά χωρίς να τους νοιάζει ο ήχος και -κυρίως-η εικόνα.

Αδιαφορία.

Τι άλλαξε ?

Τι να σου πω βρε Τάσο..

Εγώ ρίχνω άδεια και πιάνω..άδεια !(έχω και κόττερο,πάμε μια βόλτα??)

Μόνο δύο φίλοι μου (συνομήλικοι) έρχονται τακτικά για θεάσεις.

Τις λοιπές φορές το απολαμβάνω μόνος μου.

Υπάρχουν και χειρότερα.
Η μεγάλη φέρνει κάθε εβδομάδα φίλους της και βλέπουν ταινίες.
Έχουμε ξεκινήσει από τέλη Οκτώβρη και βλέπουμε Χριστουγεννιάτικα.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Βρε παιδιά, θυμάμαι τέλη των 90'ς και όλη την δεκαετία 2000,όταν έλεγες πως έχεις home cinema σε κοιτούσαν με δέος,

Ηταν κράχτης και όλοι "τσιμπούσαν" να ζήσουν την εμπειρία. Ενα απλό κάλεσμα και γέμιζε ο χώρος.

Τώρα,ειδικά οι νεώτεροι, στα ...τέτοια τους.Καμμία εντύπωση!!

Ολοι βλέπουν από λάπτοπ και πισιά χωρίς να τους νοιάζει ο ήχος και -κυρίως-η εικόνα.

Αδιαφορία.

Τι άλλαξε ?

Απλά τότε ήταν νέο "φρούτο"

Δεν νομίζω ότι έγινε ποτέ ευρείας κατανάλωσης. Δλδ πόσοι έχουν πια 110 και 120 ιντσες σπίτι τους;
Δεν θα κάνουν και τούμπες να έρθουν να δουν, αλλά όσο να 'ναι δεν αφήνει και αδιάφορη την παρέα.

Σύσσωμη η πιτσιρικαρία που συναναστρέφομαι εγώ βλέπουν σειρές και ταινίες στο κινητό... Αυτό είναι κατάντια, αλλά σάμπως άμα ακούς για μουσική τον sin boy μετά θα αναζητήσεις ποιότητα στο οπτικό; Όλο και χειρότερα...

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Σύσσωμη η πιτσιρικαρία που συναναστρέφομαι εγώ βλέπουν σειρές και ταινίες στο κινητό... Αυτό είναι κατάντια, αλλά σάμπως άμα ακούς για μουσική τον sin boy μετά θα αναζητήσεις ποιότητα στο οπτικό; Όλο και χειρότερα...

:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

... Και κάτσε και συζητά έτσι εδώ για το καλώς συγκερασμένο κλειδοκύμβαλο

Status
Not open for further replies.