Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ότι και να πω Billy είναι λίγο... τα θερμά μου συλλυπητήρια...

Ξέρω τον πόνο σου, έκανα ευθανασία στο Λενιώ μου τον περασμένο Ιούνιο μετά από 16,5 υπέροχα χρόνια.
Και εγώ την είχα από μωράκι (3 μηνών).

Έχασες ένα κομμάτι του εαυτού σου αλλά πάντα θα σε συντροφεύει η γλυκιά ανάμνηση της συμβίωσής σας και της αγάπης σας.

Να είσαι καλά.

Συλλυπητήρια κι από μενα...
Επειδή κι εγώ έχω ένα σκύλο που είναι 13,5 έχω πάρει λίγο απόφαση την αντίστροφη μέτρηση, βέβαια είναι μικρόσωμο και θα ζήσει μας είπε ο κτηνίατρος αλλά 4-5 χρόνια...
Ευτυχώς έχω άλλα δύο που είναι 6,5 κι έχουν ακόμα χρόνια μπροστά...
Καλό θα ήταν να πάρεις ένα σκύλο αν δεν έχεις

Θυμαμαι που ο Βασιλης ειπε "παω να τραβηξω τα αυτια της" και τον μαλωσα (τροπον τινα).
Να κατσιασει την γουνιτσα της απο τα χαδακια, πηγε ο Βασιλης. Αλλο που δεν ηθελε η κακομοιρα :love:

ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ !

Ο δικος μου γεννηθηκε 2 μηνες μετα...
Ναα μου παει και μονο η σκεψη.
Βεβαια εδω και τρια χρονια εχουμε κι αλλον αλλα δεν ειναι το ιδιο.
Διαφορετικές ψυχες ιδια συμπεριφορα αλλα ψυχή η μια ψυχή η αλλη.
Δεν μπορεις να ξεχωρίσεις ουτε να αντικαταστήσεις.
Να παρηγορηθεις....ισως

Καλό κουράγιο βρε Μπίλυ,τι να πώ?

Περονόσπορος έπεσε στους ζωόφιλους του φόρουμ !!

Μόνο κάποιος που έχασε ζωάκι μπορεί να καταλάβει.

Ακόμα "βλέπω" στο σπίτι τον Ρόμπιν και θα "βλέπεις" και εσύ για καιρό την γλυκούλα σου.

καλή δύναμη σου εύχομαι..

Υ.Γ. Η παρότρυνση "πάρε άλλο",προσωπικά,μου δημιουργεί περισσότερο πόνο

Λες και είναι cd που χάλασε..

Δεν είναι έτσι Δημήτρη...

Το "πάρε άλλο" δεν σημαίνει "αντικατέστησε το" σε αυτή την περίπτωση.

Κάθε άλλο! Τίποτε ζωντανό δεν αντικαθίσταται.

Κάθε ζωντανό ον είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Ποτέ δεν θα πάψω να αγαπώ το Λενιώ και ποτέ δεν θα πάψει να μου λείπει.

Το μικρούλι όμως που ήρθε και βρήκε θέση στο σπίτι μου είναι και αυτό μοναδικό.

Χρειάζεται και αυτό αγάπη και φροντίδα.

Και μου χαρίζει και αυτό με τον δικό του, διαφορετικό και μοναδικό τρόπο την αγάπη του.

Με κάνει και αυτό να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαστε μαζί.

Δεν έχει λιγότερη αξία ώστε να είναι το "αντικατάστατο".

Το "πάρε άλλο" στην περίπτωση αυτή σημαίνει "ξαναζήσε τη χαρά να περνάς τη ζωή σου με ένα ζωάκι", "ξαναζήσε την αθωότητα", "ξαναζήσε το προνόμιο να φριοντίζεις μια ψυχούλα και αυτή να σου δίνει την αγάπη".

Στην ουσία σου λένε "ξαναζήσε το θετικό συναίσθημα" γιατί για την ίδια ευτυχία πρόκειται.

Και μέρος αυτής της ευτυχίας είσαι εσύ, το ζωάκι που έχασες και κάθε άλλο ζωάκι που θα βάλεις (και θα σε βάλει) στην ζωή του.

Αυτό έζησα εγώ και με αυτό μπορώ να σου μεταφέρω.

Όταν πεθάνω, στον δικό μου παράδεισο θα είναι όλοι και όλα όσα αγάπησα. Όχι μόνο ένας, μια ή ένα από όλα αυτά.

Το "πάρε άλλο" αυτό σημαίνει: γέμισε τον παράδεισο σου με αγάπες.

Όσο περισσότερες, τόσο καλύτερα.

Βρε Χρήστο το καταλαβαίνω και έχεις δίκιο και εσύ και όλοι που μας στηρίξατε/ζετε σε μια πρόσφατη απώλεια.

Μια νέα ζωούλα είναι μια καινούρια αγάπη,μια συνέχιση στο να παίρνεις και να δίνεις.Αλλάζει πάλι η ζωή σου.

Και δεν την απορρίπτω σαν προοπτική,αλίμονο.!!

Απλά προσωπικά και για την ώρα αυτή που γράφω ακόμα ,μου προξενεί πόνο η σκέψη του νέου τόσο σύντομα.

Αυτό εξέφρασα,δεν απέρριψα, απλά παρατήρησα..

Τα ειπες ολα Χρηστο! Απλα ο Δημητρης ειναι ακομα τοσο πολυ πληγωμενος που δεν μπορει να το δει αυτο. Κι εγω αρνήθηκα να υιοθετησω ακομα και ενα παο τα τελευταια παιδια του γατου μου (γεννηθηκαν λιγο μετα το θανατο του) και το μετανοιωσα. Τοτε εννοιωθα σαν να τον 'απατουσα', σαν να μην ηταν τοσο σημαντικος, σαν να μπορουσε να αντικατασταθει. Αργοτερα που ηρθε και μας υιοθετησε η Αυγουστα, καταλαβα ποσο λαθος ειχα.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Βρε Χρήστο το καταλαβαίνω και έχεις δίκιο και εσύ και όλοι που μας στηρίξατε/ζετε σε μια πρόσφατη απώλεια.

Μια νέα ζωούλα είναι μια καινούρια αγάπη,μια συνέχιση στο να παίρνεις και να δίνεις.Αλλάζει πάλι η ζωή σου.

Και δεν την απορρίπτω σαν προοπτική,αλίμονο.!!

Απλά προσωπικά και για την ώρα αυτή που γράφω ακόμα ,μου προξενεί πόνο η σκέψη του νέου τόσο σύντομα.

Αυτό εξέφρασα,δεν απέρριψα, απλά παρατήρησα..

Δεν υπάρχει βιασύνη Δημήτρη μου.

Έχε εμπιστοσύνη στην ζωή, θα σου το φέρει αυτή όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Τα ειπες ολα Χρηστο! Απλα ο Δημητρης ειναι ακομα τοσο πολυ πληγωμενος που δεν μπορει να το δει αυτο. Κι εγω αρνήθηκα να υιοθετησω ακομα και ενα παο τα τελευταια παιδια του γατου μου (γεννηθηκαν λιγο μετα το θανατο του) και το μετανοιωσα. Τοτε εννοιωθα σαν να τον 'απατουσα', σαν να μην ηταν τοσο σημαντικος, σαν να μπορουσε να αντικατασταθει. Αργοτερα που ηρθε και μας υιοθετησε η Αυγουστα, καταλαβα ποσο λαθος ειχα.

Αυτό συμβαίνει σε όλους Μιχάλη μου (ελπίζω μου επιτρέπεις το "μου" σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο)

Και το μικρούλι μου, δεν μου έδωσε επιλογή.

Ήρθε μόνο του στην ζωή μου, επέμενε να είναι μαζί μου και ήταν και σε τραγική κατάσταση.

Αν δεν το συμάζευα δεν θα ζούσε τώρα.

Όπως είπα πρέπει κανείς ναα δείξει εμπιστοσύνη στην ζωή, να αφεθεί.

Αυτή θα του φέρει αυτό που πρέπει όταν θα είναι έτοιμος.

Έτσι έγινε και σε εσάς με την Αυγούστα!

Δεν είναι έτσι Δημήτρη...

Το "πάρε άλλο" δεν σημαίνει "αντικατέστησε το" σε αυτή την περίπτωση.

Κάθε άλλο! Τίποτε ζωντανό δεν αντικαθίσταται.

Κάθε ζωντανό ον είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Ποτέ δεν θα πάψω να αγαπώ το Λενιώ και ποτέ δεν θα πάψει να μου λείπει.

Το μικρούλι όμως που ήρθε και βρήκε θέση στο σπίτι μου είναι και αυτό μοναδικό.

Χρειάζεται και αυτό αγάπη και φροντίδα.

Και μου χαρίζει και αυτό με τον δικό του, διαφορετικό και μοναδικό τρόπο την αγάπη του.

Με κάνει και αυτό να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαστε μαζί.

Δεν έχει λιγότερη αξία ώστε να είναι το "αντικατάστατο".

Το "πάρε άλλο" στην περίπτωση αυτή σημαίνει "ξαναζήσε τη χαρά να περνάς τη ζωή σου με ένα ζωάκι", "ξαναζήσε την αθωότητα", "ξαναζήσε το προνόμιο να φριοντίζεις μια ψυχούλα και αυτή να σου δίνει την αγάπη".

Στην ουσία σου λένε "ξαναζήσε το θετικό συναίσθημα" γιατί για την ίδια ευτυχία πρόκειται.

Και μέρος αυτής της ευτυχίας είσαι εσύ, το ζωάκι που έχασες και κάθε άλλο ζωάκι που θα βάλεις (και θα σε βάλει) στην ζωή του.

Αυτό έζησα εγώ και με αυτό μπορώ να σου μεταφέρω.

Όταν πεθάνω, στον δικό μου παράδεισο θα είναι όλοι και όλα όσα αγάπησα. Όχι μόνο ένας, μια ή ένα από όλα αυτά.

Το "πάρε άλλο" αυτό σημαίνει: γέμισε τον παράδεισο σου με αγάπες.

Όσο περισσότερες, τόσο καλύτερα.

Γειά σουρε Χρηστάρα... Συγκινητικό κείμενο, με προεκτάσεις..

Status
Not open for further replies.