Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Μάνο ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή σχεδιασμού. Και εξ άλλου η χώρα μας έχει την ευλογία να μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα είδη τουρισμού. Το μοντέλο "είμαι Ευρωπαίος συνταξιούχος και χέζομαι κάθε βράδυ στα πεντάστερα με 5 ευρώ μέχρι να με κουβαλήσουν στο κρεβάτι" πάπαλα, πέθανε. Όλο αυτό ήταν ένα γιγάντιο παγκόσμιο πλυντήριο βρώμικου χρήματος, μαζί με τον επαγγελματικό αθλητισμό, και απλά τελείωσε. Τώρα ήρθε η ώρα να "πουληθεί" η χώρα στη σωστή τιμή, και όποιος μπορεί να αγοράσει έχει καλώς.

...Βρε παιδιά της διαχείρισης, αυτό το "Μένουμε σπίτι", δίπλα στο λογότυπο του κλαμπ, μήπως είναι λίγο "ντεμοντέ"; Μήπως ήρθε η ώρα να φύγει;......Λέμε τώρα!

Σωστός, τόσο προσφατο αλλα τοσο εκτος εποχης ταυτοχρονα!

H εκκλησια του Αγιου Πνευματος (τρια τετραγωνα απο το σπιτι μου) .... βαρεσε αναστασιμες καμπανες. :laugh:
Σωστοι ! :proud: ..... Οποιος ΦΡΟΝΤΙΣΕ να ενημερωθει και ΗΘΕΛΕ να κανει Ανασταση .... ΠΗΓΕ ! :rolleyes:
Oι υπολοιποι (γιαλαντζι) δεν πηγαν. Δεν χαθηκε ο κοσμος .... αλλα να ξεχωριζει λιγο η ηρα απο το σταρι.

(Aνηκω στην ηρα, εδω και δεκαπεντε χρονια, ΑΛΛΑ ... μ'αρεσε ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ αυτο που συνεβη ! :smash:)

Οι γονείς που έχετε μικρά παιδιά (δημοτικό), θα τα στείλετε από Δευτέρα; Εγώ δε θα τα στείλω, δεν έχω καμία διάθεση να γίνω μέρος ενός πειράματος. Διάβασα και τις οδηγίες που έστειλε το σχολείο, ότι στα διαλείμματα δε τρέχουμε, δεν αγκαλιαζόμαστε κτλ κτλ και είπα 'yeah right'.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Οι γονείς που έχετε μικρά παιδιά (δημοτικό), θα τα στείλετε από Δευτέρα; Εγώ δε θα τα στείλω, δεν έχω καμία διάθεση να γίνω μέρος ενός πειράματος. Διάβασα και τις οδηγίες που έστειλε το σχολείο, ότι στα διαλείμματα δε τρέχουμε, δεν αγκαλιαζόμαστε κτλ κτλ και είπα 'yeah right'.

Ο μεγαλος μου (1η γυμνασιου) δεν θελει να παει με τιποτα.

Παει ενισχυτικη διδασκαλια 3 φορες την εβδομαδα, παει αγγλικα αλλα εκει τα παιδια ειναι απο 1 εως 3 το πολυ.

Ουτε διαλλειματα ουτε τιποτα.

Τον μικρο μου ετοιμαζομουν να τον στειλω απο δευτερα (6η δημοτικου) αλλα μολις διαβασα αυτο αρχισα να αλλαζω αποψη αρδην.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αλλά κάθεται μια αλόγα μπροστά μου στο μαγαζί με χαμηλοκάβαλο τζιν, και καταβάλλω μεγάλες προσπάθειες..................

Μπα, εγω δεν παθαινω κανενα λαλα. Τωρα πια .... τις θαυμαζω, μονο.
Τα ταμπουρλα μεσα μου .... εχουν ατονισει αρκετα (μετα τοσες δεκαετιες).
Το οποιο ειναι καλο (αλλα και κακο). Τεινω να το βλεπω σαν κατι καλο ....
γιατι οσες φορες βαρουσαν ταμπουρλα, ΔΕΝ απηλαυνα ισαριθμες γυναικες
(....κατι χειροτερο ηθελα να πω ... αλλα θα βγει ο NikosF και θα με υποβαλλει
σε λαγνον ερεθισμο αλλοτινων εποχων ... οποτε, με αυτοσυγκρατω :proud:)

Επισης ... βοηθα τα ΔΕΟΝΤΑ και οτι ειμαι ελεεινος μικροαστος, ανευ ροδας
(το οποιο ΠΟΤΕ δεν ηταν περιζητητο target group, για οποιαδηποτε γυναικα).

I think I'm free ..... (so it seems :rolleyes:)

Τα ηλεγξα ...

... το 2004 ... :rolleyes:

Noμιζω οτι μονο ενα μπουζι δουλευει (αρα και ενας κυλινδρος).

Με παει .... κουτσου-κουτσου .... δυο γειτονιες, με παει !

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Να ελεγξεις τα μπουζι για επικαθισεις και τυχον λαδια.

Χαχαχα ε μα..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπα, εγω δεν παθαινω κανενα λαλα. Τωρα πια .... τις θαυμαζω, μονο.
Τα ταμπουρλα μεσα μου .... εχουν ατονισει αρκετα (μετα τοσες δεκαετιες).
Το οποιο ειναι καλο (αλλα και κακο). Τεινω να το βλεπω σαν κατι καλο ....
γιατι οσες φορες βαρουσαν ταμπουρλα, ΔΕΝ απηλαυνα ισαριθμες γυναικες
(....κατι χειροτερο ηθελα να πω ... αλλα θα βγει ο NikosF και θα με υποβαλλει
σε λαγνον ερεθισμο αλλοτινων εποχων ... οποτε, με αυτοσυγκρατω :proud:)

Επισης ... βοηθα τα ΔΕΟΝΤΑ και οτι ειμαι ελεεινος μικροαστος, ανευ ροδας
(το οποιο ΠΟΤΕ δεν ηταν περιζητητο target group, για οποιαδηποτε γυναικα).

I think I'm free ..... (so it seems :rolleyes:)
Να είσαι σίγουρος ότι η "ατονία των ταμπούρλων" δεν οφείλεται στο "μετά τις τόσες δεκαετίες" αλλά στην μη προπόνηση.
Το "ταμπούρλο" είναι σαν την γυμναστική.
Όσο γυμνάζεσαι,το σώμα σου θα είναι σε καλή κατάσταση.
Άμα όμως την παρατήσεις,κλάφτα.
Και να θυμάσαι ότι η γυμναστική που χρειάζεται το "ταμπούρλο" δεν είναι καθόλου απαραίτητο να γίνεται με δύο.

limni1.jpg

Μαθαμε και τι εστι ψυχρη λιμνη

Δεν θυμαμαι αλλοτε τετοιο πραγμα.

Να κανει μαιο μηνα καυσωνα 38αρια και μετα να εχουμε μια εβδομαδα βροχες και σχετικα κρυο καιρο.

Σώκρατες είσαι Θεός απλά!
ΥΓ
Πως τα βλέπεις φέτος τα πράγματα;
Δεν τα βλέπω...Όλοι οι συνεργάτες μου,ο ένας διαχειρίζεται 180 σπίτια Airbnb και ο άλλος έχει 23 ιστιοπλοικά,έχουν μόνο ακυρώσεις.

Status
Not open for further replies.