Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Κλεβει κολπα απο αλλες "ηγεσιες" ?

Καλα σε αλλα καθεστωτα ειναι αυτο δυνατον στις ΗΠΑ ?

Κάθε μέρα που ξημερώνει είναι ακόμα πιο αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν. Σε άλλη χώρα ήρθα το 2012.

Απίστευτο!!!!
Καλα οι Αμερικανοί ειναι οκ με ολο αυτο;
Βρε μηπως τελικα ο μεσος Αμερικανος δεν ειναι παρα χαρακτηρας απο το Deliverance; Και δεν εννοω εκ των πρωταγωνιστων. Συγγνωμη αλλα τους ειχα για λαο με καποια δημοκρατικα ανακλαστικά.

Έχω πει το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα. Θα δούμε στις εκλογές με αυτά και τα άλλα, ακόμη και αν χάσει τι ποσοστό θα πάρει.

.... :flute::flute::flute: .....

Σημερα ειχε υπεροχο καιρο .... στους 29 η θερμοκρασια .... τα πουλακια κελαηδουσαν .... oι γλαροι πετουσαν.

:surf-aki:

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Απίστευτο!!!!
Καλα οι Αμερικανοί ειναι οκ με ολο αυτο;
Βρε μηπως τελικα ο μεσος Αμερικανος δεν ειναι παρα χαρακτηρας απο το Deliverance; Και δεν εννοω εκ των πρωταγωνιστων. Συγγνωμη αλλα τους ειχα για λαο με καποια δημοκρατικα ανακλαστικά.

Δεν υπάρχει μέσος Αμερικανός, όπως και δεν υπάρχει μέσος Έλληνας. Όπως υπάρχει μερίδα του ελληνικού λαού που πανηγυρίζει και άλλη μερίδα που φρίττει με όσα κάνει η εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση, το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ.

Απλά αυτές οι δυο μερίδες αλλάζουν σε ποσοστά μέρα με τη μέρα. Πίστεψε με είναι πολλοί αυτοί που φρίττουν. Το πόσοι, θα το μάθουμε τον Νοέμβρη.

Αυτοι που φριττουν ομως, να εμφανιζονται στις καλπες; Εκει μετραει. Απο τον καναπε μου και στο τουίτερ; Εκει μου σηκωνεται και καγκελο η τριχα.

.... :flute::flute::flute: .....

Σημερα ειχε υπεροχο καιρο .... στους 29 η θερμοκρασια .... τα πουλακια κελαηδουσαν .... oι γλαροι πετουσαν.

:surf-aki:

Αν και μου είναι πολύ συμπαθείς αυτοί οι γλάροι -ίσως γιατί μου θυμίζουν και τα παιδικά μου χρόνια, πρέπει να ομολογήσω πως είναι ίσως τα πιο μίζερα/κακόψυχα πετούμενα. Μόνο να μαλώνουν ξέρουν ακόμη και αν βρίσκονται πάνω σε ένα βουνό φαγητού. Σαν να έχουν σκοπό της ζωής τους να μην φάει ο διπλανός :flipout:

Αυτό από την άλλη θα μου πεις είναι μέσα από τα ανθρώπινα μάτια, με τα οποία βλέπουμε και όλα τα ζωντανά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

... πρέπει να ομολογήσω πως είναι ίσως τα πιο μίζερα/κακόψυχα πετούμενα.
Μόνο να μαλώνουν ξέρουν ακόμη και αν βρίσκονται πάνω σε ένα βουνό φαγητού.
Σαν να έχουν σκοπό της ζωής τους να μην φάει ο διπλανός :flipout:

Συμφωνω 100% -bye-

Σήμερα κάναμε το πρώτο μας μπάνιο απ την Κυριακή που ήρθαμε (είχε αέρηδες)

Η θάλασσα ήταν λάδι,σαν λίμνη,πειρασμός σκέτος.

Πήρα λοιπόν φόρα και βούτηξα και..πάγωσα !!!!!

Τόσες ζέστες και καύσωνες και ο ρημάδης ο Κορινθιακός δεν ζέστανε καθόλου.

Μιλάμε για κρύο κρύο !Αντέξαμε 20 λεπτά και αυτά ηρωικά και μετά στην ομπρέλα.

Ελα όμως που με πήρε ο ήλιος για 15 λεπτά ξώφαλτσα και...κατακάηκα στην πλάτη !!!

Πιό ανάποδο μπάνιο δεν μου έχει τύχει.Πάγος το νερό,κόλαση ο ήλιος και δεν είμαι καν ασπρουλιάρης.Και είχα βάλει και 50άρι αντηλιακό!

Και τώρα που γράφω η πλάτη μου καίει και η Bepanthol πάει σύννεφο.

Προσέχετε τον ήλιο όλοι σας,δεν αστειεύεται πλέον ούτε για 10 λεπτά.

Σας το λέω εγώ που 20χρόνια πριν καθόμουν και μαύριζα με τις ώρες..

......

Πιό ανάποδο μπάνιο δεν μου έχει τύχει.Πάγος το νερό,κόλαση ο ήλιος και δεν είμαι καν ασπρουλιάρης.Και είχα βάλει και 50άρι αντηλιακό!

Και τώρα που γράφω η πλάτη μου καίει και η Bepanthol πάει σύννεφο.

Προσέχετε τον ήλιο όλοι σας,δεν αστειεύεται πλέον ούτε για 10 λεπτά.

Σας το λέω εγώ που 20χρόνια πριν καθόμουν και μαύριζα με τις ώρες..

Πρωτη φορα φετος αρπαξα καπως στους ομους και το μετωπο, ελαχιστα αλλα το αισθανθηκα, και αυτο τελη Μαϊου και επισης πρωτη φορα ξεφλουδησα ελαφρα και σε πρωτοφανες σημειο μετα απο 22 χρονια.

Εδω και 22 χρονια δεν εχω καει ποτε ουτε καν κοκκινησει ουτε ξεφλουδησει, και ημουν χρωμα σταρενιο, σαν ψημενου ψωμιου.
Φετος μαλλον ηταν αποτελεσμα της καραντινας και της απαγορευσης της θαλασσας μεχρι δε θυμαμαι στις ποσες Μαϊου... 21 αν δεν κανω λαθος.

Αλλα ενταξει προσαρμστηκα αμεσα...

Οταν λεμε απαγορευση της θαλασσας θα σας δηιγηθω αυτο... Μετα στα στεκια μου των ακτων "για μυημενους" βρηκα ενα φιλο που ειναι και Ελληνικης καταγωγης και αυτος, ειχε συνηθεια να πηγαινει στην παραλια μας αυτη καθε μερα υπο κανονικες συνθηκες και ηταν επισης χειμερινος κολημβητης.

Την περιοδο της καραντινας πηγε δυο φορες... Ε και τις δυο ελαβε SMS προσωπικο στο κινητο του Mr ****mpoylis βρισκεστε εκει κινδυνευεται να φατε προστιμο 135 ευρω...

Την δευτερη φορα ειδε και το ακτοπλοϊκο σκαφος της αστυνομιας, που ερχοταν προς την παραλια αυτη...τα μαζεψε σκαρφαλωσε τον λοφο και δεν ξαναπηγε πριν το ανοιγμα.

Κάθε μέρα που ξημερώνει είναι ακόμα πιο αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν. Σε άλλη χώρα ήρθα το 2012.

Δεν υπαρχει καποιος γενικος εισαγγελεας να τα ελεγχει οτι αυτα δεν γινονται σε τετοια χωρα?

Αν και μου είναι πολύ συμπαθείς αυτοί οι γλάροι -ίσως γιατί μου θυμίζουν και τα παιδικά μου χρόνια, πρέπει να ομολογήσω πως είναι ίσως τα πιο μίζερα/κακόψυχα πετούμενα. Μόνο να μαλώνουν ξέρουν ακόμη και αν βρίσκονται πάνω σε ένα βουνό φαγητού. Σαν να έχουν σκοπό της ζωής τους να μην φάει ο διπλανός :flipout:

Αυτό από την άλλη θα μου πεις είναι μέσα από τα ανθρώπινα μάτια, με τα οποία βλέπουμε και όλα τα ζωντανά.

από την άλλη χτυπημένος γλάρος που ψυχορραγούσε στην άσφαλτο της παραλιακής , είχε "μαζέψει" ολόκληρο σμήνος από πάνω του που τον παρότρυνε να πετάξει ξανά μαζί τους.
με κίνδυνο να χτυπηθεί από τα οχήματα και άλλο πουλί.
το "θέαμα" είχε σοκάρει τόσο που είχε δημιουργηθεί μποντιλιάρισμα.

Συγνώμη κιόλας από τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά ΟΠΑΠ, Αρένα και Αγιά Σοφιά στο ίδιο κάδρο, μόνο πίνακας του Νταλί (στα πολύ σουρεάλ του) θα μπορούσε να περιέχει. Δεν περιγράφω άλλο, η μετατροπή της σε τζαμί μας μάρανε.
https://www.news247.gr/athlitika/aek-opap-arena-agia-sofia-tha-onomastei-to-neo-gipedo-tis-enosis.7680917.html

Oλα τα γηπεδα Arena λεγονται....

Αν ο ΟΠΑΠ ειναι ο χορηγος του ονοματος πως θα επρεπε να το λενε δηλαδη ?

Κυρα Σουλα Αρενα ? :flipout:

Το Αγια Σοφια δεν θα το αναφερει κανεις σε λιγα χρονια πρακτικα.

Δεν υπαρχουν πολλες οπτικες σε κατι τετοιο.

Υπαρχει ενα ονομα εγκαταστασης (Αγια Σοφια αφου ετσι το βαφτισε πολλα χρονια πριν ο "αρχιτεκτονας") και παιρνει ως πρωτο ονομα εννοειται το ονομα του βασικου χορηγου .

Υπαρχει κ ι αλλη οπτικη ? ?

...................

Βρε μηπως τελικα ο μεσος Αμερικανος δεν ειναι παρα χαρακτηρας απο το Deliverance; ..................

Τουλάχιστον εκεί ακούσαμε και ένα πολύ ωραίο κομμάτι με μπάντζο (συνοδεία κιθάρας...) !

Status
Not open for further replies.