Κλεβει κολπα απο αλλες "ηγεσιες" ?
Καλα σε αλλα καθεστωτα ειναι αυτο δυνατον στις ΗΠΑ ?
Απίστευτο!!!!
Καλα οι Αμερικανοί ειναι οκ με ολο αυτο;
Βρε μηπως τελικα ο μεσος Αμερικανος δεν ειναι παρα χαρακτηρας απο το Deliverance; Και δεν εννοω εκ των πρωταγωνιστων. Συγγνωμη αλλα τους ειχα για λαο με καποια δημοκρατικα ανακλαστικά.
.... :flute::flute::flute: .....
Σημερα ειχε υπεροχο καιρο .... στους 29 η θερμοκρασια .... τα πουλακια κελαηδουσαν .... oι γλαροι πετουσαν.
:surf-aki:
... πρέπει να ομολογήσω πως είναι ίσως τα πιο μίζερα/κακόψυχα πετούμενα.
Μόνο να μαλώνουν ξέρουν ακόμη και αν βρίσκονται πάνω σε ένα βουνό φαγητού.
Σαν να έχουν σκοπό της ζωής τους να μην φάει ο διπλανός![]()
Κλεβει κολπα απο αλλες "ηγεσιες" ?
Καλα σε αλλα καθεστωτα ειναι αυτο δυνατον στις ΗΠΑ ?
......
Πιό ανάποδο μπάνιο δεν μου έχει τύχει.Πάγος το νερό,κόλαση ο ήλιος και δεν είμαι καν ασπρουλιάρης.Και είχα βάλει και 50άρι αντηλιακό!
Και τώρα που γράφω η πλάτη μου καίει και η Bepanthol πάει σύννεφο.
Προσέχετε τον ήλιο όλοι σας,δεν αστειεύεται πλέον ούτε για 10 λεπτά.
Σας το λέω εγώ που 20χρόνια πριν καθόμουν και μαύριζα με τις ώρες..
Κάθε μέρα που ξημερώνει είναι ακόμα πιο αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν. Σε άλλη χώρα ήρθα το 2012.
Αν και μου είναι πολύ συμπαθείς αυτοί οι γλάροι -ίσως γιατί μου θυμίζουν και τα παιδικά μου χρόνια, πρέπει να ομολογήσω πως είναι ίσως τα πιο μίζερα/κακόψυχα πετούμενα. Μόνο να μαλώνουν ξέρουν ακόμη και αν βρίσκονται πάνω σε ένα βουνό φαγητού. Σαν να έχουν σκοπό της ζωής τους να μην φάει ο διπλανός
Αυτό από την άλλη θα μου πεις είναι μέσα από τα ανθρώπινα μάτια, με τα οποία βλέπουμε και όλα τα ζωντανά.
...................
Βρε μηπως τελικα ο μεσος Αμερικανος δεν ειναι παρα χαρακτηρας απο το Deliverance; ..................
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.