Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

από την άλλη χτυπημένος γλάρος που ψυχορραγούσε στην άσφαλτο της παραλιακής , είχε "μαζέψει" ολόκληρο σμήνος από πάνω του που τον παρότρυνε να πετάξει ξανά μαζί τους.
με κίνδυνο να χτυπηθεί από τα οχήματα και άλλο πουλί.
το "θέαμα" είχε σοκάρει τόσο που είχε δημιουργηθεί μποντιλιάρισμα.

Άβυσσος η ψυχή του γλάρου!
Πάντως έχω σοβαρή αμφιβολία ότι καταλάβαιναν τον κίνδυνο από τα αυτοκίνητα όπως εμείς.

Άβυσσος η ψυχή του γλάρου!
Πάντως έχω σοβαρή αμφιβολία ότι καταλάβαιναν τον κίνδυνο από τα αυτοκίνητα όπως εμείς.

αν έβλεπες το πως τα αποφεύγανε και όλο το σκηνικό γενικότερα, θα καταλάβαινες..
μέχρι και στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας κομφούζιο πήγε να γίνει..
τι έγινε τελικά δεν είδα γιατί είμουν με το Λ/Φ γεμάτο κόσμο και έπρεπε απλά να προσπεράσω σιγά σιγά.

Απέξω απέξω καθώς δεν έχω καμιά ειδικότητα οι γλάροι είναι πολύ κοινωνικοί και έχουν "σιδηρά" ιεραρχία (όταν δεν μαλώνουν όλα αυτά).
Προφανώς φτιάχτηκαν/εξελίχθηκαν έτσι από ανάγκη επιβίωσης.

Οπότε υπάρχει και μια περίπτωση ο χτυπημένος να ήταν κανένας αρχηγός, και οι άλλοι σίγουρα τότε δεν θα τον άφηναν. Μετά όταν θα τελείωσε η φάση μπορούσαν να γυρίσουν στην καθημερινότητα (να βγάζουν τα μάτια τους, να τρων τα παιδιά των άλλων ή να "βρίζονται" απλά!)

Συγνώμη κιόλας από τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά ΟΠΑΠ, Αρένα και Αγιά Σοφιά στο ίδιο κάδρο, μόνο πίνακας του Νταλί (στα πολύ σουρεάλ του) θα μπορούσε να περιέχει. Δεν περιγράφω άλλο, η μετατροπή της σε τζαμί μας μάρανε.
https://www.news247.gr/athlitika/aek-opap-arena-agia-sofia-tha-onomastei-to-neo-gipedo-tis-enosis.7680917.html

Θυμίζει την περίπτωση που κάποιοι γονείς επιμένουν να δώσουν στο παιδί δύο ονόματα (όποια κι αν είναι αυτά) και προκύπτουν τερατουργήματα του τύπου ''Αριστοτέλης - Πολυχρόνης'' ή ''Φρειδερίκη - Παγώνα''. Το χειρότερο δε, είναι όταν προσφωνούν το παιδί και με τα δύο ονόματα: ''Πρόσεξε μην χτυπήσεις Φρειδερίκη - Παγώνα!!!''

Θυμίζει την περίπτωση που κάποιοι γονείς επιμένουν να δώσουν στο παιδί δύο ονόματα (όποια κι αν είναι αυτά) και προκύπτουν τερατουργήματα του τύπου ''Αριστοτέλης - Πολυχρόνης'' ή ''Φρειδερίκη - Παγώνα''. Το χειρότερο δε, είναι όταν προσφωνούν το παιδί και με τα δύο ονόματα: ''Πρόσεξε μην χτυπήσεις Φρειδερίκη - Παγώνα!!!''

σωστοοοοό!!!:flipout:

Ε ναι ρε φίλε, δεν παίζει, και εμένα που μου έδωσαν δύο ονόματα το ένα μόνο χρησιμοποιώ.
Αν και εδώ πιο πιθανό βλέπω να το λένε Αγία Σοφία παρά ΟΠΑΠ.
"Πάμε να δούμε τι παίζεται στο ΟΠΑΠ..."
"Έχουμε 1-2 στο ΟΠΑΠ..."

Ακούγεται κάπως.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Badass που λέμε στο χωρίο.
Αυτός εδώ δεν ξέρω αν θα μου ορμούσε αν δεν του έδινα από το σάντουιτς...:flipout:
View attachment 172775

Δεν εχει να πουμε τιποτε αλλο για αυτα περα απο το ...... ΑΛΗΤΟΠΟΥΛΑ ! :icon15:
Και αυτο που ποσταρες ειναι γλαροπουλακι. Αυτα που βλεπω εγω στην παραλια
ειναι ΑΕΤΟΙ. Και εχουν ενα ματι ..... βελοσιραπτορα ! Μπορουν να σε κοιτανε
μια μερα ολοκληρη ... μεχρι να ξεχαστεις με κατι φαγωσιμο στο χερι ...
και να κοιταξεις αλλου. Θα σου κανουν ΑΞΕΧΑΣΤΗ την αφηρημαδα σου.
Trust me !

Αυτό είναι βασικό χαρακτηριστικό. Μπορούν να περιμένουν αιώνια με το βλέμμα καρφωμένο. Συνήθως αποδίδει.
Τεχνική που αποδίδει δεν την αλλάζεις!

Πρόσφατα τρώγαμε κάπου στη θάλασσα (ουζερί) . Να ένα σμήνος κάθεται στην άμμο και όλα σαν υπνωτισμένα κοιτάν σε ένα σημείο μέσα στη θάλασσα.
Τρεις ώρες μετά που φύγαμε αυτά ακόμη εκεί. Κάτι θα ήξεραν αλλά δεν είδα τον επίλογο.

Ε ναι ρε φίλε, δεν παίζει, και εμένα που μου έδωσαν δύο ονόματα το ένα μόνο χρησιμοποιώ.
Αν και εδώ πιο πιθανό βλέπω να το λένε Αγία Σοφία παρά ΟΠΑΠ.
"Πάμε να δούμε τι παίζεται στο ΟΠΑΠ..."
"Έχουμε 1-2 στο ΟΠΑΠ..."

Ακούγεται κάπως.

Παμε Νεα Φιλαδελφεια θα λενε οπως ελεγαν παντα.

Παίζει και το ενδεχόμενο να είναι αμφότερα το ονόματα όμορφα έως και πομπώδη, αλλά να μην χρησιμοποιείται κανένα.

Παράδειγμα.
Βησσαρίων-Αλέξανδρος.
Ωωωω τι ωραία ονόματα!!! Πώς σε φωνάζουν παληκάρι μου;
- .... Ρούλη!

Τρου στόρι.

Εχω συνάδελφο που τη λένε Ευλαμπία-Ευτέρπη. Tragic πιστεύω..

Παίζει και το ενδεχόμενο να είναι αμφότερα το ονόματα όμορφα έως και πομπώδη, αλλά να μην χρησιμοποιείται κανένα.

Παράδειγμα.
Βησσαρίων-Αλέξανδρος.
Ωωωω τι ωραία ονόματα!!! Πώς σε φωνάζουν παληκάρι μου;
- .... Ρούλη!

Τρου στόρι.

E μα εισαι .... μπουρλοτιερ-προβοκατερ :flipout:

Το ΜιχαήλΑγγελος, πού ακριβώς τοποθετείται?

Δούλεψε στον Αντονιόνι αλλά στα Ελληνικά δεν κολλάει πολύ νομίζω.

Μια φίλη της αδελφής μου έβγαλε το αγοράκι της Μιχαήλ Αγγελο και τον φωνάζει έτσι."Πες γειά στην κυρία μιχαήλ-Αγγελε"

Σας φαίνεται κάπως?

Και εγω την εχω πατησει.

Και λεω πατησει.....γιατι θελαμε και το ονομα ενος παππου γιαγιας και ενα ονομα που μας αρεσε.....

Οταν ομως φτασαμε στο σημειο να τους φωναζουμε ε.......αρχισανε τα θεματα.

Τελικα και οι δυο ακουνε και τα δυο ονοματα ενα την φορα.

Τι να πουνε και οι Ισπανοι δηλαδη αυτα μας τα προβληματα θα τους φαινονται ανεκδοτα....

Μια φίλη της αδελφής μου έβγαλε το αγοράκι της Μιχαήλ Αγγελο και τον φωνάζει έτσι."Πες γειά στην κυρία μιχαήλ-Αγγελε"

Σας φαίνεται κάπως?

Εξακολουθούν να είναι φίλες? :flipout:

Σας φαίνεται κάπως?

Σε λάθος εποχή το έκανε. Στα δικά μου χρόνια θα'ταν πολύ δημοφιλές :D!
58-584212_teenage-mutant-ninja-turtles-tennage-mutant-ninja-turtles.png

Να κλάψω ή να γελάσω?
https://www.typosthes.gr/thessaloni...san-tin-agia-sofia-se-taratsa-kafe-mpar-video

Τζαμί την Αγιά Σοφιά αυτοί? Χαλάμε το Μαρόκο και χτίζουμε αντί αυτού μια νέα!
Προχθές είχα σταματήσει στο φανάρι. Κοιτάω επάνω αριστερά και βλέπω την Αγιά Σοφιά στην ταράτσα. Οι προφητείες θα είναι που πραγματοποιούνται...
(Πρώην Μαρόκο, τους φάγαμε τους άπιστους λέμε....)
ΓŽΕ‘ΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±ΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ?.JPG

Εδώ, που τα λέμε, το Μιχαηλάγγελος δεν είναι ακριβώς δύο ονόματα.... Τον Αντονιόνι Μικελάντζελο τον λέγανε...

...κάτι σαν το κορονοϊός να' ούμ.. Καλά ντε μη βαράτε!

Status
Not open for further replies.