Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Και εγω την εχω πατησει.

Και λεω πατησει.....γιατι θελαμε και το ονομα ενος παππου γιαγιας και ενα ονομα που μας αρεσε.....

Οταν ομως φτασαμε στο σημειο να τους φωναζουμε ε.......αρχισανε τα θεματα.

Τελικα και οι δυο ακουνε και τα δυο ονοματα ενα την φορα.

Τι να πουνε και οι Ισπανοι δηλαδη αυτα μας τα προβληματα θα τους φαινονται ανεκδοτα....

Έχουμε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον σκύλο της μάνας μου. Εμείς τον βγάλαμε Παστέλη επειδή μας ήρθε σε μια κούτα από παστέλια και είναι γλύκας. Η μητέρα μου πάλι, τον έβγαλε Ρικ, από τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Μπόγκαρτ στην Καζαμπλάνκα.

Πάντως ο σκύλος ακούει σε αμφότερα. Ειδικά εάν κρατάς κανένα αλλαντικό στο χέρι.

Δεν ξερω πια τι γινεται με την γειτονια μου :icon15: ...

Παρασκευοπουλου με Βελισσαριου πρεπει να ειναι η Μεγαλη του Γενους Σχολη Πολιτικων Αναλυτων :icon15:

Και στρατιωτικων ... και οικονομικων ... και ποδοσφαιρικων ... και επιχειρηματικων ... :icon15: ...

Σαμπουαν .... ολα σε ενα !

Μια χαρα μου ακουγονται ολα τα διπλα-τριπλα ονοματα που λετε, οταν εχω ακουσει παιδι που το βαφτισαν Ωκεανο... Δε το λυπηθηκαν;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πίσω στους "αγαπημένους" ανθρώπους του τουρισμού που κάποιοι έλεγαν πως θα κοιτάξουν τον Έλληνα τουρίστα...

Κυρία πηγαίνει ανελλιπώς και για χρόνια σε ενοικιάζομενο στη Χαλκιδική προς 120ευρά το βράδυ για καμιά 10αρια μέρες.
Φέτος πήρε τηλέφωνο. "Ναι, φέτος κοστίζει 145 ευρώ το βράδυ" της είπαν από την άλλη μεριά της γραμμής...
Φυσικά δεν θα πάει κυρίως για το γμτ.

Το έχω ξαναπεί: ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Μια χαρα μου ακουγονται ολα τα διπλα-τριπλα ονοματα που λετε, οταν εχω ακουσει παιδι που το βαφτισαν Ωκεανο... Δε το λυπηθηκαν;;

Αμ εγω παιδι γνωστο μας με το ονομα Γαία ?

Να τα γνωρισουμε θαναι τιτανια συναντηση.

Αμ εγω παιδι γνωστο μας με το ονομα Γαία ?

Να τα γνωρισουμε θαναι τιτανια συναντηση.

Γαία;; Σοκ, χαχαχα.

Καλα μη ξεχναμε και τον Ελον Μασκ που τον γιο του τον ειπε X Æ A-12* και λογικα τον φωναζουν Άκη!

*δε ξερω καν αν φαινονται σωστα ολοι οι χαρακτηρες εδω, google it

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπάρχουν πολλά ονόματα που δεν είναι ονόματα ή μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι ονόματα:

Βενιζέλος (ναι, μικρό όνομα!!)
Θεσσαλία
Ροδόπη
Ευρώπη

Αυτά τα έχω συναντήσει σε άτομα του περιβάλλοντός μου κατά καιρούς.

Δύο κολλητοι μου αδέρφια, έχουν γιους Βενιζέλους καθώς και τον πατέρα τους Βενιζέλο τον έλεγαν. Γενικά στην Κρήτη τις δεκαετίες του '20 και του '30 ονομάστηκαν πολλά αρσενικά Βενιζέλοι για ευνόητους λόγους..

Αναμεσα στην Παναγια των Παρισιων και την Αγια Σοφια εχουμε αλλον ενα Καθεδρικο σημερα. Τον καθεδρικο ναο της Ναντης.
Ενα απο τα σπουδαιοτερα οργανα και τα πιο ονομαστα στην ιστορια, εφυγε σε καπνο...

HSj8fR2v12KHc-TjnNhoN2lhKoxyoDjGe6sGNkj4MoehF4ts4HFkLyXNyhLZSGSDfz2aERpRj-_0XhIoggk55xLjPs2Nm2_6NtxOwHkm1SGMzsslw7-E

Υπάρχουν πολλά ονόματα που δεν είναι ονόματα ή μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι ονόματα:

Βενιζέλος (ναι, μικρό όνομα!!)
Θεσσαλία
Ροδόπη
Ευρώπη

Αυτά τα έχω συναντήσει σε άτομα του περιβάλλοντός μου κατά καιρούς.

Εγώ έχω ακούσει Κένεντυ.
Βρε, του λέω, και τον Κένεντυ ακόμη, Τζον τον έλεγαν.

Αναμεσα στην Παναγια των Παρισιων και την Αγια Σοφια εχουμε αλλον ενα Καθεδρικο σημερα. Τον καθεδρικο ναο της Ναντης.
Ενα απο τα σπουδαιοτερα οργανα και τα πιο ονομαστα στην ιστορια, εφυγε σε καπνο...

HSj8fR2v12KHc-TjnNhoN2lhKoxyoDjGe6sGNkj4MoehF4ts4HFkLyXNyhLZSGSDfz2aERpRj-_0XhIoggk55xLjPs2Nm2_6NtxOwHkm1SGMzsslw7-E

https://www.bbc.com/news/world-europe-53455142

Και πιθανός εμπρησμός λέει.

Status
Not open for further replies.