Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Στο Σκυλόκαστρο πάντως έχει κόσμο,τουλάχιστον στην παραλία.
Αλλά δεν ξέρω αν είναι ντόπιοι ή παραθεριστές.
Το ΣΚ φυσικά γεμίζει τώρα που είναι καλός ο καιρός και κάνει ωραία θάλασσα (επιτέλους ζεστάθηκε !!)
Τον Αύγουστο λογικά θα βουλιάξει (120χλμ από την Αθήνα είναι)
Κρίμα που φέτος δεν είχαμε λεφτά να πάμε Σαντορίνη που είπε και ο Τάκης.
Θα την απολαμβάναμε.
Στο μεταξύ,μέσα σε μια βδομάδα..ΑΣΠΡΙΣΑ !!
Τα γένια μου ήταν ασπρόμαυρα (σε αντίθεση με το μαλλι που είναι fake το χρώμα
)
Ξυρίζομαι συνήθως δύο φορές την εβδομάδα.
Ε, τώρα λόγω διακοπών είπα να μην ξυριστώ για να χαλαρώσω.
Σήμερα πήγα στο μπάνιο του Beach Bar και κοιτάζοντας στον καθρέφτη είδα όλα τα γένια μου άσπρα,κάτασπρα.
Αρχισα να ρίχνω νερό νομίζωντας οτι ήταν κολλημένο αντηλιακό και τα έτριβα με μανία μέχρι που με τρόμο διαπίστωσα οτι δεν ήταν αντηλιακό.
Κοιτάζω και στο στήθος..πέντε τούφες άσπρες!Μπορώ άνετα να ντυθώ Αη Βασίλης τα Χριστούγεννα.
Ομολογώ οτι με πόνεσε αυτό καθότι ματαιόδοξος λιγάκι.
Τώρα πια..δυό και τρείς φορές την βδομάδα ξύρισμα για να μην δείχνω εξηντάρης.!!!
Υ.Γ. Η μανάβισσά μου είναι ενήμερη με το θέμα της ντομάτας που δεν τρώγεται και μου εξήγησε οτι είναι θέμα σπόρων.Και οτι φέτος τα φυτοφάρμακα ήταν περισσότερα τώρα το καλοκαίρι απ ότι τον χειμώνα!
Σήμερα μου έδωσε από άλλον καλλιεργητή και αύριο περιμένει άλλες απ την ορεινή Κορινθία.
Για να δούμε..
Αλλά δεν ξέρω αν είναι ντόπιοι ή παραθεριστές.
Το ΣΚ φυσικά γεμίζει τώρα που είναι καλός ο καιρός και κάνει ωραία θάλασσα (επιτέλους ζεστάθηκε !!)
Τον Αύγουστο λογικά θα βουλιάξει (120χλμ από την Αθήνα είναι)
Κρίμα που φέτος δεν είχαμε λεφτά να πάμε Σαντορίνη που είπε και ο Τάκης.
Θα την απολαμβάναμε.
Στο μεταξύ,μέσα σε μια βδομάδα..ΑΣΠΡΙΣΑ !!
Τα γένια μου ήταν ασπρόμαυρα (σε αντίθεση με το μαλλι που είναι fake το χρώμα
Ξυρίζομαι συνήθως δύο φορές την εβδομάδα.
Ε, τώρα λόγω διακοπών είπα να μην ξυριστώ για να χαλαρώσω.
Σήμερα πήγα στο μπάνιο του Beach Bar και κοιτάζοντας στον καθρέφτη είδα όλα τα γένια μου άσπρα,κάτασπρα.
Αρχισα να ρίχνω νερό νομίζωντας οτι ήταν κολλημένο αντηλιακό και τα έτριβα με μανία μέχρι που με τρόμο διαπίστωσα οτι δεν ήταν αντηλιακό.
Κοιτάζω και στο στήθος..πέντε τούφες άσπρες!Μπορώ άνετα να ντυθώ Αη Βασίλης τα Χριστούγεννα.
Ομολογώ οτι με πόνεσε αυτό καθότι ματαιόδοξος λιγάκι.
Τώρα πια..δυό και τρείς φορές την βδομάδα ξύρισμα για να μην δείχνω εξηντάρης.!!!
Υ.Γ. Η μανάβισσά μου είναι ενήμερη με το θέμα της ντομάτας που δεν τρώγεται και μου εξήγησε οτι είναι θέμα σπόρων.Και οτι φέτος τα φυτοφάρμακα ήταν περισσότερα τώρα το καλοκαίρι απ ότι τον χειμώνα!
Σήμερα μου έδωσε από άλλον καλλιεργητή και αύριο περιμένει άλλες απ την ορεινή Κορινθία.
Για να δούμε..