Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

@Νικος Πετειναρακης δεν υπάρχει δυνατότητα φωτογράφισης και είμαι μάλλον μέτριος στο σπορ. Απλώς μπορώ να γυρίζω πίσω μόνος μου και να πλανάρω κατά το δοκούν αν έχει αέρα χωρίς εντυπωσιακά πράγματα.
Να έχετε υποψη σας ότι το windsurf είναι ότι πιο χαλαρωτικό και διασκεδαστικό για ανθρώπους της ηλικίας μας. Ένα καλό κίνητρο να κάνετε γυμναστική το χειμώνα κια να προσέχετε να είστε σε φόρμα. Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που κάνουν είναι πάνω από τα 35, είναι πολύ ωραία φάση. Σου δίνει μια άλλη προοπτική θεώρησης των καλοκαιρινών διακοπών. Ειδικά για όσους ζουν κοντά στη θάλασσα, εύκολα μπαίνει στη καθημερινότητά τους.

Το μεγάλο πρόβλημα Στέλιο είναι πως να μάθει κανείς. Για μένα ας πούμε που η θάλασσα είναι στα πόδια μου, θα μπορούσα άνετα, αλλά ποιός να μου μάθει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Το μεγάλο πρόβλημα Στέλιο είναι πως να μάθει κανείς. Για μένα ας πούμε που η θάλασσα είναι στα πόδια μου, θα μπορούσα άνετα, αλλά ποιός να μου μάθει...
Είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις ή φαίνεται. Σε 10 ώρες έχεις μάθει τα βασικά (στέκομαι στη σανίδα, στρίβω, γυρίζω πίσω). Τα υπόλοιπα είναι practise, youtube και κουβέντα με άλλους.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Στελιος για να σε βαλω στο τρυπακι....

Μπορεις να παρεις πολυ φτηνα κατω απο 50 ευρω -για αρχη για Low cost παιχνιδι- action camera που θα την κολλας στην ακρη του board σου.

https://www.youtube.com/watch?v=akjDn5Z0GzM
Δεν θέλω να μπλέξω. Το κάνω για μένα όχι, για τους άλλους. Άσε που η κάμερα καταγράφει και τις τούμπες

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Να έχετε υποψη σας ότι το windsurf είναι ότι πιο χαλαρωτικό και διασκεδαστικό για ανθρώπους της ηλικίας μας. Ένα καλό κίνητρο να κάνετε γυμναστική το χειμώνα κια να προσέχετε να είστε σε φόρμα. Ο μέσος όρος ηλικίας των ανθρώπων που κάνουν είναι πάνω από τα 35, είναι πολύ ωραία φάση. Σου δίνει μια άλλη προοπτική θεώρησης των καλοκαιρινών διακοπών. Ειδικά για όσους ζουν κοντά στη θάλασσα, εύκολα μπαίνει στη καθημερινότητά τους.

Επιβεβαιώνω. Είναι μοναδικός συνδυασμος σχετικά εύκολου και ακίνδυνου σπορ, ενώ η αίσθηση του πανιού είναι άλλο πράμα... Δυστυχώς στις ερημιές που συχνάζω εγώ δε γίνεται αν δεν έχεις δικό σου εξοπλισμό, και βέβαια δεν είμαστε για τέτοιες επενδύσεις για 1 βδομάδα το χρόνο...

Γύρω στο χιλιάρικο, αλλά δεν είναι σπορ να το κάνεις σε μοναχικές καταστάσεις. Όλα τα θαλάσσια σπορ είναι καλό να τα κάνεις όπου κάνουν κι άλλοι. Συμβαίνουν πολλά.
Καλύτερα είναι να κάνεις μερικά μαθήματα πρώτα και μετά σκέφτεσαι για αγορά. Οι σχολές συνήθως στο τέλος της σεζόν ξεπουλανε σε εξαιρετικές τιμές.

Πριν λίγο είδα μέσα θαλάσσια χελώνα γύρω στο ένα μέτρο διάμετρος. Μέχρι να καταλάβω τι είναι, τα χρειάστηκα.
Προπερσι είδα στη Βάρκιζα μια χελώνα με καβούκι γύρω στα δύο μέτρα. Δεος.

Εδώ η κατοικίδια χελώνα που έχω και με γρατζουνάει και προσπαθεί να με δαγκώσει όταν την καθαρίζω.
Όχι οι άγριες!

Γύρω στο χιλιάρικο, αλλά δεν είναι σπορ να το κάνεις σε μοναχικές καταστάσεις. Όλα τα θαλάσσια σπορ είναι καλό να τα κάνεις όπου κάνουν κι άλλοι. Συμβαίνουν πολλά.
Καλύτερα είναι να κάνεις μερικά μαθήματα πρώτα και μετά σκέφτεσαι για αγορά. Οι σχολές συνήθως στο τέλος της σεζόν ξεπουλανε σε εξαιρετικές τιμές.

Πριν λίγο είδα μέσα θαλάσσια χελώνα γύρω στο ένα μέτρο διάμετρος. Μέχρι να καταλάβω τι είναι, τα χρειάστηκα.
Προπερσι είδα στη Βάρκιζα μια χελώνα με καβούκι γύρω στα δύο μέτρα. Δεος.

Nα προσέχετε περισσότερο τους ηλικιωμένους κολυμβητές και ειδικά κάτι ηλικιωμένες κυρίες που ανοίγονται υπερβολικά από την ακτή σαν να μην τρέχει τίποτα.
Δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου ( αφού τα ξέρουν όλα φυσικά!! ) με αποτέλεσμα να τα ακούς κι από πάνω όταν τους κάνεις παρατήρηση.

Nα προσέχετε περισσότερο τους ηλικιωμένους κολυμβητές και ειδικά κάτι ηλικιωμένες κυρίες που ανοίγονται υπερβολικά από την ακτή σαν να μην τρέχει τίποτα.
Δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου ( αφού τα ξέρουν όλα φυσικά!! ) με αποτέλεσμα να τα ακούς κι από πάνω όταν τους κάνεις παρατήρηση.
Όλους τους προσέχουμε. Οι πιο επικίνδυνοι είναι κάτι τύποι που κάνουν μάσκα και αναπνευστήρα σε κάτι απίστευτες αποστάσεις από την ακτή χωρίς να σέρνουν σημαδούρα. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίζεται ένα κεφάλι και μένεις παγωτό! Αυτοί συνήθως σου πετάνε κι ένα βρίσιμο.
Τεσπά.
Θέλει προσοχή οτιδήποτε κάνεις στη θάλασσα.
Οι γιαγιάδες θα σου κάνουν καμμία παρατήρηση. Αν τους απαντήσεις ευγενικά, μετά θα σε ρωτήσουν αν είναι καλός ο κορσές και πόσο τον πήρες. True story.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν είναι παράνομοι χωρίς σημαδούρα; Ή μόνο οι ψαροντουφεκαδες;

Ε καλά τώρα, τo "παράνομος" στη χώρα μας δεν είναι δα και κάνα χαρακτηριστικό badassness. :BDGBGDB55:

Οι γιαγιάδες θα σου κάνουν καμμία παρατήρηση. Αν τους απαντήσεις ευγενικά, μετά θα σε ρωτήσουν αν είναι καλός ο κορσές και πόσο τον πήρες. True story.

Αρα ... γινεσαι στοχος οικογενειακων προγραμματισμων :proud: ............. νεαρε ! :rolleyes:
(ειχαν κατι σκασιλες για τον κορσε ... :laugh:)

Δεν είναι παράνομοι χωρίς σημαδούρα; Ή μόνο οι ψαροντουφεκαδες;
Είναι, αλλά αυτό δεν βοηθάει ιδιαίτερα, γιατί αρκετοί δεν νομίζω ότι το ξέρουν για τις σημαδούρες. Μπαίνουν με μάσκα και βατραχοπέδιλα και η ζωή είναι ωραία! Το θέμα είναι να προσέχεις μην τους χτυπήσεις.
Στα τόσα καλοκαίρια που κάνω αυτή τη δουλειά, μόνο στη Βάρκιζα έχω δει τέτοιες σημαδούρες κι αυτό ελάχιστες φορές από ψαροντουφεκάδες, όχι από απλούς κολυμβητές.

Αρα ... γινεσαι στοχος οικογενειακων προγραμματισμων :proud: ............. νεαρε ! :rolleyes:
(ειχαν κατι σκασιλες για τον κορσε ... )
Φοράμε κάτι (γάντζος λέγεται) που όντως μοιάζει με κορσέ για να κρεμόμαστε από το πανί. Νομίζουν ότι το φοράμε για να προστατεύουμε τη μέση μας. Κι όντως σαν κορσές είναι εξαιρετικός. Μπαίνεις στη θάλασσα πιασμένος και βγαίνεις μια χαρά. Λες και βάζει τους σπονδύλους στη σωστή θέση.

Μου ήρθε μαζί με μια φωτογραφική.
Τι έπαθε ο φαντάρος μια και δεν γνωρίζω γερμανικά? τραυματίστηκε και πήρε απαλλαγή? (η φωτογραφική είναι του 1949-50 αλλά άσχετο...)

s-l1600.jpg

Status
Not open for further replies.