αυτήν την 8αρα γιατί την αναφέρατε μερικοί;;;
μπήκα εδώ να διαβάσω και να ξεχάσω!!
8+1 ωραίο αυτογκολ...
Αν ηταν ενα απλο ματς δεν θα το σχολιαζαμε εδω, αλλα δεν ηταν ενα απλο ματς, δεν θυμαμαι στην ιστορια της η Μπαρτσελονα να χει φαει στην εδρα της οκτω γκολ, το γραφω και δεν το πιστευω, οκτω γκολ!Τώρα εσείς να υποθέσω ότι μιλάτε για κάποιο ματς που έλαβε χώρα χθε;
-Συγνώμη κύριε δε μπορείτε να μπείτε. Είμαστε μισογεμάτοι.
-Με περιμένει η παρέα μου μέσα...πάρε και 20 μάσκες πουρμπουαρ.
-Να σας μετρήσω, εντάξει περάστε παρακαλώ.
-Κορίτσια πως περάσατε χτες το απόγευμα?
-Σουπερ! Το μεσανυχτιάσαμε!
Μπρρρ...κρυάδες.
Αν ηταν ενα απλο ματς δεν θα το σχολιαζαμε εδω, αλλα δεν ηταν ενα απλο ματς, δεν θυμαμαι στην ιστορια της η Μπαρτσελονα να χει φαει στην εδρα της οκτω γκολ, το γραφω και δεν το πιστευω, οκτω γκολ!
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ειδα το ματς και δεν ειχα ιδεα αλλα αυτο δεν αλλαζει και πολλα, οκτω γκολ ειναι οκτω γκολ, ξεφτιλα της ξεφτιλας για το βαρυ ονομα της, ακομα δεν το πιστευω.
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καμια σχεση, με τετοιο σκορ οι οπαδοι θ αποδοκιμαζαν την ομαδα τους και θα χειροκροτουσαν την αντιπαλη, η εκταση του σκορ δεν αφηνει περιθωρια γι αλλες αντιδρασεις, ειναι μεγαλη η πικρα.Nα υποθεσω .... δεν υπηρχε κοινο στις εξεδρες ?
(Γιατι θα θρηνουσαμε θυματα με τετοιο ισοπεδωμα)
Οχι το ιδιο συμβαινει κι εδω, οταν τρως πολλα καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα με την ομαδα σου κι επικεντρωνεσαι εκει.Δηλαδη, το ακριβως αναποδο απο το ελληνικο οπαδικο κοινο.
(που θα επιτιθονταν σε διατησια και παραγοντες ....)
Μαλλον δεν εχεις ποτε γηπεδο να φανταστω.
Φυσικα αφου δεν εχεις πατησει ποτε σου στο γηπεδο ωστε να το χεις βιωσει ειναι αδυνατον να το κατανοησεις.ΝΑΙ, δεν εχω πατησει σε γηπεδο.
Αλλα μου ειναι κομματακι δυσκολο να φανταστω αυτο που περιγραφεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.