Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Αν ηταν ενα απλο ματς δεν θα το σχολιαζαμε εδω, αλλα δεν ηταν ενα απλο ματς, δεν θυμαμαι στην ιστορια της η Μπαρτσελονα να χει φαει στην εδρα της οκτω γκολ, το γραφω και δεν το πιστευω, οκτω γκολ!

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατσε γιατι αυτο δεν το εχω καταλαβει.

Εχει και ρεβανς στο μοναχο ?

Κατσε γιατι αυτο δεν το εχω καταλαβει.

Εχει και ρεβανς στο μοναχο ?

Όχι, τέρμα για φέτος το CL για τους Καταλανούς (όσους δηλαδή μείνουν στην ομάδα... )

Moλις ειδα οτι ο τροπος που αποθηκευσα ενα αρχαιο smartphone (TurboX του 2010) ... του καταστρεψε την οθονη ! :nounder:
Εβαλα να το φορτισω και μου εβγαλε δυο "δαχτυλιες" ακριβως οπως ακουμπουσε το χαρτι της συσκευασιας.
Mπρουμυτα ! Και δεν φευγουν με τιποτα αυτα τα δυο artifacts .... :bigcry:

Αμα εισαι ανθρωπος της προσεκτικοτητας και προνοησης :flute::flute::flute: ..... ολα υποκλινονται μπροστα σου :rolleyes:

Moλις ειδα οτι ο τροπος που αποθηκευσα ενα αρχαιο smartphone (TurboX του 2010) ... του καταστρεψε την οθονη ! :nounder:
Εβαλα να το φορτισω και μου εβγαλε δυο "δαχτυλιες" ακριβως οπως ακουμπουσε το χαρτι της συσκευασιας.
Mπρουμυτα ! Και δεν φευγουν με τιποτα αυτα τα δυο artifacts .... :bigcry:

Αμα εισαι ανθρωπος της προσεκτικοτητας και προνοησης :flute::flute::flute: ..... ολα υποκλινονται μπροστα σου :rolleyes:

πιεζόταν πολύ;;

Ελαχιστα.

Ηταν δυο σχισιματα πανω στο χαρτι (ιλουστρασιον χαρτι).
Ενα μερος προεξειχε προς τα κατω και ενα προς τα πανω.
Μιλαμε για λιγοτερο απο μισο χιλιοστο (και ουτε καν).
Ομως αν βαλεις το κινητο στην θηκη του βλεπεις οτι
ΔΕΝ υπαρχουν αλλα σημεια που μπορει να πιεζοταν !
Και ολη η υπολοιπη επιφανεια ειναι εντελως λεια.

Δεν πειραζει Βλαδιμηρε ... δεν το χρησιμοποιουσα επι 6-7 χρονια.
Ακομα και αν δουλευαν ολα αψογα, πισω στην θηκη θα το εβαζα.

Eγω παντως .... κινεζικο εμβολιο, ΝΤΕΝ KΑΝΩ :rolleyes: ....

https://www.nytimes.com/2018/07/30/world/asia/china-protest-faulty-vaccines.html

Να προτιμήσεις το ρωσικό:

117773271_3375059009275844_7418143897620023181_n.png

Στα σοβαρά τώρα, θα είναι το πρώτο εμβόλιο που φοβάμαι να κάνω, ανεξαρτήτου προέλευσης. Η αλήθεια είναι ότι θα φοβηθώ λίγο παραπάνω στο αμερικανικό. Θα το κάνω βέβαια, έστω και τρομαγμένος.

To oτι η διαφθορα ειναι υποτιθεμενη και δεδωμενη σε διαφορα κρατικα στρωματα ειτε στην Ρωσσια ειτε στην Κινα, δεν με κανει επουδενι να εμπιιστευτω ενα..."δυτικο" εμβολιο... ο λογος εδω εξηγειται απο τον Αλντο Στερονε.

Ξεκιναει με μια προσφατη ειδηση του Ηνωμενου Βασιλειου ενας "εφευρετης" "βιομηχανος" απατεωνας (Αγγλος) που μολις αποφυλακιστηκε.
Ειχε "εφευρει" ενα εργαλειο (σαν νεροπιστολο) το οποιο θεωρειτο οτι επισημανε κρυμμενα εκρηκτικα. Φυσικα αρκει σε ενα μαθητη της δευτερας η τριτης λυκειου οπως εξηγει, για να καταλαβει οτι ολο αυτο ειναι μια μπαρουφα χωρις καμμια επιστημονικη η τεχνικη βαση...
Παρ'ολα αυτα... ο κυριος αυτος καταφερε και το πουλησε σε ολοκληρα κρατη για ελεγχο αεροδρομιων κερδιζοντας πανω απο 50 εκκ Λιρες...
Ολοκληρα κρατη, και το αγορασαν !
Μολις τελειωνει το.."ανεκδοτο" κανει την transition για τις φαρμακευτικες με βροχη επισοδειων, πολλα απο αυτα γνωστων σε εμας με χιλιαδες θυματα. Με κρατικη αποδοχη φυσικα καθε φορα. Στη Δυση.

Το αποκορυφωμα του βιντεο ερχεται στο 05:50 μελετη του Χαρβαρντ για θεσμικη διαφθορα φαρμακευτικων ( Θεσμικη ! Συστημικη που λεμε τελευταια) με ολοκληρη λιστα απο καταδικες με δις Λιρες η καθε μια...

Απολαυστε το οι γνωστες της Γαλλικης και στοχαστειτε... Παντως εγω ΔΕΝ θα τρεξω για εμβολιο ας ειναι και απο ΝτιζνεΥλαντ (η αγαπημενη μου ωρα)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Status
Not open for further replies.