Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν κάνεις χιούμορ με σοβαρά θέματα όπως η υγεία και ασφάλεια παιδιών.

Δεν έκανε χιούμορ ούτε με την υγεία ούτε με την ασφάλεια των παιδιών. Απλά εσύ δεν το κατάλαβες, πάμε παρακάτω.

Η πολιτική ευθύνη έγκειται στο ότι υπήρχε απλετος χρόνος να γίνει, αλλά έγινε βεβιασμένα.
Ηθελαν μάλλον για λόγους εντυπωσιασμου να συμπέσει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ενώ δεν υπάρχει υποχρέωση του κράτους να μοιράσει μάσκες. Δλδ τι θα γινόταν εάν τις μοίραζε τέλη Σεπτεμβρίου;

Από εκεί και πέρα ευθύνεται εκείνος ή εκείνοι στους οποίους ανατέθηκε η σύνταξη των προδιαγραφων, και εάν αυτοί ήταν αποδεδειγμένα άσχετοι με τετοια πράγματα, εκείνοι που τους ανέθεσαν αυτό το έργο.

Οι κατασκευαστές; Έχουν ένα έργο με δεδομένες προδιαγραφές, και ένα δημόσιο που η αριστερά δεν γνωρίζει τι ποιεί η δεξιά. Και ασφυκτικες προθεσμίες. Να σταματήσουν να ρωτήσουν ποιον; Κι εγω στη θέση τους έτσι θα επραττα.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Να πάρουν τηλέφωνο πού;
Να αναλάβει ευθύνη για καθυστέρηση της παραγωγής μέχρι τον έλεγχο ποιος;

Eργοδηγος -τμηματαρχης-logistics /διευθυντης-πελατης .Eγω ετσι ξερω οτι γινεται στα εργοστασια.Δηλαδη αν υπηρχε τυπογραφικο και αντι 20 cm εγραφε 200 θα εφτιαχναν χιλιαδες μασκες των 2 μετρων? :)

Άλλο το εμφανη αριθμητικά λάθη, αναγραμματισμοι κλπ.
Εδώ έχουμε δεδομένες προδιαγραφές στο εκατοστό του μέτρου, και έγραψαν αν μη τι άλλο ορθώς εκατοστά αντί για μέτρα ή χιλιόμετρα.
Η υπερβολή δεν θα σε βοηθήσει εδώ.

Βεβαια θα μου πεις σιγα.Ο πελατης ειναι το ...επιτελικο κρατος σκοιλ ελικικου : ) ) Επρεπε να ηταν καμμια παρτιδα εξαγωγικη , να τους τα στειλουν πισω και να εχουν και ρητρες καθυστερησης

Σε συναλλαγή με ιδιώτη φαντάζομαι θα ζητειτο δείγμα και έλεγχος του δείγματος.
Χωριά που τις προδιαγραφές δεν θα τις έθετε κάποιος τυχαίος.

Το ανησυχητικό είναι ότι έχουν παραγγείλει και rafale.

rv64892-revell-maquette-dassault-rafale-m-model-set-kit-1-72-p-image-67637-grande.jpg

Ε ρε γκρίνια...
Όταν πηγαίναμε σχολείο εμείς ούτε μάσκα ύπνου είχαμε ούτε θερμός να κρατάει ζεστό το espresso για όταν ξυπνήσουμε!
Την πρώτη ώρα δεν μπορούσαμε να κλείσουμε μάτι με τόσο ήλιο.
Και τώρα που τα έχουν όλα, γκρινιάζουν.

Νόμιζα πως οι βρυκόλακες κοιμάστε με ανοικτά τα μάτια...

Οκ για τον ήλιο πάσο. Αν και είχα την εντύπωση πως λόγω της κατάστασής σου θα έβγαζες νυχτερινό :p

Όταν πήγαινα σχολείο δεν είχα προβλήματα με τον ήλιο.
Θυμάμαι τον δάσκαλό μου τον Vladimir, μου έλεγε, εσύ παιδί μου θα πας πολύ μπροστά.
Μετά τον χάσαμε στη μάχη με τον αντιβασιλέα της Ουγγαρίας το 1447 θυμάμαι...

Tωρα καταλαβα γιατι τον ενδιαφερουν τοσο τα ξυραφια και τα παραδωσιακα ξυρισματα...
Περιμενει να κοπει κανενας να παει να τον συνδραμει...

...Τι σας φαίνεται παράξενο; Όσο πιο μεγάλη η μάσκα τόσο πιό πολλούς κορωνιούς πιάνει ..... (στον αέρα)...:cool:

Tωρα καταλαβα γιατι τον ενδιαφερουν τοσο τα ξυραφια και τα παραδωσιακα ξυρισματα...

Όχι μόνο αυτό αλλά βάζει και νέο κόσμο στο κουρμπέτι, που θα'ναι και πιο επιρρεπείς στο ακούσιο σφάξιμο.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ε... λιχουδιά... δεν ξέρεις;

lO5HdygsdiDhFbP_L7gcv1OncVr-apu-WDiQFU01Ld2ElGTZrm-NEtKhypwZaMpjDSL2EngsC8sahNz6IFeW1FIkpikzrqVqnnXmuPyNiTtlLHMXj9U13Aytw96piPU1NXP-nBLvY9-_N_8M_khVuO4gcvjm

Τι μάρκα σαΐτες χρησιμοποιούσατε τότε;
Ή είχε εφευρεθεί ήδη το αρκεβούζιο;

Α... δεν ήμουν στρατιωτικός.
Μικρό γιατρουδάκι τότε, βοηθούσα τον πρίγκηπα Vlad να βρίσκει ενδιαφέροντες και πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να περνάμε την ώρα μας...

Όχι μόνο αυτό αλλά βάζει και νέο κόσμο στο κουρμπέτι, που θα'ναι και πιο επιρρεπείς στο ακούσιο σφάξιμο.

Ναι, αλλά εσύ φεύγεις μακριά σύντομα.
Δεν πειράζει όμως, αν κοπείς στείλε μου μήνυμα να πεταχτώ μία στα γρήγορα

Ε ... τοτε ... ειναι καιρος για κατι πιο προχω :proud: ...

executioners-axe-...f-london-51bfd52.jpg

Σετακι ετοιμοπαραδοτο :smash: ... (ο τροχος ακονισματος, ξεχωριστα :rolleyes:)

Μακραινει γενι, κοψει κεφαλι .... (ολοκληρωμενες δουλειες :proud:)

Αυτό που λένε για τη θάλασσα το Σεπτέμβριο είναι αλήθεια!
Είναι πιο ζεστή από τον Αύγουστο.

Status
Not open for further replies.