Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Αρα το 80% αναβολη των χειρουργειων ηταν περιττη υπερθεματιση του κου Υφυπουργου?

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Προφανώς αν πρέπει να επιλέξεις να εξυπηρετήσεις ανάμεσα σε μη επείγοντα χειρουργεία ρουτίνας και ανθρώπους που πεθαίνουν, η επιλογή είναι προφανής.

Και σαν επιλογή, προφανώς κρύβει και κινδύνους. Φαντάζομαι στις χώρες που έχουν αναλογία ΜΕΘ:πολιτών 1:1 ή γιατρών:πολιτών 1:1, δε συμβαίνουν τέτοια. Έλα όμως που δεν υπάρχουν τέτοιες χώρες τουλάχιστον σ'αυτόν τον πλανήτη.

Koρωνοιός, καρκίνος, καρδιακά, αυτοκινητιστικά, εγκεφαλικά, γυναίκες που σε καταπιέζουν, εφορία, τράπεζες, .....

Καλύτερα στη φυλακή! Προτίμησε το κελί από τη σύζυγο!! https://now24.gr/kalitera-sti-filaki-protimise-keli-apo-ti-sizigo/
Καλύτερα στη φυλακή παρά με τη μητέρα του! http://www.newsnowgr.com/article/52913/kalytera-sti-fylaki-para-me-ti-mitera-tou.html
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή μπορεί να πέρναγα καλύτερα» https://www.must.com.cy/gr/people/news/lakis-gabalas-sti-fylaki-mporei-na-pernaga-kalytera

Και ο χαζος ο Παππας θελει να την αποφυγει!

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Προφανώς αν πρέπει να επιλέξεις να εξυπηρετήσεις ανάμεσα σε μη επείγοντα χειρουργεία ρουτίνας και ανθρώπους που πεθαίνουν, η επιλογή είναι προφανής.

Και σαν επιλογή, προφανώς κρύβει και κινδύνους. Φαντάζομαι στις χώρες που έχουν αναλογία ΜΕΘ:πολιτών 1:1 ή γιατρών:πολιτών 1:1, δε συμβαίνουν τέτοια. Έλα όμως που δεν υπάρχουν τέτοιες χώρες τουλάχιστον σ'αυτόν τον πλανήτη.

Θελω να πω οτι το κρατος αποφασισε το 80% αναβολης των χειρουργειων στις γκριζαρισμενες περιοχες. Τόσο απλά.

Καποιος μπορει να περιμενει 2 χρονια ενα προγραμματισμενο χειρουργειο και οταν επιτελους εφτασε η σειρα του του λενε περιμενε παλι. Και όσα ανεφερα πιο πανω. Αναβάλλονται

σοβαρα χειρουργεια έχω δικο μου γιατρο σε νοσοκομειο που μου το επιβεβαιωνει. Τι άλλο να πω?...οταν κοβεις το 80% των επεμβασεων απο την μια μερα στην αλλη δεν μπορει αυτο το

80% να ηταν ολα ρουτινα...

Θελω να πω οτι το κρατος αποφασισε το 80% αναβολης των χειρουργειων στις γκριζαρισμενες περιοχες. Τόσο απλά.

Καποιος μπορει να περιμενει 2 χρονια ενα προγραμματισμενο χειρουργειο και οταν επιτελους εφτασε η σειρα του του λενε περιμενε παλι. Και όσα ανεφερα πιο πανω. Αναβάλλονται

σοβαρα χειρουργεια έχω δικο μου γιατρο σε νοσοκομειο που μου το επιβεβαιωνει. Τι άλλο να πω?...οταν κοβεις το 80% των επεμβασεων απο την μια μερα στην αλλη δεν μπορει αυτο το

80% να ηταν ολα ρουτινα...

Αν κάποιος μπορούσε να περιμένει 2 χρόνια για ένα χειρουργείο, σημαίνει ότι μπορεί να περιμένει άλλο ένα μήνα. Εκτός αν χειροτερέψει άμεσα, οπότε δεν πρόκειται πλέον για προγραμματισμένο χειρουργείο αλλά έκτακτο, άρα θα γίνει.

Δε διαφωνούμε για το αν είναι ευχάριστο αυτό ή δίκαιο. Εγώ απλά ανέφερα ότι είναι αυτονόητο ότι θα συμβεί τη στιγμή που τα νοσοκομεία γεμίζουν.

Τα νοσοκομεία έχουν τις λίστες τους και ξερουν.
Δια νόμου από τα 500 χλμ μακριά δεν αποφασίζεις ποιος θα χειρουργηθεί και ποιος όχι.
Το 80% ακύρωση είμαι μια ακόμα γελοια απόφαση ακατανόητη.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελπιζω μετά τα σημερινά να πάρουν τη σωστή απόφαση για την αντιμετώπιση της πανδημίας και αυτή δεν είναι άλλη από ένα καθολικό lockdown. Η Αυστραλία που το εφάρμοσε καθάρισε εκεί που είχε χιλιάδες κρούσματα την ημέρα. Η Ιρλανδία και Ουαλία το έχουν επιβάλλει και κάνε καλά. Ελπιζω να πράξουμε το ίδιο

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Αν κάποιος μπορούσε να περιμένει 2 χρόνια για ένα χειρουργείο, σημαίνει ότι μπορεί να περιμένει άλλο ένα μήνα. Εκτός αν χειροτερέψει άμεσα, οπότε δεν πρόκειται πλέον για προγραμματισμένο χειρουργείο αλλά έκτακτο, άρα θα γίνει.

Δε διαφωνούμε για το αν είναι ευχάριστο αυτό ή δίκαιο. Εγώ απλά ανέφερα ότι είναι αυτονόητο ότι θα συμβεί τη στιγμή που τα νοσοκομεία γεμίζουν.

Ουσιαστικα ειναι ακρως επικινδυνο με την εκθετικη αυξηση που υπαρχει σε εξελιξη να πας για ενα χειρουργειο και να κολλησεις και εναν κορωνοιο.

Δηλαδη να πας να βγαλεις μια κρεατολια και να πεθανεις απο covid.

Ε σορρυ αλλα πολυ καλα κανουν και κανεις δεν ξερει καλυτερα απο τους γιατρους που τα εισηγουνται αυτα.

Ελπιζω μετά τα σημερινά να πάρουν τη σωστή απόφαση για την αντιμετώπιση της πανδημίας και αυτή δεν είναι άλλη από ένα καθολικό lockdown.

Εχει ανακοινωθει ηδη επισημως καθολικο lockdown σε ολη την χωρα. Μονον τα δημοτικα θαναι ανοιχτα κλεινουν γυμνασια και λυκεια.

Αυριο πρωι θα ανακοινωσουν ποτε ξεκινα.

Ουσιαστικα ειναι ακρως επικινδυνο με την εκθετικη αυξηση που υπαρχει σε εξελιξη να πας για ενα χειρουργειο και να κολλησεις και εναν κορωνοιο.

Δηλαδη να πας να βγαλεις μια κρεατολια και να πεθανεις απο covid.

Ε σορρυ αλλα πολυ καλα κανουν και κανεις δεν ξερει καλυτερα απο τους γιατρους που τα εισηγουνται αυτα.

Α για χειρουργεια κρεατοελιων ειναι το 80% που αναβάλλονται? μαλιστα ξεχασες και τις επεμβασεις βλεβιτη...

Α για χειρουργεια κρεατοελιων ειναι το 80% που αναβάλλονται? μαλιστα ξεχασες και τις επεμβασεις βλεβιτη...

οΚ

Θα πας για χειρουργειο βλεβιτη λοιπον ( οτι και αν ειναι αυτο) και πιθανον να κολλησεις κορωνοιο.

Lock down απο αυριο λοιπον σε ολη την χωρα!!!

Η χαρα του δημοσιου υπαλληλου και του εισοδηματια ( ελπιζει δλδ ο τελευταιος οτι θα παρει τα νοικια του στην ωρα του) , θα καθονται ξαπλα και θα πληρωνονται κανονικα...

Lock down απο αυριο λοιπον σε ολη την χωρα!!!

Η χαρα του δημοσιου υπαλληλου και του εισοδηματια ( ελπιζει δλδ ο τελευταιος οτι θα παρει τα νοικια του στην ωρα του) , θα καθονται ξαπλα και θα πληρωνονται κανονικα...

Ω ναι.

οΚ

Θα πας για χειρουργειο βλεβιτη λοιπον ( οτι και αν ειναι αυτο) και πιθανον να κολλησεις κορωνοιο.

ναι ετσι ειναι αφου φροντισαν να κλεισουν τα νοσοκομεια λοιμοδων , ένα στην θεσσαλονικη , και δυο στην αθηνα στην αγια βαρβαρα και το νταου πεντελης ( φυματιωσης αυτο αλλα θα μπορούσε να φιλοξενησει κοβιντ).

Τα νοσοκομεια απλα εκλεισαν ενω ήταν αξιολογα γιατι απλα δεν υπήρχαν ...λοιμωδη νοσηματα!!! οι φωστηρες που τα εκλεισαν δεν ηξεραν οτι τα λοιμωδη ειναι σαν τον σεισμο!

Γιατι δεν τα ανοιγουν 7-8 μηνες αφου ξεσπασε η "πανδημια" ? δεν θα βοηθουσαν στην αποσυμφορηση των νοσοκομειων που εχουν όλα μετατραπει σε κοβιντ?

Της θεσσαλονικης απλα το εκλεισαν σε μια νυχτα!!! εχει τα παντα ακομα και αξονικο....

Χώρια που το επίπεδο στα αστικά λύματα επιβεβαιώνει ως φαίνεται λίγο-πολύ τα παραπάνω.

Λοιπον, Τασο ...
οποιος συνελαβε την ιδεα να ιχνηλατουνται λυματα (δηλαδη, σκ@τ@) για ανιχνευση ιων ... διαθετει την πιο OUT OF THE BOX σκεψη.

Status
Not open for further replies.